έκοψε τη γη
Printable View
έκοψε τη γη
Δεν το λές καλά! :P
Στόρυ Abed στο background :touched:
Επίσης
Spoiler
Ειδα δυο φορες το επεισοδιο και δεν ειδα στορυ Abed!!! Ειδα σε καποια φαση ομως που ξεγεννουσαν μια σε ενα αυτοκινητο, ηταν κι αυτος εκει?
Ο Αγγλος ολα τα λεφτα στο επεισοδιο εννοειται. Και πρωτη φορα γελασα τοσο πολυ με ατακα της μαυρης, yeah you all look so different skinny white bitches.
Spoiler
Τι πανέμορφη σειρούλα :) Abed θεός (literally?).
theiko episodio .
Τέλειο το σημερινό, ωραία όλα τα specials με ζόμπις, απόλλο 13 κλπ, αλλά μου είχαν λείψει τα κλασσικά επεισόδια που απλά κάθονται στην αίθουσα και συζητάνε. "It's a bottle episode" :touched: .
Επίσης, η Gwynnifer.
ήρθα να ποστάρω όσα ήδη είπε ο kelldorain.
εύκολα το καλύτερο της σεζόν και όντως τα επεισόδια που απλά κάθονται στην αίθουσα και μιλάνε είναι τα καλύτερα και μου 'χαν λείψει.
Δεν το χω δει, αλλα ηθελα να πω οτι οκ παρολο που αγαπαμε Community, κουραστηκαμε με τα tributes, στη δευτερη σεζον εχουν περασει ολο το Hollywood.
Δεν υπάρχει ούτε καν ένα βαρετό επεισόδιο στη δεύτερη σαίζον.
Το τελευταίο ταγάμησε.
Πατάει κάτω ΤΒΒΤ και HIMYM.
http://30.media.tumblr.com/tumblr_lb...ilxko1_500.gif
Αννούλα μου΄χεις, στοιχιώσει τα όνειρα.
Κσέχασα. ΓΟΥΕΛΜ ΚΑΜ ΤΟ ΔΕ ΜΑΣΙΝ. :touched:
λοιπόν, ιμο όσοι ψήνεστε απ' όσα έχετε ακούσει για τη σειρά αλλά δεν έχετε δώσει βάση ακόμα δείτε αυτό το επεισόδιο (όγδοο επεισόδιο δεύτερης σεζόν). είναι το community στα καλύτερά του και συμπυκνώνει όλους τους λόγους για τους οποίους αξίζει αυτή η σειρά.