i xip xop mpanta tou katwrimou
Printable View
i xip xop mpanta tou katwrimou
Για urban studios και 6 dogs τι γνώμη έχετε, όσοι έχετε;
oxi urban,mikros xwros kai apopniktikos gia tetoia fash.
6 dogs einai oxi ta kalitera logia apo apopsh management ,einai sthn idia klika moustakiou me to k44. konta mila,ksana.
Καλούτσικος χώρος το 6 ντογκς, αλλά εξωφρενικές τιμές στα ποτά.
6 dogs είναι αυτό στην Αβραμιώτου; Αυτά τα χιπστεράδικα δεν κολλάνε καθόλου, δηλαδή ακόμα και αν υποθέσουμε ότι οι ιδιοκτήτες θα δέχονταν να γίνει τέτοιου τύπου λάιβ στο μαγαζί τους (που μου φαίνεται πολύ απίθανο) πάλι η φάση θα ήταν εντελώς παράταιρη. Αυτοί είναι χώροι για Mary & the Boy και παρόμοιες εμετίλες καθώς επίσης για το ανάλογο κοινό.
Το μαγάζι στην Πετρούπολη που 'χε γίνει το δεύτερο λάιβ ήταν κουλ πάντως.
Το δεύτερο είχε γίνει στο Φακανά στο Φάληρο. Αν λες το "Στον Αέρα", έχει κλείσει.
Στηρίζω Κ44 ή 6 Dogs, και κόσμο θα μαζέψουν και όλα.
να ξαναπω οτι εχω φαει ΠΟΡΤΑ στο κ44 και να πα να γαμηθουνε. επισης χου κερς για τα ποτα , η κριση προταζει ποτα απο περιπτερο η φλασκι με κονιακ.
Ναι, το Στον Αέρα έλεγα. Δεν ήξερα ότι έκλεισε, κρίμα. Τώρα μου 'σκασε πως εκεί πρέπει να έγινε το πρώτο ενώ στο Ροντέο το δεύτερο. Φακανά δεν θυμόμουν καν ότι είχε γίνει er live, πάντως υποθέτω ότι ήταν μεταγενέστερο.
έντιτ: εκτός αν ήταν αυτό το πρώτο και λέω μαλακίες. τεσπα, σκάω.
Πρώτο στον αέρα, δεύτερο ροντέο, τρίτο φακανά ($#@%#$) και τέταρτο underworld. Και στο ξυλουργείο στη θεσσαλονίκη το πέμπτο.
ας απαντήσει αυτός ο Hotzi ή άλλος σχετικός, έχω την εντύπωση ότι για να γίνει λάιβ στο ΚΣ ή σε οποιαδήποτε άλλη κατάληψη θα πρέπει να παίξουν μπάντες "του χώρου" ή έστω μπάντες που δεν έχουν παίξει και δεν πρόκειται να παίξουν σε μαγαζιά κλπ.
α ωραία τότε, αν όντως μπορεί να γίνει στο κσ σίγουρα θα είναι η καλύτερη φάση (ιμο)
Φέρτε φηλντς οφ λοκαστ να αποδείξουν τι αξίζουν τελικά.