http://www.tvsubtitles.gr/search_ser...?id=3&season=6
Printable View
τενκιου ομορφονιοί
και για το 18
http://www.greeksubtitlesproject.com...s.php?id=87114
Spoiler
Καμία απάντηση, αλλά ΟΚ, δε πειράζει. Η σειρά τελειώνει πολύ γλυκά. Με χαλάει που πολλά πράγματα δεν εξηγούνται αλλά νομίζω ότι παρότι η πλοκή του LOST χρησιμοποιήθηκε ως marketing trick, τελικά αυτό που έμεινε σε όλους είναι το πόσο αγαπήσαμε μερικούς χαρακτήρες. Μέσα σ'αυτό το περιβάλλον, σ'αυτή την ατμόσφαιρα, με το μυστήριο, τα ανεξήγητα φαινόμενα κτλ, μου έμεινε η σκηνή με τον Jack που ξαπλώνει στο δασάκι με τα μπαμπού και περιμένει να πεθάνει. Επισκίασε όλα τα λάθη και τις ατασταλίες της σειράς για μία στιγμή και με συγκίνησε. Εξαιρετικός ο Matthew Fox στο ρόλο, και ίσως τελικά η σειρά άξιζε μόνο για αυτή τη σκηνή. Είμαι σίγουρος πάντως πως οι παραγωγοί θα έκαναν τα πάντα διαφορετικά αν είχαν ένα συγκεκριμένο timeframe. Δυστυχώς όμως η τηλεόραση δεν είναι όπως τα άλλα μέσα ψυχαγωγίας, και (πλέον) δικαιολογώ τη νοοτροπία του "βλέποντας και κάνοντας". Ελπίζω μόνο σε περαιτέρω εξερεύνηση του LOST μύθου...
Σκαει δευτερο σικουελ το sex&the city. Ε, λιγο δυσκολο να μην συνεχιστει το lost cult.
μάλιστα, το χειρότερο σπάσιμο είναι ότι απο το πρωτο επεισόδιο της σεζον
Spoiler
επίσης
Spoiler
Δεν μ'άρεσε.
Spoiler
Φοιβε
Spoiler
Φορτισμενο συναισθηματικα οσο δε παει το φιναλε.Εχω ριξει το κλαμα της ζωης μου.
Δε ξαναβλεπω αλλη σειρα λεμε...
Ελπίζω να κατάλαβες τώρα γιατί σου έγραψα αυτό εδώ.
LOL ρε φίλε είσαι ο κολλημένος λοστάκιας. Η σειρά έχτιζε 6, όχι 4, χρόνια χαρακτήρες και μερικοί απλά πήγαν ΑΠΑΤΟ (aka εκτινάχτηκαν/πατήθηκαν με αμάξι/πυροβολήθηκαν/στραγγαλίστηκαν) πρωτού αποκτήσουν διάσταση. Οι περισσότεροι κεντρικοί χαρακτήρες αναπτύχθηκαν, μερικούς τους είχαμε διαγράψει ως ενδιαφέροντες χαρακτήρες εδώ και καιρό, αλλά φαίνεται στο τέλος πως η ανάπτυξή τους δεν έχει καμία σχέση με τις αποφάσεις τους στο τέλος ή τη συμπεριφορά τους, γι'αυτό μιλάω για αψυχολόγητες κινήσεις, όλα έγιναν υπερβολικά βολικά και εύκολα. Η σειρά παρουσίασε ένα σωρό από αινίγματα και ουσιαστικά δεν απάντησε ΚΑΝΕΝΑ. Και τελικά εμφανίζεται ο Jack και θυσιάζεται για κάτι "σημαντικό" (το οποίο φυσικά ακόμα δεν έχουμε καταλάβει γιατί είναι τόσο σημαντικό), τότε νιώθεις αυτό που νιώθεις. Κατάλαβε το, η γκρίνια μου είναι κυρίως για το πως κακοδιαχειρίστηκαν οι παραγωγοί το χρόνο τους αλλά τους δίνω ένα pass γιατί όπως είπα παραπάνω, έτσι είναι τελικά η τηλεόραση ως μέσο, και γιατί τελικά με αυτό που έκαναν με τον Jack προσέγγισαν λιγάκι αυτό που εγώ εκτιμώ από ένα αρχέτυπο "Jack" χαρακτήρα. Αυτό που είπες πως οι οπαδοί του LOST δε θέλουν... είναι ΑΚΡΙΒΩΣ αυτό που θέλουν, γι'αυτό και πέτυχε εν μέρει το φινάλε του LOST...