.
Printable View
.
.
Αυτό ειναι ναι. Γι'αυτό έχω επιλέξει να μην ασχολούμαι. Που εδω που τα λέμε δεν ήταν καν συνειδητή επιλογή το να μην ασχολούμαι. Απλώς απο πάντα μου ήταν αδιάφορη η πολιτική.
Εαν σου είναι αδιάφορη, τότε γιατί έκραξες τον άνθρωπο;
Ειλικρινής απορία.
.
Μάλλον δεν έχω καταλάβει κάτι.
Δε μπορεί να μη σε νοιάζει τι γίνεται και παράλληλα να κράζεις τα σκατά που σε περιβάλλουν. Απλά, δεν.
.
Γιατι εσυ τι κοιτάς? Ο άλλος παραπέρα τι κοιτάει? Και ρε γαμωτο στην τελική τελική τι σας κόφτει? Σοβαρά τώρα. Άλλη δουλειά δεν έχετε μεσημεριάτικα απ'το να ασχολείστε με οτι εγώ έχω χεσμένο το μέλλον του κόσμου? Ο κόσμος τι έκανε ποτε για μένα για να νοιαστώ εγω γιαυτόν?
Άντε ρε πηγαιντε μοιράστε κανα ριζοσπάστη ή κάψτε καμια μερσεντές να νοιώσετε καλύτεροι άνθρωποι.
.
.
οκ σορυ
+ ή ψήστε παιδάκια στις σχολές να σας ψηφίσουν με αντάλλαγμα θέματα της τρεχούμενης εξεταστικής για να πάρει πόντους το ΚΟΜΜΑ
Που είδες κάτι τέτοιο; Επαναλαμβάνω: Ρώτησα γιατί πέταξες παναγία στον άνθρωπο, επειδή η παραπάνω εξήγηση δεν ευσταθεί. Προσωπικά καμία διάθεση δεν έχω να σου κάνω τον χωροφύλακα. Όχι όμως να ξεσπάς σε άλλους, επειδή έχεις νεύρα. Και μετά την πάπια. Όλα κι όλα.
Μπορεί βέβαια και να κάνω λάθος. Οπότε περιμένω την ορθή εξήγηση.
.
ΜΠΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ ποιά παναγία????
Σκάσε δαπίτη του είπα προφανώς για πλάκα και μετά το πήγε σε κουβέντα ο ντραγκονλορντ.
εδιτ. Η διαφορά μας out of the body είναι οτι εγω που είμαι ανώριμο παιδάκι με λάθος άποψη και 12μηνη περίοδο και κομπλεξική, δεν κάθομαι να ασχολούμαι με το τι κάνεις εσύ ούτε προσπαθώ να σε πείσω πως ο δικός μου δρόμος ειναι Ο ΣΩΣΤΟΣ. Ξεκίνησε ένας χαβαλές, ερωτήθηκα για τις πολιτικές μου βλέψεις, απάντησα, και ήμουν πρόθυμη να το αφήσω εκεί. Εσείς σκαλώσατε για άλλη μια φορά και με πιάσατε απο τα μούτρα.
Δε μου φάνηκε να το πήρε στην πλάκα. Τέσπα. Έχεις δίκιο!