Τώρα κατάλαβα ότι όλα αυτά έγιναν παλιότερα! :oops:
Printable View
Τώρα κατάλαβα ότι όλα αυτά έγιναν παλιότερα! :oops:
δε τα κατάλαβες καλά, αυτά παλιότερα είχαν γίνει ναι, αλλά σήμερα τον ανακαλύψανε και έγινε η σύνδεση.
Ρε σεις, για ηρεμήστε λίγο...κάπου δε σας έπιασα. Ωραία (τρόπος του λέγειν ωραία ε), ο τύπος είναι ασφαλίτης (υποθέτω ότι αυτό είναι αποδεδειγμένο 100% έτσι). Αν ο άλλος θέλει να του την πει κ να τον δώσει, ε ας το κάνει σε ένα άλλο thread. Όχι εκεί που λέμε για τη συναυλία. Κ σημαντικότερο, για να καταλάβω κ τη συλλογιδτική σας, δλδ εγώ δε θα πήγαινα (δε θα πάω ούτως ή άλλως γιατί δεν θα είμαι Ελλάδα) στη συναυλία επειδή ο τύπος που τη διοργανώνει είναι ασφαλίτης? Ε δε νομίζω...
Επίσης, αν θέλετε να του την πέσετε ξέρω γω να τον βρείτε κάπου κ να του την πέσετε, το συγκρότημα κ αυτοί που έχουν πάει για τη συναυλία κ μόνο τι σας φταίνε?
απλές απορίες, κ ότι θέλετε το συζητάμε
Aααα....
(άσχετο) Γιατί δεν είσαι msn; Μπες για κριτική! :pink:
Έβλεπα μπάσκετ, μπαίνω τώρα.
αχαχ, νομίζω ότι σε μένα μιλούσε.
επί της ευκαιρίας ρε μαν γκάρντιαν, ειλικρινά δε πιστεύω να περιμένεις σοβαρή απάντηση με αυτό, η συλλογιστική σου είναι περίπου 12 χρονών - ανακαλύπτω τον κόσμο. με το συμπάθειο, γιατί είσαι συμπαθητικός τύπος, αλλά.
καλό θα ήταν να μην μπορεί ένας ασφαλίτης να βγάζει φράγκα στα εξάρχεια, από τους λίγους σχετικά ελεύθερους (με τα ανάλογα προβλήματα σαφώς) της Αθήνας. τώρα οι ντόμινε και οι φανς δε φταίνε, ναι, αλλά. ας τους φέρει ο φατατσάλιγρηγόρης.
toothless η ΓΑΔΑ δεν είναι κόμμα, ασφαλίτης =/= δεξά.
Πεθαίνω με το "ασφαλές λαιβ"
UNDERGROUND_POWER πες ποιος το γραψε.
phthoggon κ Phantom Duck
ναι οκ καλό θα ήταν να μη βγάζει λεφτά όχι μόνο από τα εξάρχεια αλλά γενικότερα, μάλλον καλύτερο θα ήταν να μην υπάρχουν ασφαλίτες βέβαια...anyway πιστεύω καταλαβαίνω που το πάτε, αλλά ήθελα να κάνω κ λίγο το δικηγόρο του διαβόλου...κ γενικότερα το όλο θέμα "χάνω μία συναυλία ενός γκρουπ που μ αρέσει αρκετά για χψω λόγους" ποτέ δεν μου έκατσε καλά - νταξ είναι σοβαρός ο λόγος αλλά...δεν ξέρω
(κ γενικά δε γουστάρω μανούρες κλπ - αποχή άμα είναι)
Και το Satanic Warmaster έτσι περίπου είχε καεί, λόγω "ιδεολογίας" των μελών. Είχα σπαστεί, αν και μουσικά είναι γελοίοι και αν πήγαινα θα πήγαινα για το χαβαλέ.
Αντιλαμβάνεστε πως αυτό όμως, σε περίπτωση που στέκουν όλα όσα γράφονται στο indymedia, είναι κάτι εντελώς διαφορετικό ε.
Δεν μιλάμε πια για προάσπιση ιδεολογίας και το πόσο αυτή λογοκρίνεται πια, μιλάμε για εγκληματία άνθρωπο που οπλοφορεί, και για άνθρωπο μάλιστα που δεν θα τον πειράξει "ο νόμος". Ε θα τον πειράξουν άλλοι, τι να κάνουμε τώρα.
Δεν έχεις άδικο, Μανόλο.
Γι' αυτό λέω και για Γκρεγκ, ο οποίος είναι καθαρός.
Δεν εννοώ "Γκρεγκ, ανάλαβε τα πάντα στο χώρο για να σταματήσεις τις κοινωνικές συγκρούσεις! Να βγαίνεις και να "μαζεύεις" του ταραξίες". Αυτό θα ήταν πίπα!
Έχει σημασία όμως και ποιον στηρίζεις οικονομικά. Τεσπά, δηλώνω συντετριμμένος! Πάω για καινούργιο Whiplash!
αχ στο μπαγκ. τι εποχες. ανασφαλιστες! χεχε.
Αν σας είναι εύκολο περιμέντε να τελειώσει το Live και μετά γαμήστετα όλα. Είναι μαλακία να μην ακούσω Stormbringer ,Midnight Meat Train και Eternal Champion επείδη δεν γουστάρετε που ο τυπάς είμναι ασφαλίτης.......................
Φάντομντακ, εγώ παραδείγματα φέρνω. Μπορεί να είναι ότι θέλει. Και το παρεμφερές.
Το ερώτημα παραμένει. Εσείς δεν θα ακούσετε το ΧΨΖ album που γουστάρετε γιατί ο παραγωγός του είναι ασφαλίτης πχ; Δεν θα στηρίξετε μια μπάντα γιατί ειναι φασίστες πχ; Δεν θα πάτε σε μια συναυλία που γουστάρετε γιατί ο διοργανωτής είναι ασφαλίτης;
Δηλαδή για σας τους ERίτες, τους φιλαράκι-τέχνη-μου-σι-κή, όλα αυτά θεωρούνται αυτόματα σκουπίδια αν κάποιος στην γραμμή παραγωγής/προώθησης είναι ενάντια στα κοινωνικοπολιτικά σας πιστεύω/γραμμές/οτιδήποτε, με τη μία εσείς καταδικάζετε την ίδια την τέχνη που σίγουρα απέχει από αυτά;
Ο κάρχαρτ κι ο φθόγγον να πετάξουν/κάψουν ότι έχουν από μπούρζουμ πχ γιατί ο τύπος είναι αποδεδειγμένα κατακάθι/σκουπίδι/κλπ στα πιστεύω του; Φοβάσαι πως αν ακούσεις το φιλόσοφεμ θα ξυπνήσει ο φασίστας μέσα σου και θα καις εβραίους και κομμουνιστές και όλα αυτά; Σας τα έλεγε κι η γιαγιά σας αυτά όταν πέφτατε για ύπνο για να είστε καλά παιδιά ή για να τρώτε όλο σας το φαΐ;
ΥΓ: Το λάιβ δεν γίνεται εξάρχεια. Δε νομίζω να θεωρείτε εξάρχεια εκεί που γίνεται τουλάχιστον. Δεν ξέρω κι ακριβώς, εγώ είμαι από χωριό.
ΥΥΓ: Όσοι ξέραν κάποια πράγματα και καταστάσεις ξέραν τι είναι αυτός από παλιότερα, δεν περιμέναν το ιντιμίντια να τους ανοίξει τα μάτια. Αλλά ούτε μπύρες μαζί του πίναν, ούτε συζητήσεις τέτοιες είχαν, ούτε τίποτα. Δεν είναι κολλητικό ξέρετε ούτε "πρόσεχε παιδάκι μου θα σου ρίξει κανά ΓΑΔΑ στο ποτό" κι έτσι.
ΥΥΓ: Σταμ, για πες μου μια ανάλυση συντακτικού/γραμματικής για τις αντωνυμίες. Σε παρακαλώ δηλαδή. Έτσι για το οφφ τόπικ.
Ταχεις μπερδέψει λιγάκι με τους ασφαλίτες και τα κοινωνικοπολιτικά πιστεύω ε.