Πολλοι ειστε αρρωστοι
Καποιοι κλεβουν και βρακια σουπεμαρκετιων.
Printable View
Πολλοι ειστε αρρωστοι
Καποιοι κλεβουν και βρακια σουπεμαρκετιων.
klevw flevokathetires k rammata ap to xeirourgeio. tha mporousa na klevw k opiouxa k na ta poulaw se prezakia vgazontas polla xrimata alla eimai kota
φλωρινες κουακολες και φαντες απο την Ζαχαρουλα σε καθε διαλειμμα στο δημοτικο
αφθονα playmobilia απο εναν φιλο τοτες (που μετα τα ειχε και με μια πιπιτσα που πηγε για σταρ ελλας πως λεγετε - ατιμο χρημα)
μετα συστηματικη κλοπη Μπλεκ και Αγορι και Mazorette (ετσι γραφετε?)
απειρους γκλους (μπιλιες...βωλους ρε φλωροι)κοκκινακια γαλαζακια τζαδες και γαζουδες για τους γνωστες (δελτακι παουα) και καποτες απο το εμπορικο της θειαζμ και ολοκληρα βυτια Sinalco
οταν ανακαλυψα οτι το τσουτσουνι μου φουσκωνει το ριξα στην λεηλασια Tutti και Open ( μικρο μεγεθος και βολευανε,τα Σκανδαλο και Λονδινο ηταν τρανα απ οσο θυμαμε και τα αποφευγαμε αν και ηταν πιο χαρκορ)
στο γεμνασεο απειρες κασες μπυρες απο τον γκανατσα...του της σηκωναμε απο το φορτηγο,μιλαμε επι πεντε χρονια μεθουσαμε τζαμπα
στο λυκειον σε μια καταληψις εκανα μια καλη ληστεια βλιβλιοθηκης...καλη μπαζα δηλαδης γιατι ενω επι μια ωρα διαλεγα βλιβλια πανω στον πανικο μου οταν ακουσα υποφτους θορυβους αρπαξα λαθος στοιβα βλιβλια και κατεληξα με κατι παπαριες θεολογικα και θεατρικα...
cd εχω κλεψει 3 φορες...μια απο ενα μαγαζι που ειμανε ντισκτζοκευς την ημερα που με απελυσαν(δικαια) το Broken Arrow του Neil Young(applause ρε)...το Yes απο Morphine αλλα οκ οχι κανονικη κλεψια,με το πασαρε στην ζουλα ο ντισκτζοκεης...το αισχος μου ομως ειναι οτι εκλεψα απο black brotha τα δυο χειροτερα Pink Floyd,Final Cut και Delicate Sound Of Thunder
Babayaro οπου και να 'σαι αν δεν λαλησες απο το Jenkem σε ζηταω συγνωμη
Eπισης τον πουσταρα που μουκλεφσε το χρυσο Βηνουσαρ τον καρφωσα στη μανα του.
οπα εκανα σφοδρο σφαλμα...το A Momentary Lapse Of Reason εκλεψα...ολο τα μπερδευω αυτα τα δυο
tin gata enos gitona prin 10 xronia :P
Επειδή έχω γίνει ο αποδέκτης αρκετών κλοπών ανά τα χρόνια, έχω σταματήσει. Και δεδομένου ότι ο ξάδερφός μου που μένει κολητά με το σπίτι μας, μου έχει φάει 2 λαμπάτα ραδιόφωνα του '50, αν πιάσω κανέναν να κλέβει θα του κόψω τα χέρια, και θα τον αφήσω δεμένο σε μια κολώνα, φωνάζοντας στην συνέχεια την αστυνομία και λέγοντάς τους ότι εκεί τον βρήκα.
Αλλά, μικρός έκλεβα G.I. Joe απο τον Μαρινόπουλο, μέχρι που με έπιασαν και χέστικα και δεν ξαναπείραξα τίποτα. Εκτός απο τα παλιά τασάκια στα Goodies που λέγαν Goodies επάνω.
χεχεχ αν θες να ευχαριστήσεις τους συγκεκριμένους, doin' it wrong.
γενικά δε σουφρώνω πράματα (πιστόλες ντροπή που ποστάρονται σε θρεντ για κλοπές) γιατί παίρνω λίγα πράματα η αλήθεια είναι και γενικά σοπάρω ελάχιστα οπότε βαριέμαι ακόμα και τη διαδικασία να βουτήξω.
μικρός όμως που χα δέκα τόνους παπάρια είχα βουτήξει ένα υπερμηχανικό μολύβι-διαστημόπλοιο γιατί δεν ήθελα να βάλω τη μάνα μου να σκάσει τόσα φράγκα για μια μαλακία (προλεταριακή συνείδηση) και μια κις κις φράουλα γιατί είχα πάει να πάρω ένα σκιπ και τα είχα ακριβώς και άμα πλήρωνα και την κις κις θα με γαμούσε στα ψιλά, τα οποία μισώ. κι ένα μαγνήτη από την τάξη σε μια παρουσίαση περίεργων αντικειμένων στη φυσική με τον οποίο ακόμα βγάζω τις μπίλιες από τον κώλο μου.
Eκλεψα εκκλησια χτες με ασο Νταγκεναμ (λατρεια), Στηβενεητζ, και διπλο Ελβετιας.
Αποδοση επενδυσης = 1,91 επι του αρχικου κεφαλαιου.
ον τοπικ, εχω κλεψει οντως εκκλησια, αλλα ειχαμε παρει 2 μπουκαλακια ΑΝΑΜΑ, κατι το οποιο πιστευω και ο Χριστουλης ο ιδιος θα ενεκρινε!!!
χικ.
τολμω να συμπερανω οτι δεν γνωριζεις απο χιουμορ. και τι γνωριζουν αυτοι που ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ; παιξτε με κι εμενα!
μπύρες περιπτερίσιες ενίοτε,γάλατα γιαούρτια ψωμιά τα ξημερώματα.
φλωριές.
καθε χρονο θα "δανειστω" 5-6 ασπρομαυρες παλαιστινες :D
αυτές τις παοκτζήδικες;