-
μάλιστα.
από πότε ένα παιχνίδι χαρακτηρίζεται απ'το tone, την χρωματική παλέττα, την αφήγηση και όχι απ'το gameplay; μπορώ να πω και άλλα που παραπέμπουν σε καθετι action (για να μην αρχίσω να τσαμπουνάω για matrix που ήταν και της μόδας τότε αλλά εμμένω στο σημαντικότερο)
ρε ειλικρινά, καταπολέμησε την νοσταλγία και δες αντικειμενικά τα πράγματα, το νέο max payne δεν φαίνεται να συγκλίνει καθόλου απ'το παλιό, σαν να το άφησαν ίδιο ένα πράγμα. να μου πεις αυτό να το καταλάβω, όπως καταλαβαίνω και την ''αγανάκτηση'' για το trailer, αλλά να μην παίζουμε με τις λέξεις για να δημιουργούμε εντυπώσεις. neo-noire, βρώμικη action αισθητική είναι κενές έννοιες στην παρούσα φάση.
δεν είμαι ludologist να κάθομαι να σου λέω οτι τα παιχνίδια είναι mechanics σκέτα αλλά το βρίσκω οριακά μίζερο να προσπαθούμε να κατανοήσουμε από τώρα την ''max payne 3 εμπειρία'' από trailers & screenshots.
κατανοώ την ύπαρξη σκεπτικισμού, άλλωστε και εγώ αν δείτε τι έγραψα στο πρώτο trailer δείχνω προβληματισμένος με κάποια ζητήματα, αλλά ούτε λαγούς με πετραχήλια περίμενα (Noire, neo-noire, post-noire, peste noire) ούτε προσυπογράφω την καταδίκη του.
-
-
να πούμε ότι αργεί αυτό εδώ. 18 Μαιου για xbox/ps3 και 1 Ιουνίου για pc
-
αρα αρχιδια μαρτιο περιμενα.τεσπα ισως και καλυτερα ετσι.
-
-
γάμησε ετσι; φαινεται και revamped η μηχανη γραφικών ειδικά σε οτι αφορά τους χαρακτήρες. συγκρίνετε απλά με πρώτο trailer. εντωμεταξύ η ολή φάση στο 0:30 πόσο Michael Mann
-
-
-
-
-
System specs
Operating System: Windows 7 32/64 Service Pack 1 | Windows Vista 32/64 Service Pack 2 | Windows XP 32/64 Service Pack 3
Processor: Intel Dual Core 2.4 GHZ - i7 3930K 6 Core x 3.06 GHZ | AMD Dual Core 2.6 GHZ - FX8150 8 Core x 3.6 GHZ
RAM: 2GB - 16GB
Video Card :NVIDIA 8600 GT 512 MB – NVIDIA GeForce GTX 680 2GB | Radeon HD 3400 512MB - Radeon HD 7970 3GB
Sound Card :100% Direct X 9.0 compatible | Direct X 9.0 compatible supporting Dolby Digital Live
HDD Space :35 GB
http://2.bp.blogspot.com/-4XxjxxfHvL...E%BC%CE%B1.JPG
-
Ο Χριστός και η Παναγία..
-
E ta minimum req (ektos tou hdd space) einai arketa xamhla.
Twra vevaia pws tha paei kai ti grafika tha xei se ola low me 8600gt einai allo thema.
-
-
Ε για κάποιο χαζό ντερπ λόγο έβαλαν minimum και max. Λες και πρέπει να σε ειδοποιήσουν για το ποιο είναι το ultra high end hardware της αγοράς.