δεν είναι τόσο ενοχλητικό, όσο τραγικά ηλίθιο. σαν να κάνεις αναπάντητες στο 2ο κινητό σου ξέρω γω.
Printable View
δεν είναι τόσο ενοχλητικό, όσο τραγικά ηλίθιο. σαν να κάνεις αναπάντητες στο 2ο κινητό σου ξέρω γω.
αχαχαχαχαχχχαχ τι μαλάκας είσαι :pink:
ή μπορεί να μας βρίσκουμε πολύ ευφάνταστο αυτό που γράψαμε ή ανεβάσαμε κ συγχαίρουμε τον εαυτό μας.
αλλά ντα3 όχι κ συνέχεια.
α αυτό που πραγματικά με τσακίζει κ το συζητούσα με την κολλητή μου πρόσφατα είναι πως όταν πιάνουν κάποιον διάσημο για ναρκωτικά είναι ο ευαίσθητος καλλιτέχνης που δεν άντεξε όλη την πίεση της επιτυχίας του ενώ όλοι οι υπόλοιποι ήμαστε απλά πρεζάκια ή ακόμα χειρότερα πρόσφατα που πιάσανε 2-3 για βιασμό ανηλίκου κ ένας εκ των οποιίων ήταν δημοσιογράφος που αμέσως η συνάδελφός τους καθώς έλεγε το θέμα σχολίασε πως υπάρχει βέβαια το τεκμήριο της αθωότητας ενώ όλοι οι υπόλοιποι ήμαστε απλά ανώμαλοι κ θέλουμε λιθοβολισμό.
να σε κανουν add στο facebook παναρχαιοι "γνωστοι" (ειδικα μαλακισμενοι συμμαθητες κυπριοι γαμω την αδερφη τους) να τους κανεις accept και να μην ξαναμιλανε, δηλαδη σε καναν add μονο για να εχουν περισσοτερους φιλους χωρις τις τυψεις οτι δεν ξερουν ολους τους φιλους τους στο facebook?
Και απο την αλλη, οι ιδιοι καθυστερημενοι γαμω την αδερφη τους τυποι που σε κανουν add στο facebook μονο για να σε ρωτησουν: "εσυ ακομα δεν ξυριστικες να γινεις ανθρωπος?"
εσυ δεν εισαι παλιος γνωστος απο το σχολειο :pink:
- οταν δεν γνωριζα, οι υπαλληλοι του Νακα
- αυτοι που δεν φτιαχνουν τα ταγκς στα μπ3 τους, με αποτελεσμα το πλεηερ τους ναχει 98797 βαριους αρτιστς και slip knot, slipknot, the slipknots, slipitty knoppity κλπ
- οταν χρειαζεσαι να μεταφερεις ενα μεγαλο αρχειο γρηγορα και το usb στικακι σου εχει ελαχιστα λιγοτερο χωρο λευθερο
- οι συγκατοικοι που δεν πετανε το παλιο τους γαλα, αλλα αγοραζουν καινουργιο, αφηνοντας εκει το παλιο
- οι παρελασεις
- το υφος οταν με ρωτανε ποια ειναι η αγαπημενη μου μπαντα
- το χειροτερο υφος οταν μαθαινουν ποια ειναι η αγαπημενη μου μπαντα
- οτι οταν σε ακυρη φαση εχεις υπερμετρη γκαυλα να πιασεις τη κιθαρα και να παιξεις, παιζει ναναι λιγο ξεκουρδιστη και λες φακιτ
- οταν δεν εχει σηντς επ που ανεβηκε τη προηγουμενη
- ο σραηνμπηλντερ
το φέησμπουκ.
Και ενα ολοφρεσκο.
οταν εχεις παρει αποφαση να κανεις κατι το οποιο χρειαζεται θυσιες για ενα προβλημα που αντιμετωπιζεις και σου λενε: "σιγα μην αντεξεις"
- otan sto lewforeio arxizoun tis politikes sizithseis kai sto telos tsakononte metaksi tous giati sinithws oi misoi einai pasok k oi alloi nd.
se kati tetoia vgenw ektos eautou kai apla tous lew na skasoun.
otan prwi prwi ston hlektriko gia kapoio ilithio logo arxizoun k tsakononte (ZBRWKSIMO) kai de stamatane pote na fwnazoun.
-"ok skase to katalavame,voulwne twra"
Εμένα δε μου τη δίνει τίποτα, είμαι καλοσυνάτος άνθρωπος. Εκτός απο τις ξεκωλιάρες μεσήλικες-οτιδήποτε γριές στα πεζοδρόμια. Και τους σχηματισμούς απο τέτοιες. Μπορεί να υπάρχει διακόσα μέτρα πεζοδρόμιο αλλά αυτές οι πουτάνες θα έχουν το χώρο τους, δε θα περάσεις αν δε τις πλακώσεις στα κλωτσίδια. Γιατί είναι και κουφάλογα. Και ναι, εγώ είμαι αθηναίος, δεν περπατάω, τρέχω, αυτές όμως φίλε είναι πεθαμένες, σχεδόν δε κινούνται, σέρνονται. Και μαζί σέρνουν καρότσια λαϊκής με τρόφιμα για πόλεμο, πορτοφολέ τσάντες ογδονταετίας, τσαντούλες με λιβανιστήρια, τσαντούλες με πρόσφορα, τσαντουλές σε προσφορά, τσαντούλες με τσαντούλες μέσα, σέρνουν ό,τι υπάρχει σε τσαντούλα γαμώ το σάπιο μουνί που τους πέταγε και τον πούστη χριστό τους. Σέρνουν και μαλακισμένα που τρώνε παγωτά και πασαλείβονται γίνονται σκατά περνάς και σε λερώνουν σε κάνουν μουνί και γελάνε. Ή σέρνουν άλλες κωλόγριες, όλες ίδιες, κοντό καφέ μαλλί απροσδιόριστο, 1.50 μαξ, ενίοτε μπαστούνι, κολλεξιον σε μαύρο καφέ και τσαντούλες, μόνο τσαντούλες, άπειρες γαμημένες νάιλον πουτάνες τσαντούλες, τσαντούλες υπεύθυνες όλες για την κλιματική αλλαγή και τον καπιταλισμό. Θα τα πάρουν όλα αυτά για να φτιάξουν το κατάλληλο εμβαδό, όσο χρειάζεται, δε θα κωλώσουν, θα κλείσουν, θα φράξουν, θα κωλυσιεργήσουν την πανεπιστήμιου, τη σόλωνος, την ερμού, την αθηνών λαμίας φίλε. Και θα λάβουν υπόψιν και όλες τις σκαλωσιές, ό,τι υπάρχει σε καφρίλα παρκάρισμα και Ο,ΤΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ μπορεί να βρεί κάποιος σε ένα ελληνικό πεζοδρόμιο για να τις βοηθήσει να σε ΓΑΜΗΣΟΥΝ κι άλλο. Και θα σε ΓΑΜΗΣΟΥΝ γιατί δε σε ξέρουν αλλά σε μισούν, όπως ό,τι κινείται. Γι΄αυτό κανένα έλεος σύντροφοι, γαμήστε τες κι εσείς, αρχίστε τις κλωτσιές στις γαμημένες τις γριές, ρίχτε τους μπουκέτα, ρίχτε κουτουλίδια, σπάστε κεφάλια με τα μπαστούνια, χύστε μυαλά, αμπαλαέο.
αχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχα.. :touched: