η Σιτυ σκοπευει να παιξει σε πεντε πρωταθληματα?
Printable View
η Σιτυ σκοπευει να παιξει σε πεντε πρωταθληματα?
O Parker ανανεώνει μέσα στις επόμενες μερες κατά πάσα πιθανότητα.Εννοείται πως σε περίπτωση αποχώρησης του ανασταλτικά μένουμε ελαφρως μαλάκες.
Ο Cole πάλι μόνο αναντικατάστατος δε θα έλεγα πως είναι,και για τα ποσά που ακούγονται ίσως θα ήταν η κατάλληλη στιγμή να φύγει,έχοντας ως δεδομένο πως τα χρήματα της μεταγραφης θα χρησιμοποιηθούν για αγορά αντικαταστάτη,όχι μεσοβέζικες λύσεις στιλ Tristan,Franco ξέρω γω.
Επίσης,we are crying for width.Εχουμε ενα σκασμό παίκτες για τον αξονα και στις πτέρυγες ελάχιστες λύσεις.Αν τελικά κάτσει το ντιλ και πουληθεί ο δεν-μπορώ-να-πασάρω-στα-3-μέτρα Kovac το καλύτερο θα ήταν τα λεφτά να πάνε σε αγορά πλάγιου.
Μεγάλη περιέργεια έχω για τις Everton και Villa φέτος,τα συνώνυμα της σταθερότητας στην PL.
Ειδικά τη Villa θα προτιμούσα να την παίζαμε κάπου στο τέλος του 1ου γύρου μιας και με κάποιους καλοδιαλεγμένους τραυματισμούς ή suspensions δε μου φαίνεται να έχει το απαιτούμενο βάθος σε υλικό.
3-0 στο ημίχρονο. :touched:
erotevmenos me albrighton
Χαχαχαχ πάνω που το πες , απίστευτη ενέργεια στο 3ο. Γουεστ Χαμ γενικά ψιλοχάλια, μόνο στις αρχές του β' έκανε κάτι. Επίσης Blackpool wtf
Πείτε μου ότι βλέπω αγώνα της περσινής σεζόν.
πουτσα ενα χιλιομετρο επεσε :/
Επειδή θα κρατήσει μόνο μια βδομάδα, ας το σημειώσουμε
Code:Premier League:
1 Blackpool 3 1 1 0 0 4 - 0
2 Aston Villa 3 1 1 0 0 3 - 0
3 Wolves 3 1 1 0 0 2 - 1
4 Blackburn 3 1 1 0 0 1 - 0
5 Birmingham City 1 1 0 1 0 2 - 2
Γαμώ το σπιτάκι
μιας και δεν το είδα , ας πει κάποιος την ιστορία με τις 2 κίτρινες στο 90 :)
evlepa se epanalhpsh ton teliko tou charity shield kai exw na pw oti rooney, hernandez 8a einai megalo epi8etiko didumo. Xwris kentro vevaia fetos, ektos kai an pai3ei mpala meta apo 2 xronia o hargreaves, alliws kremomaste apo ta paparia tou scholes kai tou gigs
Η Λιβερπουλ που αγαπαμε φυσικα :touched:
Εγώ σου έριξα τη μία :)
Spoiler
τι ήρθες να μας πεις εσύ τώρα; Με 10 έπαιζε για ένα ολόκληρο ημίχρονο, και για κάποια λεπτά και με 9, και τελικά η άρσεναλ κατάφερε να σκοράρει στο 91 με αυτογκόλ του πέπε ρέινα
μια χαρά τους είχαμε
άντε γιατί πολύ αέρα πήραμε εδώ μέσα
μπούρδα παιχνίδι βέβαια
εδιτ φυσικά στο φίξερ πάει ε
Κοινώς έπρεπε να έχουμε τους 3 βαθμούς :/