Όχι απλά ωραίο, φωτιά έχει πάρει ήδη από το 2ο επεισόδιο. Μεγάλες στιγμές.
Printable View
Όχι απλά ωραίο, φωτιά έχει πάρει ήδη από το 2ο επεισόδιο. Μεγάλες στιγμές.
Καλό και το δεύτερο, αλλά
Spoiler
Η 2η σαιζόν έχει ξεκινήσει τελείως πορωτικά.
Τελείωσα το deadwood πριν καμιά βδομάδα, είδα και χθες τα τρία νεα boardwalk μαζεμένα και έχω πάθει ζημιά....
3ο επεισόδειο, το επικότερο μέχρι στιγμής. Χορταστικότατος και παράφρων Harrow, θεός Chalky White και όλα όμορφα....
Δεν έχω λόγια πια για αυτό το μεγαλείο. Χορταστικότατο το κάθε επεισόδιο, επικό το κάθε λεπτό. Όσο και να ήμουν ενθουσιασμένος στον 1ο κύκλο λόγω του ξεκινήματος κλπ, ο 2ος μέχρι στιγμής τα σαρώνει όλα. Ναι, ο Harrow ξεχωρίζει λόγω του ιδιαίτερου χαρακτήρα (και μπράβο στους συγγραφείς), αλλά ΟΛΟΙ ερμηνεύουν τέλεια. Χωρίς ψεγάδι.
ας δώσουν τελοσπάντων στον Harrow την δικιά του σειρά να τελειώνουμε :dfinger:
ωραίο επεισόδιο, Τσόκι τα ρέστα του, ελπίζω με τις νέες εξελίξεις ο προδότης Τζίμμυ να το πληρώσει που τόλμησε να σηκώσει κεφάλι.
Χεχ εσένα σκεφτόμουν μετά το τελευταίο επεισόδιο, όσο μας έλειπε ο Harrow στα προηγούμενα, εδώ αποζημιωθήκαμε με το παραπάνω, Μεγάλη δουλειά φανερώνεται και στο background του χαρακτήρα τελικά. Και στα background κι άλλων χαρακτήρων (πχ Gillian-commodore).
κάθε επεισόδειο καινούρια αποκάλυψη. τεραστίων διαστάσεων σειρά....
now that's what i call good newsQuote:
On October 12th, 2011 it was announced that the series had been renewed for a third season.
Spoiler
Πείτε αν είναι η καλύτερη σειρά εποχής που έχετε δει.
Εγώ δεν έχω δει άλλες αλλά αυτή είναι η καλύτερη σειρά εποχής που έχω δει.
Νταξ τι να λέμε η σειρά είναι απίστευτα καβλωτική.
Spoiler
Spoiler
ρέστα σκηνοθεσίας εκεί που
Spoiler
Γαμαει το Rome, μην λετε σαχλες.