Εξηγήστε και σε μένα τον άσχετο παρακαλώ. Είναι κακός προπονητής ο Τιμούρ; Χειρότερος δλδ από Σεγκούρα, Μαντζουράκη, Κάτανετς κλπ;
Printable View
Εξηγήστε και σε μένα τον άσχετο παρακαλώ. Είναι κακός προπονητής ο Τιμούρ; Χειρότερος δλδ από Σεγκούρα, Μαντζουράκη, Κάτανετς κλπ;
να φερουν τον φλορες που εφαγε την 5αρα περσι
Αν θυμαμαι καλα,ο Αλεφας ειχε παει στον Φωστηρα πρωι και απολυθηκε μεσημερακι προς απογευμα.Οποιος γνωριζει,επιβεβαιωνει.
τιμουρ τιμουρ σε χυσαν μες τη μουρ
κλειστος σφιχτος αμυντικα, αισχρος επιθετικα. τοσο αισχρος που δεν παλευοταν.
ο Σεγκουρα δεν ηταν προπονητης και ειναι και ο μονος απ τους μαθητευομενους που το ειπε και εφυγε.
τον Κατανετς δε μπορω να τον κρινω, εμεινε 2 μηνες στον Ολυμπιακο τοτε και δεν τον παρακολουθησα μετα. Κατι ψιλοεκανε με την εθνικη ΦΥΡΟΜ (σικ) αλλα δεν εχω μεγαλη αποψη.
ο Ματζουρακης -νομιζω- πως δεν ηταν κακος προπονητης. Σιγουρα καλυτερος του καραφλαχρηστου και γενικα εδειχνε οτι η ομαδα, αναπτυξιακα και επιθετικα ειχε μια δομη. Αν εκανε για τον Ολυμπιακο, κι αυτο δε το γνωριζω. Μπορει και οχι.
Οσο για τον Τιμουρλανο (!) η αποψη μου ειναι απ την Ανορθωση και οχι απ τον Ολυμπιακο. Δεν ειχε δειξει τιποτα (περα απ το ολικο ταμπουρι) στην Ανορθωση και δεν εδειξε και τιποτα εδω.
me kirkolia eixe erthei toumpa tote o olimpiakos.den me pigaine i kardgia na tou rikso xristopanagies :|
τωρα στον μποζο τον μπαντοβιτς τι θα καμετε ωρε???
από το μαντζουράκη σίγουρα ήταν χειρότερος και γενικά ποιος τιμούρ ας πούμε, έκανε πεντέξι τίμια και πορωτικά ματς με μέτριους ποδοσφαιριστές που έπαιξαν με το φιλότιμο και την ελπίδα για πρωτοσέλιδα ηρωικών εμφανίσεων στη μεγαλόνησο. δε λέω ότι ο ολυμπιακός είναι ομάδα που θα πρέπει να έχει προπονητή έναν σπαλέτι ξερωγω, αλλά ως προείπα "ποιος τιμούρ ας πούμε". δε θυμάμαι να έδειξε τπτ τρομερό τακτικά στην ανόρθωση, ούτε κανέναν παίκτη θυμάμαι να έβγαλε και τέλος πάντων δυο πρωταθλήματα στην κύπρο σε 5 χρόνια δε συνιστούν ακριβώς ένα ποδοσφαιρικό θαύμα.
αλλά τι λογική είναι αυτή, επειδή έκατσαν στον πάγκο παλαιότερα διάφοροι σαχλαμάρες, θα πρέπει να κρατήσουμε λίγο ακόμα και αυτόν το σαχλαμάρα;
http://ketsbaia.com/
αιωνία.
Εντάξει, βασικά ρωτάω για να καταλάβω, γιατί δεν παρακολουθούσα και πολύ στενά τα ματς της θρύλος αε. Πιο πολύ τα ευρωπαϊκά έβλεπα οπότε... Τώρα θα ρωτήσεις νάθινμαν, "τότε γιατί δεν έβαλες και τον ντούσαν στα ονόματα;" και θα με τσακώσεις!
Πιστεύω ότι στο πρόσωπο του τιμούρ βλέπατε το αντίστοιχο του πχ σκάζνι κι ενώ με σκάζνηδες την κάνατε τη δουλειά τόσα χρόνια γιατί ο κρόκους είχε τη δυνατότητα και την καύλα να αγοράζει καρεμπέδες, ριβάλντους, κασναφέρηδες, τώρα βλέπετε ότι πάει να αλλάξει όλο αυτό και χρειάζεστε πραγματικό προπονητή. Για αυτό μου φαίνεται λίγο υποκριτικό το μένος προς τον καράφλα. Κρίμα που δεν τον κρατήσατε πάντως, περίμενα άλλη μια γκέλα μέσα στο μήνα.
edit: φυσικά δεν τα λέω αυτά επειδή είμαι άλλη ομάδα /mitsmann
περα απο Αλε/Φωστηρα (που στον Ιωνικο εκανε τρομερη δουλεια και τον θεωρω καλο προπονητη - κραχτε ελευθερα)
και ο Βαγγελάκης ο Βλάχος
δεν έβγαλε καν την προετοιμασια στον Ηρα αν θυμαμαι καλα
βεβαια αν δει κανεις την διαρκεια παραμονης του σε καθε ομαδα που ''δουλεψε'' (πλην Ιωνικου)
θα καταλαβει οτι μιλαμε για τον πιο αποτυχημενο προπονητη εβερ
σορρυ, εχω τρομερο μενος με τον συγκεκριμενο τυπο
συνεχιστε περι Τιμουρ
Η λογική επιλογή είναι ο προπονητής της Καβάλας.
Για τον Λεμονή πραγματικά ελπίζω όχι. Πρώτα να φύγει ο γέρος και μετά.
Για τον Κετσπάγια φαινόταν ορθολογιστής μέχρι που άρχισε τα εξωφρενικά πειράματα για να δει τι θα κάνει χωρίς χαφ, δούλευε την άμυνα (αυτό ξέρει, αυτό κάνει) και μπροστά ό,τι νά'ναι. Θεωρητικά κάποια στιγμή θα το δούλευε και αυτό αλλά δε θα το μάθουμε ποτέ. Μέχρι προχτές δοκίμασε Λεονάρντο, Ζαϊρί, Ντάρμπι και Τοροσίδη αριστερά, στο ίδιο ματς. Τι να πεις.
Έχουν λυσσάξει με Αλεξανδρή οι φήμες. Το σκατώσαμε που το σκατώσαμε φέτος, εγώ λέω να τους πάρουμε όλους για κάνα δίμηνο-τρίμηνο. Αλέφα, Αναστόπουλο, Αλεξανδρή, Μίχο και δεν ξέρω ποιον άλλο, να ξεκαυλώσουν τουλάχιστον με τα απωθημένα τους.
χαχ, αυτό έλεγα στο άλλο τόπικ στο μιτς
παραμένει βέβαια η απομάκρυνσή του μια σωστή ενέργεια, στηρίζω την πρόσληψη Κίκε Φλόρες γιατί θα βλέπουμε πάλι τη μεταφράστρια Μαρίνα :pink:
μην ποστάρετε άλλα σοβαρά πράματα όμως, έχω γράψιμο και θα αναγκαστώ να το παρατήσω για το αθλέτιξ...
Αυτο ειναι λιγο λαθος. Γενικα ο Ολυμπιακος δεν ειχε και τοσους μη-προπονητες μεσα στα 12 χρονια. Δεν εχει να κανει αν μ αρεσουν η οχι, αλλα θεωρουμε Ντουσκοελληνα, Ματζουρακη, Σολιντ, Βαλβερδε, Κετσπαγια κανονικους προπονητες, ολοι οι υποδελοιποι ηταν της πλακας, και ο Λεμονης που ειναι ακριβως στη μεση.
Ουτε και το οτι ο κοσμος δεν ηθελε κανονικο προπονητη ισχυει. Το πως το εξεφρασε ολο αυτο, ειναι απο λαθος μεχρι κατακριτεο για τους οπαδοι οσφπ.
Υποκριτικο δεν ειναι καθολου το μενος. Υπαρχει απ την πρωτη στιγμη που πατησε την κυπριογεωργιανη πατουσα του στο Ρεντη και οφειλεται καθαρα στην επιθετικα αναπτυξιακη του ανυπαρξια και στην απολυτη σιγουρια ολων μας, οτι θα τα κανει σκατα.