η καρέκλα δεν είναι άσχημη ιδέα πάντως, χμμμμ :|
Printable View
ααα!καλη φαση,ετσι και αλλιως ειναι της πουτσας το χωριο μου.εχω να πατησω 12 χρονια.
εγω που δεν ειμαι των κατασκευων,αλλα μονο των καταστροφων,θα προσγειωσω ενα τζαμπο στον καραφλοδιαδρομο σου,τιμης ενεκεν της 9/11.
να σε δω σε φερετρο με την αστεροεσσα και η πλακα να γραφει "we will always remember" και τι στον κοσμο..
:offtopic:
έλα άστα αυτά
εγώ πρέπει να φύγω όμως.. δουλειές κέντρο.. μάη λαηφ... σακς?!?
μάλλον
*2 god damn kudos* @ fix
Loipon tin alli vdomada AC/DC Athina, tin epomeni mera Clapton sto Londino kai 31/5 Skynyrd pali Londino .
1 mina meta pali Londino gia AC/DC sto Wembley kai kapakia tin alli mera Neil Young.
Kai teli Iouliou Wacken gia Running Wild ousiastika se syndyasmo me tsarka Berolino.
MLR
Το πρόγραμμα μου για σήμερα ήταν εταιρεία-μέχρι τις-3.30, γραφείο, άλλη-εταιρεία-από-τις-6-μέχρι-όσο-πάει, αλλά γύρω στις 3.30 άκουσα το μαγικό "μην έρθεις, δε χρειάζεται" και τώρα κάθομαι αναπαυτικά στην καρέκλα των 42 ευρώ ΙΚΕΑ μου και πίνω ένα μπυρόνι. MLR.
Αμοιβαιοτητα, καλα γραπτα, απωλεια αγχους, αισιοδοξια και καλοκαιρι στο νησι ρε.
MLR.
hahahaha gelaw me to tag.
mls
αχαχα δεν ξέρω για σας αλλά εγώ λύθηκα με αγγλικά ποστς φίξξερ. ή φίξξξερ. my lol rolls.
ήρθα στη δουλειά στις 8. Σχόλασα πριν 10'. Περιμένω να έρθουν να με πάρουν με το αμάξι για να πάω να πάρω τους 3 τόμους Runaways από την Σπηλιά των Κόμικς, να φάω κανα 80άρι ευρώ στο Μετρόπολις και μετά να πάω σπίτι να λιώσω στο Λοστ.
MLR. \m/