Δε μπορώ να συνέλθω από τα απανωτά χτυπήματα του μαρινακη.
Printable View
α οκ, εγώ δεν έχω πληροφόρηση, γι'αυτό και δεν αρχίζω να λέω απ'εδώ κι απ'εκεί ότι γουστάρουν αλλά δεν τους αφήνει ο μπαμπάς απλά και μόνο επειδή το έγραψαν τα "μέσα". μου φαίνεται δε κάπως αστείο ότι βάζεις εισαγωγικά στα Μέσα, αναφέρεσαι συνέχεια στους ΑΡΔ, αλλά αναπαράγουμε ό,τι λένε γενικά. θέλω να πω, φάνηκε από κάπου ότι όντως θέλανε και ήρθε και κόλλησε η φιλολογία περί μπαμπά Αγγελόπουλου; γιατί η δική μου εντύπωση ήταν ότι οι τύποι είναι καθαρά μπασκετικοί και έτσι κι αλλιώς δε θα είχαν ιδιαίτερη όρεξη να παίξουν και με την μπάλα, ακόμα και αν η παε ήταν σε καλή κατάσταση, απόδειξη ότι Καραϊσκάκη ζήτημα είναι αν έχουν πάει μια-δυο φορές όσο καιρό έχουν το μπάσκετ, έστω και για ΠιΑρ. εξάλλου, Μαρινάκης και Λαυρεντιάδης (αρχικά τουλάχιστον) που ήθελαν να μπούνε, δεν ντράπηκαν ιδιαίτερα να το φωνάξουν.
αυτά, να ζητήσεις συγνώμη λοιπόν για την παραπάνω ακατάσχετη παπαρολογία/πουτσοειρωνεία σου και να το σκεφτείς διπλά πριν ξανακάνεις χαβαλέ με τον ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ.
Δεν το έγραψαν ένας δυο εγκάθετοι (!), αλλά μεγάλο μέρος του Τύπου. Δεν βάζω όλους τους δημοσιογράφους στο ίδιο καζάνι. Κι εσύ αν ψαχτείς λίγο, θα δεις ότι ενημερώνεσαι με τον ίδιο τρόπο, απλά διαλέγεις να πιστεύεις αυτά που θες. Δικαίωμά σου.
θα ψαχτώ, σ'ευχαριστώ.
Τίποτα φίλε!!
απο ποτε ο γιαννακοπουλος τζουνιορ εγινε γαβρος και δεν το ξερω?
καλα ο κυρ-προεδρος για μια τυροπιτα ραφει και στο αστρα και οραμα
παντως αν ισχυουν οι περικοπες εγω συμβιβαζομαι να μας πληρωσει ηθικη αποζημιωση ο βασιλοπουλος και να δειρουμε τον παπαλουκα
και ας μοιραστουν τα λεφτα ο σλουκας με τον παπανικοαλου
Αφήστε τον τσάρο ήσυχο και ρίξτε καμια μάπα στο χαλβά το Μπουρούση.
Όλοι αεροδρόμιο! Πήραμε Νεστέροβιτς!
Κρατάμε Μπέβερλι, παίρνουμε και ενα δυαροτριάρι και έκλεισε το ρόστερ σύμφωνα με το ρεντπλάνετ. :|
το μονο θετικο ειναι οτι εχει ελληνικο διαβατηριο
αλλα οταν πληρωνεις 2 χρονιες τον συμπαθη αλλα πρωην μπασκεμπολιστα βουισιτς
και φερνεις παλι παιχτη 34 ετων,τι να πω...
μπεβερλι εκλεισε στους μαιαμι για 1συν1 αλλα δεν ειναι εγγυημενο συμβολαιο...παει για πρωταθλημα νβα ο μικρος!!
καλος ο νεστεροβιτς αλλα τι διψα ναχει για πρωταθλημα...κ με μπουρουση-γλυνιαδακη-νεστεροβιτς γινεται ομαδα δεινοσαυρων...αντε να μεινει κ ο ερτσεγκ ετσι πως παει! α κ πελεκανος μενει! γουαου
gelane ki oi petres me glyniadaki kai pelekano.
anarotiemai poios eksipnos tous eipe na afisoun eleuthero to vougiouka kai na kratisoun ton shit-for-hands
σκατα και οι 2 ειναι
ο πελεκανος θα εμεινε στην ομαδα μετα απο απαιτηση των τσιρλιντερς
http://www.sport.gr/files/news/2008-...kanos_250x.jpg
ΜΕΓΑΣ ΓΟΗΣ
Οι νέοι κανονισμοί με μια καλούτσικη ανάλυση:
http://www.sport-fm.gr/article/285909
φτιαγμενοι για το Σοφο λες και ειναι
μεχρι και θεση του ζωγραφισαν στο παρκε :p