http://4.bp.blogspot.com/_KCuHoU9QBU...00/5603782.jpg
Printable View
ΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑ, εγώ πρώτος παρέθεσα Τράγκα να τους λέει αποστάτες κι εγώ δεν ήξερα τι σημαίνει αποστασία.
Ικόνοκλαστ σταμάτα πια να το παίξεις e-έξυπνος ενώ δεν είσαι. Στο χουν πει εδώ μέσα από τον Τασούλη ως και οι admins. :)
ο τραγκας τους ειπε οχι εσυ
ασε που εισαι τοσο βλακας που ακουγες τραγκα και νομιζες οτι μιλαει ο κακαουνακης
Τα άκρα της εξυπνάδας του φόρο είναι τα [Τασούλης-Admins] ;
Ρε, θα την πάθεις άσχημα λέμε, μην ποστάρεις άλλο!
ΠΑΡΕΘΕΣΑ Τράγκα είπα. Όχι ότι τα είπα εγώ. Μα επιτέλους, σταματήστε να είστε εθελοτυφλούντες.
Edit: δεν αναφέρθηκα σε κλίμακες εξυπνάδας ουρακοτάγκε, γιατί μιλάς ακόμα ενώ δεν έχεις τι να πεις?
Μην τα ξαναλέμε, Κακαουνάκη παρέθεσες!
Έλα ντε, πόσο βαριέμαι επιτέλους, σπάω!
Χαχαχαχαχ, παραδόξως γέλασα με κάρχαρτ με την καλή έννοια.
Παιδιά όλα αυτά δεν χρειάζονται, ελάτε να πούμε για τον επόμενο πρόεδρο.
ΟΜΦΓΚ, θα με δείρει ο ikonoklast, o attila, o carheart και ο sabbatack. ΟΜΦΓΚ και όλα αυτά από τον συμπαθέστατο στο φόρουμ Ντάϊθορ. Σοβαρά τώρα, η βλακεία στο φόρουμ έχει αγγίξει επικίνδυνα επίπεδα. Ο Καντιρού πλέον μοιάζει ακίνδυνος.
Στο θέμα. Αν δεν ήταν στημένο το όλο σκηνικό, θα προτιμούσα τον Σαμαρά. Αν μη τι άλλο, εκτός του ότι είναι Νεοδημοκράτης και άρα εκ του ντιφόλτ βλάκας, μια φορά έκανε κίνηση που βοήθησε τον τόπο. Ναι, για την ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ του μιλάω. Επειδή όμως αυτό δεν θα γίνει ποτέ, θα ήθελα να πω, όχι άλλοι Μητσοτακικοί αρχιερείς στον τόπο μου. Μπορεί και ο GAP κληρονόμος να είναι, αλλά δεν είναι το ίδιο υποχθόνιος αν μη τι άλλο.
Η. είσαι τεράστιο σίχαμα της ανθρώπινης ύπαρξης και ντρέπομαι γαμώ το όταν σε διαβάζω, κάνε κάτι, στο λένε ΠΟΛΛΟΙ για να είναι ψέμα.
μισο, ομως, μην εχουμε το καντιρου-εφφε κι εδω, δεν κρετινισε σε αυτο το θρεντ, κριμα να του τη λετε γιατι ετσι!