οκ σκαμε
πανκη στειλε πμ, για να σκασουμε μυτη αμα ειναι
οκ σκαμε
πανκη στειλε πμ, για να σκασουμε μυτη αμα ειναι
σουολεν,αντε αγορι μου τραβα στο περιπτερο να αγορασεις καμια σοκολατα καιους και να την φας σιγαααα σιγααα....
στονερα.
την γκομενα την εβγαλες τελικα απο το περιπτερο ή εφαγες καδρονια?
ahahahah Τα σπάει το θρέντ, αλλά βικότνι μη μασάς εγώ ατ λίστ σε πχιάνω :D
Δεν είναι όμως τόσο θέμα εθνικότητας αυτό που λες όσο ατόμου. Kόβω την πούτσα του ρίτζεκτ ότι παρόμοια φάση μπορέις να βρείς κ εδώ. Απλά αλλίως στα σκάει έξω είναι η αλήθεια.
Επίσης οι ιτιές βγάζουνε κολλώδη ζουμιά, δεν παρκάρουμε ποτέ από κάτω, και σίγουρα δεν αράζουμε μια μέρα με την γυναίκα της ζωής μας, έχουμε ήδη κολλήσει μεταφορικά, δε χρειάζετε και κυριολεκτικα. :loco:
Λοιπόν, που λέτε.
Όπως έγραψα και στην αρχή του θρεντ και μάλλον πέρασε απαρατήρητο, υπάρχει τεράστιο χάσμα σε νοοτροπία και ψυχολογία των μεταξύ των γυναικών αυτών και των δικών μας. Δεν ισχυρίζομαι ότι εκεί δεν υπάρχουν μαλακισμένες ή κακομαθημένες ή αυτές που θα σου κάνουν την πουτανιά πιστεύω ότι είναι πολύ πιο βιώσιμες από τις δικές μας εδώ κάτω. Και σίγουρα στηρίζω πως το να βρεις τέτοιες εξαιρέσεις όπως η συγκεκριμένη που αναφέρομαι είναι ένα πιο σύνηθες φαινόμενο απ' ότι εδώ.
Και δεν ξέρω ρε παιδιά ίσως να λέω και μαλακίες και να μην είμαι αντικειμενικός, άλλωστε όπως είπα
θες να σου απαντήσω δλδ τώρα?
οκ πάμε
ναι, την έβγαλα, την πέτυχα στα χωρίσματα με τον πρώην της, της έπιασα μπλα μπλα, την έφερα σπίτι, τηνε κέρασα ΑΛΚΟΟΛ, της έβαλα πουτανιάρικο ΣΤΟΝΕΡ κ πέσανε σοβάδες..
αλλά ξενέρωσα γιατί είναι πανκού
δεν είμαι εγώ για τέτοιες ταχύτητες
@ριτζεκτ
μλκια ρε γαμωτο.
και ψηνομουν να δω τα μουσια σου να γινονται μπακγουορντς μοικανα.
χαχαχαχαχαχαχα
υπομονή, ποτέ δεν ξέρεις
Σοβαρεψου ρε Βικοτνι, ταλαιπωρουμαστε εμεις εδω και χρονια (με ωραιο τροπο ομως ε) και αλλοι εχουν παει 40 και λενε "γυναικες ρε γμτ, αβυσσος" και θα μας πεις 20 χρονων οτι εβγαλες συμπερασμα για τη συνολικη εικονα των γυναικων σε Νορβηγια και Σουηδια και Ελλαδα και μπορεις να μας πεις καιτι σκεφτονται, κοψε κατι...
15 ατομα θελαμε να τον μουντζωσουμε,το εκανες εσυ.
εισαι πολυ σκατοψυχη τελικα μωρη γουρουνα.
χχαχααχαχχααχαχ, τα ταγκς έσωσαν το ερ.Quote:
ον τόπικ, το σωστό είναι φάτσα μαρίσσα και στο κρεβάτι τούπα τούπα. πως λέμε "πορεία με αξιώσεις στην ευρώπη" αλλά και ΚΡΕΑΣ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ;
O σαρκασμός κι η πλάκα δεν έχουν τόπο στο er, θα φοβάσαι μην φας την μούτζα.
Fixxxer μην κάνετε σαν βλάκες ότι δεν καταλαβαίνετε τι λέω.. ή όντως δεν καταλαβαίνετε;
Πάντως έχει πλάκα πως ο οποιοσδήποτε κρίνει όλες τις γυναίκες με βάση αυτές που έχει δεί. Και συνήθως αυτές που έχει δεί είναι κοντά στον κύκλο του, ότι και αν σημαίνει αυτό, που σίγουρα σημαίνει ελάχιστη ποικιλία σε χαρακτήρα.
Και τώρα επειδή ο βοκοτνι ΕΙΔΕ μια νορβηγίδα που του εκανε κουκου,λουλουδακια και ιστορίες, έβγαλε συμπέρασμα για όλα τα έθνη και όλες τις γυναίκες τους.