όντως...
κάτσε να ποστάρω καμια πρώην του Razor να γλυκάνει λίγο η ατμόσφαιρα...
http://img41.imageshack.us/img41/4334/74029669.jpg
Printable View
όντως...
κάτσε να ποστάρω καμια πρώην του Razor να γλυκάνει λίγο η ατμόσφαιρα...
http://img41.imageshack.us/img41/4334/74029669.jpg
apla yperoxo to taperaki tis
έτσι έβγαζε κ ο ραζοράκος μας ντιβάνι έξω στην αυλή κ της άλλαζε τον αδόξαστο
ερεπούτσαπουχεπεσει
Προς ραζορ και λοιπους:
Προσοχη με σοουλλεν και σωτο γιατι θα χουμε ασχημα ξεμπερδεματα.
ον τοπικ...
ενας φιλος ηπιε κρακ πριν χρονια που ''σπουδαζε'' αγγλια και ειπε οτι ειναι μπομπα ντρογκι...χεσιματακι στο βρακακι κλπ αλλα κραταει λιγο
εκτος κι αμα ηπιε καμια κιουσπα
ψιλο-οφφ τοπικ τωρα...ο διαχωρισμος σε ''καλα'' και ''κακα'' ναρκωτικα ειναι τουλαχιστον αστειος ε?
Σωτο μη λες μαλακιες για Razor, δεν υπαρχουν αρκετα κιβωτια στον κοσμο για να την πληρωσει αυτην ο ΜΠΟΥΛΗΣ.
χα.
στηριζω λεηντικιλλερ.
γιατι ειναι πουλεν.αλλα και επειδη επιτεθηκε στον σωστο/καταλληλο ανθρωπο.
ωραιο χωσιμο,μου εδωσες μαθηματα τωρα που εχω γινει αισθηματιας και εχω χασει την φορμα μου.
Χ,το ποδι της λεηντι μπορει να φτιαξει καποια στιγμη και να μην ειναι "κουτση".εσυ ομως θα εισαι μονιμως μια πλακομουνα καταθλιπτικη μα συναμα σιχαμενα επιθετικη ξεκωλιαρα,που θα χυνουμε επανω μας καθε φορα που σου κλεβουν εστω και ενα κουλουρι(θεσσαλονικης)
Μαθήματα ανθρωπιάς.
ποιος μιλαει.
και ξερεις μαλακα μου,αν ας πουμε ειχα εγω μια τετοια ταλαιπωρια οπως η λεηντι που τραβιεται ποσους μηνες με πατεριτσες και ταυτοχρονα βαραει τρελες αυπνιες για να δουλεψει,και ερχοταν ενα μουνοσκυλο και μου ελεγε "τι λεει ρε κουτσε?" θα του εσκαγα την πατεριτσα στο κεφαλι χωρις δευτερη σκεψη.
οποτε παλι τυχερη εισαι που την γλυτωνεις με λιγο βρισιμο.
σου μιλαμε/φερομαστε καλα,κραζεις και ειρωνευεσαι.ε τραβα στα τσακιδια.
Ε.. πρώτη με ειρωνεύτηκε, μάλιστα σε ένα ζήτημα που έχει γαμηθεί να με ειρωνεύεται, αλλά αυτό δεν το πήρε κανείς πρέφα.
Επίσης, μόνος σου το είπες, αύριο-μεθαύριο δε θα είναι κουτσή. Δεν είναι ΚΑΝ προσβολή το κουτσή. Είναι απλώς κάτι που την χαρακτηρίζει αυτή την περίοδο.
Άσε που ότι μπινελίκι κι αν τις έχω ρίξει κατά καιρούς, δεν έπεσα ποτέ τόσο χαμηλά ωστε να θίγω τους νεκρούς γονείς της ή τις αδερφές της, ή τα ψυχολογικά της.
Αυτή δε φάνηκε να έχει πρόβλημα και πήρε και έπαινους απο πάνω.
Αυτοί είστε.
Τεσπά τι κάθομαι και δικαιολογούμαι. Έχετε απόλυτο δίκιο.
Ελπίζω να κοιμηθήκατε σαν πουλάκια, γεμάτοι ικανοποίηση πως η δικαιοσύνη αποδόθηκε, μετά απο αυτή την έκρηξη απόλυτης σκατοψυχίας και μίσους γνωρίζοντας πως εγώ κατά πάσα πιθανότητα νιώθω σκατά.
vasika gia na pw tin ali8eia den doulevw edw k 6 mines.
sigkekrimena den mporw na doulepsw logo koutsamaras, alla den einai auto to 8ema mas.
tis treles aupnies tis varaw gia ena comic pou ftiaxnw -alla einai gia kinimatikous skopous-.
xmou... mallon ir8e i wra na arxisw na poulaw ta mplouzakia, telika.:?