Αγαπάμε και Daniel Negreanu και την 6η αίσθηση του
Printable View
Αγαπάμε και Daniel Negreanu και την 6η αίσθηση του
αυτός ο φάρχα είναι κλασική φάτσα χαρτόμουτρου
Πιο απολαυστικός παίκτης είναι χαλαρά ο Tony G.
ρεφαρα και εβγαλα και κερδος.. αντε και του χρονου.:cool:
Εντάξει το σημερινό δεν έχει υπάρξει για καμία (ΓΑΜΩ ΤΗ) παναγία. Ποτέ. Πρέπει να το μοιραστώ κάπως.
Εγώ που λέτε έχω νταμα και βαλέ καρό. Και κυνηγάω ένα χαρτί για χρώμα από το φλοπ. Εντέλει στο ρίβερ ήρθε το χρώμα αλλά άλλοι 3 παίξαν ρέστα οπότε δεν έμεινα να το ακολουθήσω. Θενκ γκαντ.
Που λέτε το τελευταίο χαρτί που ήρθε στο ρίβερ ήτο άσσος καρό.
Τι είχαν λοιπόν τα παλικάρια μας που είχαν παίξει συνολικά από ένα 20ευρω στην παρτίδα;
Ο πρώτος είχε 2 ρηγάδες στο χέρι. Κάτω υπήρχε ένας ρήγας και 2 άσσοι (ο ένας από το φλοπ και ο άλλος ο καρό, στο ρήβερ). Φουλ δλδ.
Έλα μου όμως που ο άλλος είχε 2 άσσους στο χέρι. Καρέ του άσσου δηλαδή, που προσωπικά δεν έχει τύχει να ξαναδω ποτέ λάηβ. Καταλαβαίνετε μέχρι και το αμάξι του θα έπαιζε.
Και σκάει ο τρίτος με 2 καρό και 4 καρό να κάνει ΦΛΟΣ μαζί με τον άσσο, το τρία και το 5 καρό που υπάρχουν κάτω!
Αλήθεια λέω.
"setup"
ε,σε τετοιες καταστασεις αμα εχεις το καρε το παρατας και δεν ξαναπαιζεις
το πιο μεγαλο σπασιμο ειναι να εχεις καρε στο νεκροταφιο και ο αλλος να καψει τα φυλλα του στο προτελευταιο φυλλο
το πιο μεγαλο σπασιμο ειναι να εχεις καρε στο νεκροταφειο και ο αλλος να καψει τα φυλλα του στο προτελευταιο φυλλο
Just another bad beat stoooooory (8)
Μόνο ξερή ξέρω να παίζω.
Μετά το Rounders την ψυλλιάστηκα ότι όντως είναι χαρτόμουτρο και ανέβηκε κατηγορία.