εντάξει, όχι πως είναι και τόσο δύσκολος ο συνειρμός...
http://www.metal-archives.com/images/7/1/6/9/71695.jpg
Printable View
εντάξει, όχι πως είναι και τόσο δύσκολος ο συνειρμός...
http://www.metal-archives.com/images/7/1/6/9/71695.jpg
Φάση έχετε πάντως. :mrgreen:
Και ξαναλέω:
Είναι τόσο τρου που την είδαν Chozzen Phate ή Paradoxx ή Wyzard; Ή απλά εσείς επιμένετε να είστε τόσο ηλίθιοι που να αγνοείτε πως ο άριος γράφεται με 1 r και όχι με 2;
Α ναι, είναι τόσο εθνίκια αυτοί που να δεις:
1) είναι κύπριοι
2) έχουν τραγούδι γραμμένο για τούρκο ναυτικό
ΣΑ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΜΑΣ ΜΟΛΥΝΟΥΝ ΤΟ ER ΜΑΣ!!1`11
:thumbsup:
βασικά 7 φορές στα αρχίδια μου και 2 στον πούτσο μου αν είναι ή όχι εθνίκια , εγώ βλέπω μια εικόνα και ένα όνομα , και η εντύπωση είναι αυτή που ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ βλέπει , τώρα αν πρέπει να κάτσω να διαβάσω στοίχους , συζητήσεις και βαθύτερο νόημα είναι γελασμένοι.
αν δεν είναι εθνίκια , που δεν έχω λόγω να σε αμφισβητήσω που και πάλι στον πούτσο, είναι αρκετά ηλίθιοι για να βγάζουν τέτοιο εξώφυλλο και τέτοιο τίτλο... έτσι απλά
και επειδή γουστάρω να είμαι ηλίθιος σκέφτηκες ότι και αυτοί μπορεί να είναι και να έκαναν λάθος στην ορθογραφία?
Να φανταστώ θεωρείτε τους Mastodon πχ σεξιστές γιατί κάτι λένε για βυζιά στον τίτλο τους;
Δηλαδή λέει ένας μια μαλακία. Του εξηγούμε πως κάνει λάθος. Επιμένετε να λέτε την ίδια μαλακία. Ξαναεξηγούμε. Και πάτε να βγείτε από πάνω μετά; Εντάξει, έχω ακούσει πως η βλακεία επιμένει, αλλά εσείς δίνετε νέο νόημα.
Πείτε οκ, είπαμε μαλακία, κάναμε λάθος, τέλος. Τι επιμένετε;
Αθάνατο ER. :thumbsup:
PS: Εσύ ο αποπάνω μάλλον λάθος μέρος έκανες quote. Και το διαμαντάκι δεν το χάνεις λόγω ηλιθιότητας αλλά λόγω κώφωσης. Όπως και πόσα άλλα αντίστοιχου ύφους(μουσικά κυρίως). :)
PPS: Και koiliasamprela, στο είπα εγώ. Οι τύποι είναι τόσο true που πρέπει να είναι ανορθόγραφοι για να ανταποκριθούν στο cult status τους. Τόσα παραδείγματα ανέφερα. Τα μόνα τους λάθη ότι βγήκαν κάπου 20 χρόνια αργότερα και πως δεν σταματήσαν στο EP ξέρω γω.
το σωστό σημείο quoteαρα και τα μάτια μου επιμένουν να βλέπουν το διπλό r σαν ένα τραγικά χαζό και παιδιάστικο "ξεκαρφωματικό" τρικ, και ένιγουέι σε κάθε περίπτωση πολύ πολύ κακώς δημιουργούν τέτοιες εντυπώσεις ξέρω γω. αλλά anyway επειδή κατάντησα πρήχτης και μαλάκας και δεν γουστάρω καθόλου το κόβω. σε τελική ανάλυση καθαρά μουσικά δεν τους λες και κακούς (χωρίς να έχω και τρομερή επαφή με το είδος)...
με τούτα και με κείνα με κατάφεραν να τους ακούσω. marketing, μεγάλη τέχνη
Ρε παιδιά σας το λέμε και δεν το καταλαβαίνετε. Κατά τύχη προέκυψε αποτέλεσμα που επιτρέπει να γίνονται τέτοιοι συνειρμοί. Αυτοί δεν το είχαν πάρει χαμπάρι ότι μπορεί να συνέβαινε κάτι τέτοιο μέχρι που είδαν το σιντί τους στα ράφια των μαγαζιών και συνειδητοποίησαν την γκάφα. Πόσο πιο νιανια να σας το κάνουμε?
Προσπερνάω τους γνωστούς ηλίθιους του ER και...
από http://blogs.myspace.com/index.cfm?f...ogId=505314146Quote:
SAVAGE GRACE ADDED TO THE LINE UP!!!!!!!
Not much to say for those who live and breath for real heavy metal. Savage Grace will take the earth by storm headlinig one of the days of Up the hammers V!
Fear my way!!
Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ! ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΠΑΜΕ! ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ!
Πω.. Ήμουνα νιος και γέρασα. :touched:
Κάτι μου λέει πως θα κοιτάξω να έρθω.