just do it
Printable View
αν δεν πατε μπουζουκια κα με θελετε ριχτε ενα γουισπ ε!
στο hammer Ιουνίου, ο Ζαχαρόπουλος στην στήλη του λέει πως ο δίσκος ηχογραφήθηκε εξ ολοκλήρου με drum machine !
Όπως και το "Transcendence". :)
0axaa0x σοβαρά ?
όλα τα παιδικά μου όνειρα γκρεμίστηκαν !
Για Crimson Glory το ήξερα, αλλά ρε Portnoy?
παιζει να ειναι και αληθεια ναι... πολυ πιθανον... :roll:
Soz για την παρέμβαση, αλλά ακόμα κι αν ισχύει, αλλάζει κάτι?
(εννοώ πέρα από τις γυμνασιακές υπερ-ατού συζητήσεις "πσσσσ!!!!!!! άκου τι παίζει το άτομοοοο!!!!!")
Σίγουρα δεν ήταν από τα αστειάκια του, του στυλ ότι και καλά να εννοεί ότι ο Portnoy είναι drum machine; Στο παρελθόν (10 χρόνια πριν) έχουν κάνει από αυτές τις κριτικές για reissues και αντί για portnoy έλεγε "το χταπόδι". Αμφιβάλλω αν εννοούσε ότι τα ηχογράφησε χταπόδι :P
Εγώ ήξερα ότι είναι τριγκαρισμένα (όλο το κιτ) και το συζητάγαμε κάποτε με κάτι αμερικλάνους (Perpetual Motion board, τι να γίνεται αυτό;) ότι είναι ένα καλό παράδειγμα κακής χρήσης τρίγκερς γιατί ειδικά το ταμπούρο δεν έχει δυναμικές...
δεν παίζει να είναι αστειάκι. να πούνε και άλλοι. στο τέλος κιόλας λέει πως αν στο μέλλον αποκαλυφθεί επισήμως κάτι τέτοιο, να θυμάστε οτι εδώ το διαβάσατε πρώτα.
Ρε Κρουξ.... Ζαχαροπουλος... ελεος... και να ειναι τριγκαρισμενα, εχει διαφορα απο drum machine, δε νομιζεις?
μεγάλο respect ο Μπίλης φιφ ... άστο.
O "μπίλης" δεν είχε φύγει από το ER με δηλώσεις τύπου "ποιοι νομίζετε ότι είστε που έχετε άποψη κτλ." ; Ναι, φοβερό respect θα είχες όταν θα σε έκραζε με τι πτυχία κάνεις review το images :P
τυχαίνει να είναι αυτός που ουσιαστικά με έβαλε στο prog και έχω μιλησει στο παρελθόν αρκετές φορές μαζί του !