είμαι σίγουρη ότι στην ευρύτερη γειτονιά σου υπάρχει βιβλιοπωλείο. στην ανάγκη κανα ιντερνετ καφε με εκτυπωτη
λοκι, ανοιξε θρεντ για το dispossessed
Printable View
Λινουξ φορ νταμις!
Εχει κανεις την ελληνικη εκδοση για νταουνλοουντ?
Το πρώτο του Τζούμα για κάτι ανάλαφρο και τώρα Μισέλ Ουελμπέκ - Τα στοιχειώδη σωματίδια, το οποίο δείχνει πολύ καλό.
Εξαιρετικά καλογραμμένο, παρ' όλα αυτά μου άφησε μια αδιάφορη αίσθηση εν τέλει. Δεν είναι "μεγάλο" βιβλίο αλλά για διακοπές συνίσταται. Και γενικά.
ναι, αλλά:
:touched:Quote:
Τις νύχτες δεν την ονειρεύομαι ποτέ, αλλά στον ξύπνιο τη σκέφτομαι πολύ. Ο Ούζι λέει ότι είναι του χαρακτήρα μου να μπλέκω με κορίτσια που δεν μπορώ να αποκτήσω. Ίσως να'χει δίκιο και να μην έχω πολλές ελπίδες. Αλλά απ'την άλλη μερια, η Λέα μου είχε πει κάποτε ότι ένας μισοπεθαμένος της ήταν αρκετός, κι όταν ανέβηκε σε εκείνο το φορτηγάκι μου έκανε νόημα ότι θα ξαναγύριζε, οπότε δεν ξέρεις τι γίνεται καμιά φορά.
Για να'μαι σίγουρος, κάθε φορά που πιάνω βάρδια κάνω κάτι μικρό: βάζω την ταμπελίτσα με το όνομά μου ανάποδα, δένω την ποδιά μου στραβά, οτιδήποτε, οπότε άμα έρθει κάποτε να μην είναι θλιμμένη.
θελω να βρω χρονο να ξαναδιαβασω το Ενστικτο του Θανατου.
εξόν απο μπετά για σχολή, τσίμπησα μυθιστορηματάκια απο ενα βιβλιοπωλείο που εκανε ξεπούλημα
Νύχτα Τρόμου στην Τηλεόραση (Fan Mail) Ronald Munson
http://ecx.images-amazon.com/images/...500_AA240_.gif
Τρελάκιας γραφει σε παρουσιάστρια οτι την νιωθει κοντα του και ότι την γνωρίζει απο τις εκπομπες της ξερωγω. Και μετα το χάος.
και το Ψυχ το ιδιο πραγματευεται
"ulysses" σε έκδοση τσέπης, και ό,τι γίνει.
εγω το διαβασα περυσι στις διακοπες στα ελληνικα, δεν ξερω αν παλευεται για διακοπες στα εγγλεζικα, καλη επιτυχια, γαμαει.
ικονοκλαστ γιεε.
εγω θα κανω περιοδεια της κρητης με την πεινα του κνουτ χαμσουν, το τοστ ζαμπον του μπουκοφσκι, τη θεια κωμωδια σε μεταφραση καζαντζακη και βλεπουμε τι αλλο!
Εκτός από την πείνα του Χάμσουν να διαβάσεις και τον "ΠΑΝ".
Συγκλονισμός.
Συνήθως διαβάζω κάποιο δικο-θρίλερ από Τζον Γρίσαμ...και ό,τι άλλο πετύχω. Έχω πάρει το on the road του κέρουακ να διαβάσω τώρα και το testament του grisham.
το "on the road" :(