πες το
Printable View
πες το
Τι να πω ακριβώς; Απλά μου φάνηκε αστείο το ποστ σου. Δηλαδή με τόσο promotion που πέφτει στο ukf, νομίζω δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην έχει ακούσει το συγκεκριμένο. Και είναι και μαλακία γιατί έχουμε πήξει στα ukf fanboys. Δεν λέω καλή φάση να χορεύεις σαν ανάπηρος το big boss, και οτιδήποτε άλλο τόσο ανούσια θορυβώδες, αλλά ως εκεί.
Καινουριος και πολλα υποσχομενος. Θυμιζει 2562 και FaltyDL.
2step/Garage δε θεωρειται αυτο το ειδος ή λεω μαλακιες?
Bhava @ soundcloud
έχουμε lp rustie πολύ πολύ ωραίο (glass swords), έχουμε lp joker που δε τ'άκουσα ακόμα (the vision), κι έχουμε κι αυτόν εδώ το θεό:
Έλα Vidna, PSYSTEP :!:
http://soundcloud.com/infectedmushro...shroom-psystep
:touched:
Δεν ξερω αν θα τολημσω να ακουσω το κομματι. Ισως αργοτερα.
Κοιτα αν εβλεπα τους IM στο δρομο θα τους εριχνα χλεπα στη μουρη (υπερβολη,δεν ειμαι τετοιος τυπους , θα τους εκραζα παντως).Οι ξεφτιλες της psytrance , pop trance του κωλου,απο τα (πολλα δυστυχως τελευταια) σουργελα της σκηνης.
Respect για το πρωτο τους album ,The Gathering , τα υπολοιπα μεχρι το 2003 αν και δεν μαρεσανε ειχαν αξιοπρεπεια.Απο 2004 και ειδικα απο 2007 το απολυτο καραγκιοζιλικι
Ον τοπικ τι εχεις να προτεινεις παρομοιο με 2562 και FaltyDL ? 2step/(post)garage δεν λεγεται αυτο το στυλ?
Πείτε για το νέο Joker. Εμένα, με εξαίρεση 2-3 μέτρια κομμάτια, με απογοήτευσε τελείως. Τίγκα πουστίλα, φλώροι mc's, πολύ πιο λιτές συνθέσεις. Σα να χάθηκε αυτό που τον ξεχώριζε απ'όλο τον οχετό της νταμπστεπ. Πολύ κρίμα.
Ναι, 2step, future garage αν και ειδικά ο FaltyDL έχει πολλά στοιχεία idm, όπως και abstract hiphop και τέτοια. Αμ, θα σου έλεγα αρχικά να κοιτάξεις τις αγγλικές βάσεις του garage που για μένα είναι πιο ενδιαφέρουσες από αυτούς, δηλαδή πράγματα γύρω στα πολύ αργά 90s και αρχές 00s. Horsepower Productions - In Fine Style (κλασικό), El-b, Pinch, RSD, TRG, Loefah, Digital Mystikz, Mala (δουλειές που βγήκαν στη DMZ γενικώς) - τέτοια πράγματα, υπάρχει πολύς κόσμος.
Απο εκεί και πέρα στα πιο μετά, πάλι στην Planet Mu υπάρχει ο Starkey, δοκίμασε επίσης Gemmy, Distance, Architeq, Darkstar, Untold, Actress. Δεν έχει νόημα να σου κάνω και name-dropping αλλά μου φαίνεται και κάπως ευρεία ερώτηση, ρίξε μια ματιά και τα ξαναλέμε.
http://www.youtube.com/watch?v=3vJVL_FJjwI
Οκ θα τους ψαξω. Απο αυτους που ειπες μονo Distance εχω ακουσει το My Demons κ δεν μαρεσε. Απο Planet Mu γουσταρω κυριως μ-Ziq, που δεν εχει σχεση με dubstep. Η μονη περιπτωση dubstep με IDM που χω δει ειναι το Cyclical απο Ital Tek που το θεωρω παρα πολυ καλο αλμπουμ,για να μην πω διαμαντακι. Θενξ παντως θα τσεκαρω καποιους απο αυτους που ανεφερες
Boxcutter είναι η καλύτερη περίπτωση dubstep με idm. Δες το Glyphic του '07.
(To φετινό το έχει ακούσει κανείς btw; Τώρα που το πα θα του ρίξω μια ματιά)
Ωραίο είναι, όχι τόσο εντυπωσιακό όσο το "Glyphic" αλλά ωραίο. Απλά το χει χωρίσει λίγο περίεργα (το πρώτο μισό είναι αρκετά πιο μελωδικό ακόμα και από το "Glyphic" ενώ μετά γίνεται πιο idm) με αποτέλεσμα να μην έχει και συγκλονιστική ομοιογένεια. Και μου φαίνεται και λίγο πιο single-oriented σε σχέση με τα προηγούμενα.
:oops::pink::oops:
Τhe subject of prolonged rumour and intense speculation, Inhale Gold and The Vinyl Factory are proud to present Massive Attack’s long awaited collaboration with Burial, Four Walls / Paradise Circus.
These new Burial mixes of previously unreleased Massive Attack track 'Four Walls' and Heligoland favourite 'Paradise Circus' are available exclusively as limited vinyl edition of only 1000 copies worldwide.
Pressed on heavyweight 180g 12” vinyl housed in a stunning, hand numbered, gold glitter screen-printed sleeve designed by Massive Attack’s Robert Del Naja (3D), this edition has been crafted by The Vinyl Factory, and is sure to become a highly coveted collectors item.
As you’d expect from these two acts these are no ordinary remixes and Burial has completely rebuilt both tracks in his own unique style providing a masterclass in production. You can hear 'Four Walls' below.
At around 12 minutes each, both 'Four Walls' and 'Paradise Circus' have been given the time and space to evolve and develop going way beyond the scope of normal remixes, with the end result two highly original, in every sense of the word, pieces of music.
Product Details:
* Both tracks exclusive to this limited edition
* 1000 copies worldwide
* Artwork by Robert Del Naja
* Screen-printed cover with gold glitter
* 180-gram heavyweight vinyl
* Each edition hand numbered
(25 λίρες, out of stock φυσικά παρά την απαράδεκτη τιμή)
Άντε γαμήσου βλάκα burial. Άντε και γαμήσου. Μαλάκα.