kai etsi na synexiseis .
Spoiler
Printable View
Molis teliwsa thn 2h. Ti uperoxh seira.
Και μετά έρχονται οι φιξξξξξξξερς και μας λένε ότι το παίζουμε "ειδικοί" και "σκηνοθέτες" όταν λέμε ότι τα λοστς χλωμιάζουν μπροστά στα Wires.
:maikl:
μολις ειδα 3χ01 (fireknight, δυσκολο πραμα η αυτοσυγκρατηση)
ο,τιναναι επεισοδιο. κανενα ελεος για το θεατη που εχει 6 μηνες να ασχοληθει με τη σειρα, πετανε ονοματα σα να μην περασε μια μερα, πως να μην το κοψουνε μετα
θυμιστε μου που εχουμε ξαναδει το μαυρο αρχηγο αστυνομιας (αυτος που ειναι commisioner τωρα ή κατι τετοιο)
αμπαντον από λοστ.
τσου
ο κανσερ το πιασε
http://www.imdb.com/name/nm0265670/
Το έβλεπα πριν καναδυό χρόνια που το είχε στο star κάθε δευτέρα μεσάνυχτα. Είχα δει μέχρι τα μισά της 2ης σεζόν περίπου, μετά νομίζω ότι την έκοψαν (κλασσικό κωλοκάναλο σε αυτά το star) και όλο το ανέβαλα, αλλά με ψήσατε.
Βρήκα τορρεντάκια μέχρι και 3η σεζόν με υπότιτλους αλλά δεν έχω ψάξει για παρακάτω. Πρέπει να το κοιτάξω όμως γιατί είδα την 1η σεζόν σε 2 μέρες, αν πάει έτσι το πράμα θα χρειαστώ και τα υπόλοιπα συντομότερα από ότι νόμιζα. Δεν είναι απλά μια σειρά σχετική με την πρέζα, είναι η πρέζα η ίδια από μόνο του :rofl:
Στηρίζουμε McNulty εννοείται γιατί είναι αλκοολικός νυχτόβιος ξενοπήδουλας barfly τύπος. Επίσης, από 1η σεζόν (δε ξέρω αν είναι και μετά), τον τίτλο του κακού πούστη κυριολεκτικά έχει ο Ομάρ...και γαμώ τους χαρακτήρες.
Teliwsa 3o kuklo.
Spoiler
When you walk through the garden
you gotta watch your back
well I beg your pardon
walk the straight and narrow track
if you walk with Jesus
he's gonna save your soul
you gotta keep the devil
way down in the hole
Τι να λεμε τωρα...απλα τελειωτητα
Προσωπικά με είχε κουράσει κάπως η αρχή της δεύτερης.
παιζει να ναι απ τα πιο ζορικα σημεια αυτο. καινουρια προσωπα, ιστοριες.
λες wtf ?
μετα ομως .... :razz:
τίποτα δεν φτάνει το μεγαλείο του.