-
συνδεσμο παοκς στα χανια εχει ακριβως πανω απο τα εβερεστ στηνπλατεια 1866.
για καφετεριες λογικα θα το δειχνουν οι περισσοτερες στο κουμ-καπι αλλα πολυ καλυτερα να πας να το δεις στο καφενειο στην πλατεια σπλαντζιας.
εντιτ, μην εισαι και πολυ εκδηλωτικος
-
θενκ γιου α λοτ! το εκδηλωτικος θα το ρυθμισει το αλκοολ, θα φροντισω να απουσιασω απο τσικουδια τις πρωινες ωρες
-
θα'ρθω κ εγώ να στηρίξω παοξ !!
-
-
χαχαχα, αν τις φαω κ για τον παοκ, θα γίνω επίτιμο μέλος του τρικαλινού συνδέσμου
-
εγω εχω φαει απο παοκζ χαχαχαχ!
ενταξει εχω γλιτωσει απο λαρισα, "αιντα παοκαρα" μεσα στα μαγαζια δρομους και τετοια!
-
ναι αλλα κατεβαινετε σε μια πολη που εχει ενα 70% ολυμπιακους.χοντρικα
http://i252.photobucket.com/albums/h...a/9d77e6eb.jpg
με πρασινο οι μονοημερες εκδρομες, με κοκκινο οι διημερες και παραπανω.με μαυρο η διαδρομη που ακολουθεις αν θες να κατεβεις το φαραγγι της σαμαριας
-
-
kanoniste
persi to gamisi apo xerenfen sto syndesmo ton eida.kaltsosyndesmos
pasis fisews tsipaki pantws einai kali periptwsi gia notia kai notioanatolika xania
"vryses" eida mono apo lewforeio
apwthimeno
-
Γιατί κόκκινα ρε αρχηγέ; Μια χαρά παλεύονται για μονοήμερες εκδρομές.
-
ναι αλλα καλυτερα διημερες (μια διανυκτερευση).προλαβαινεις να δεις περισσοτερα χωρις το αγχος της επιστροφης.
-
γενικα αν θυμαμαι καλα κανα 2.30 ωρο ηθελε απο βορειο τμημα για νοτιο.(ας πουμε χανια-ελαφονησι)...απλα για να ξερει οποιος ενδιαφερεται
-
καλα οχι και 2μιση. επίσης ωραία είναι και στη μηλιά, βάλτη στο χάρτη σαν ενδιάμεσο σταθμό για ΜΑΣΑ.
-
απο χανια ελαφονησι ειναι περιπου μιαμησι ωρα με χαλαρη οδηγηση.οπως και σχεδον ολες οι αποστασεις απο χανια προς νοτια.
και αμα εβαζα ολα τα χωρια που μπορεις να βρεις καλο φαι θα γεμιζε ο χαρτης.
εβαλα μονο το θερισο και τις βρυσες-το πρωτο επειδη σε ενα 20λεπτο εισαι εκει(απιστευτη διαδρομη μεσα σε φαραγγι) και το δευτερο λογω τοπιου(πλατανια,νερα,κτλ)
-
1.30 ε? χμ δε το θυμαμαι καθολου..απλα επειδη ως φαλασαρνα θυμαμαι οτι ηταν 45 νομιζα οτι ειχαμε κανει πολυυ περισσοτερο για ελαφονησι