Ε μου φάνηκα πιο οφφ τοπικ απ τα οφφ τοπικ. Μπορεί να ποστάρω άλλη στιγμή.
Ρατ ποισον, αυτό το κάνουμε όλοι!
Printable View
Αφήνω τις ζελατίνες κλπ πάνω σε καινούργιο κινητό/πισι/οτιδήποτε όσο περισσότερο γίνεται ώστε όταν το βαρεθώ να τις βγάλω και να μου φαίνεται σαν να είναι πάλι καινούργιο.
Όταν διαβάζω βιβλίο στο δρόμο προς δουλειά ( παλιότερα σχολείο / πανεπιστήμιο) διαβάζω από τη στιγμή που κλεινει η πόρτα μέχρι να μπω στο γραφείο/σχολείο/πανεπιστήμιο, με αποτέλεσμα μερικές παρολίγον συγκρούσεις με ποδηλάτες (στο βαθμό που προσέχω προσέχω κυρίως για σκατά και αυτοκίνητα)
η κόκκινη-μπλε θα σου χρησιμεύσει στον στρατό.
ρισπεκτ στον γκόντζο αλλά έπρεπε αντί για 2459 να γράφει με στυλό κάνα γυμνασιακό ΧΤΑΠΟΔΑΣ-7 για την καλτιά της φάσης
...και νόμιζα πως εγώ έχω πολλές γόμες
H άσπρη/κόκκινη Pelikan ήταν λατρεία γιατί ήταν μαλακιά και γαμάτη και εκτός από το ότι έσβηνε flawless έβγαζε και γρήγορα και εύκολα πολύ ωραία χοντρά γομίδια.
Αλλά αυτή η μπλε/κόκκινη staedtler πόσο ΑΛΗΤΕΙΑ ήταν.
είχα πολλά μηχανικά μολύβια και πάντα την εντύπωση οτι τα FABER CASTEL ήταν σα να παίρνω κανά γαμάτο μηχανάκι ξερωγω.
επίσης η μπλεκόκκινη πόσο απαίσια μύριζε.
edit-φλασιά:θυμήθηκα οτι στο δημοτικό κλέβαμε κατά συρροή με έναν φίλο μου σβήστρες και είχαμε μαζέψει μια μικρή σακούλα
Αλήθεια είχε κανείς χρησιμοποιημένη άσπρη γόμα σαν αυτή στη μέση χωρίς έστω μία σπασμένη μύτη μολυβιού μέσα?:razz:
η ροτρινγκ η κιτρινη ηταν κερι και αφηνε μεγαλη μουτζουρα.
Wraia mirize mwre, opws oles.Quote:
επίσης η μπλεκόκκινη πόσο απαίσια μύριζε.
Twra proseksa kai tin alli me ton elefanta pou tan san plaka sapouni.:thumbsup:
to vlepw, 8a ginei split.
pelikan kokkini-mple (gamouse gia plaka staedtlers), pou me to xrono exane ti lampsi tis alla ginotan pio simpagis, panta omws eksisou apotelesmatiki.
bebaia den prepei na xw viwsei ti svistra mou apo kainouria na paliwnei, itan ligo kati san tous anaptires tote.
sta mixanika molyvia rotring to xeri mou gnwrise ton prwto tou erwta.
scarecrow εμένα πιο πολύ μου αρέσει η άσπρη ως δείγμα της στάνταρ σκαλισμένης-με-λεπιδάκι-ξεβιδωμένο-από-ξύστρα γόμας που εδώ που τα λέμε, γινόταν οποιαδήποτε τέτοια άσπρη γόμα την πρώτη βδομάδα αφού μου την έδιναν...