ψωνάρα... την είχαμε φάει στη μάπα στην τυρούπολη νο2. μέχρι και στο χωριό μου τραγουδούσε σε ένα "ρεμπατάδικο"... και καλά... :puke:
Printable View
ψωνάρα... την είχαμε φάει στη μάπα στην τυρούπολη νο2. μέχρι και στο χωριό μου τραγουδούσε σε ένα "ρεμπατάδικο"... και καλά... :puke:
γαμαει φιλος.
τετοιες σκατοψυχες θελουμε,οχι δηθεν που μολις πεσει η πρωτη χριστοπαναγια βαζουν τα κλαμματα(ΟΙ ΚΑΡΙΟΛΕΣ).
και βγαλτε τα μαλακισμενα τα ταγκς,μην συγκρινετε μαχιμα μωρα με πεθαμενατζιδικες καταστασεις.
αν και λογω φυλης και ιδιοσυγκρασιας στηριζω το γυφταριο του ροκ εν ρολ,μαχιμο μωρο και μαυριδερο και μπαχαλιαρικο.
μπα... τέτοια μούρη πούλησε στο ριάλιτι. εδώ κοτούλα και με σταθερή σχέση 20 ετών........................................ μεγαλύτερός της :P
και τι με αυτο ρε?ειναι κακο μια γυναικα να εχει "σχεση" με εναν μεγαλυτερο της?
λες και εσυ εισαι κανενα λυκοπουλο.μην χαλας την πιατσα.
δεν το εβλεπα το ριαλιτυ,ειδα μονο τα βιντεακια και μπορω να πω πως ειναι γαμηστερα σκατοφαντασμενη.και στηριζουμε.
αχχαχαχαχαχα "λυκόπουλο" λέει.... γελάω στο γραφείο κ με κοιτάει παράξενα ο συνέταιρος... :P
όχι ρε, στηρίζουμε σχέσεις με μικρότερες. απλά εδώ ήταν τύπος κ υπογραμμός, καμιά σχέση με αυτό που πούλησε στην τιβι
bump σε epic thread και inb4 μεταφορά στο politics.
http://sphotos-h.ak.fbcdn.net/hphoto...22161827_n.jpg
Άσπα Τσίνα συριζάρα :dfinger:
λητς, γιατι θυμάσαι ακόμα την άσπα;
κάπου στα logs υπάρχει ένα "όποιος δεν την έχει βροντήξει με Άσπα να αποχωρήσει τώρα" αλλά δεν μπορώ να το βρω.
αυτη εγινε αρκετα ασχημη μπορω να πω
Ενώ ήταν κουκλάρα.
καυλάρα ήταν. για κουκλάρα δεν ξέρω και δεν με νοιάζει κιόλας.
Ένα ΤΣΟΚΑΡΟ ολκής ήταν, αποκρουστική σε σημείο που μπορούσε να καταστέλλει τα όποια στοιχεία ομορφιάς της. Γαμώ το σπίτι της.