Δεν ανησυχούμε γι' αυτό, όταν πουν αυτά που θέλουν θα το λήξουν.
Printable View
Δεν ανησυχούμε γι' αυτό, όταν πουν αυτά που θέλουν θα το λήξουν.
Σκεφτόμουν τις προάλλες, ότι όσοι γούσταραν τη μουσική και τις μπάντες της σειράς, πρέπει να δουν το παρακάτω DVD:
Season 2
24 April 2011 (δεν τον κόβω )
Απ'το στομα σου και στης Ζηνας τ'αυτακι.
Ετοιμάζω σκηνικό για να γιορτάσουμε την έναρξη. :)
Το ξανάπιασα.
Γαμάει η σειρά. Το μόνο θέμα με μένα είναι ότι δεν ακούω τη μουσική που υπάρχει παντού στη σειρά και δεν ξέρω τίποτα από αυτά που λένε. Κατά μία έννοια το βλέπω σα House, μιλάνε για κάτι που δεν ξέρω καθόλου και απλά τους εμπιστεύομαι και παρακολουθώ την ιστορία :P Ακόμα κι έτσι γαμάει πάντως.
Θα 'μαι και έτοιμος για δεύτερη σεζόν.
Ξεκίνα με Louis Armstrong - King Oliver
http://www.last.fm/music/King+Oliver...e+Complete+Set
αυτό
νεορλεάνικος έρωτας μεγατόνων
Season 2 Teaser
Μέσα σε ενάμιση λεπτό μαύρισε η ψυχή μου.
Αλλά φαίνεται γαμάτος ο δεύτερος κύκλος.
Ανατριχίλα ρε πούστη μου.
Treme
2x01 Accentuate the Positive
λέει.
Το είδε κανείς;
Πολύ καλό, φαίνεται ότι φέτος θέλουν να βάλουν και πιο "νορμάλ" ιστορίες σε χαρακτήρες όπως ο Μπατίστ. Το μόνο που με χαλάει λίγο προς το παρόν είναι ο Σόννυ, υπερβολικά κλισέ χαρακτήρας για τόσο καλή σειρά, ελπίζω κάπως να αλλάξει στη διάρκεια της σεζόν.
Επίσης υπάρχει αυτό που κάθε βδομάδα εξηγεί αναφορές που γίνονται στα επεισόδια, πραγματικά αξίζει.
Ε πιστεύω είναι πολύ νωρίς για να κρίνουμε χαρακτήρες και πορείες τους από μόλις ένα επεισόδιο. Στο 2x01 τους πιάνουμε όλους εκεί που τους είχαμε αφήσει, ουσιαστικά δλδ αυτό το επεισόδιο είναι μόνο η σύνδεση με τον πρώτο κύκλο. Το πού θα το πάνε, μένει να το δούμε.
Κατά τα άλλα, το Treme παραμένει η σειρά που ώρες-ώρες με κάνει να δακρύζω χωρίς να ξέρω γιατί :touched:
Λογικά ο Λατίνος θα οδηγήσει τις εξελίξεις επηρεάζοντας τους πάντες άμεσα ή έμμεσα αλά wire. Ωραία ξεκινήσαμε.