την περιγραφή για maybeshewill "συμπατριώτες των 65daysofstatic" μόνο εγώ την κοίταγα για κανα δεκάλεπτο;
Printable View
την περιγραφή για maybeshewill "συμπατριώτες των 65daysofstatic" μόνο εγώ την κοίταγα για κανα δεκάλεπτο;
χαχαχαχαχαχαχαχ.. οχι, οχι μονο εσυ.
Γελάει ο κόσμος.
και φυσικα παρασκευη Θεσσαλονικη!! χαχαχαχ, ακομα δεν αρχισαμε!
Diva σεφαγα ^^ (υπαρχει ηδη τοπιξ)
http://i273.photobucket.com/albums/j...PosterMail.jpg
18 ευρω βλεπω καλα?πσσσσσσσ
ε;...
18 ευρώ σε πρινσιπαλς και Θεσσαλονίκη και κάτω 28 στο Κύτταρο;
Δεν είναι αλτεργκράου πάνω;
α ειπα κ εγω. απλα βαριομουν κ σχεδον δν εκανα σερτς.
18 ευρω ειναι κ γαμω. αρκει να μην παιξει καμια εκπτωση κ στο χρονο
Γαμηστερα θαναι ξεκολα με τις εκπτωσεις στο χρονο θα τους δαγκωσουμε τις καρωτιδες δε παιζει.
Μαισπεισ λεει πρινσιπαλ τιποτα αλλο και πολυ χαιρομαι γιαυτο.
SPS δεν ειναι σιγουρα επισης.
Καβλες.Αρκει να μην εχει καπνους =ρ
Και επισης.
Ρε αθηναικα μονια ουτε μια σπεσιαλ διπλοσιντι εκδοση δε θα σας αφησομε χα!
Δε σε καλεσαμε.
Πάτα κι εσύ το Χριστινάκι στη sig μου βρε!
αυτήν την στιγμή μόλις βρήκα ακόμη έναν λόγο, για να κάθομαι τώρα και να παρακαλάω κάθε είδος θεού που υπάρχει, να ανέβουν οι γαμημένες οι βάσεις -που βγαίνουν αύριο- να εκτοξευθούν στα ύψη πώς το λένε;... ώστε να περάσω Κομοτηνή και όχι ρέθυμνο που έκανα τη μαλακία και δήλωσα πρώτα.:-|
στα αρχίδια σου θα μου πεις, εμένα με καίει όμως να τους δώ live, τι να κάμουμε τώρα :?:
Ελα μπαμπ.
6 μερες.
Ολοι οι καλοι οι κοσμοι εκει θασαστε το ξερω.Πινατερο μονο θα λειπει, η οικοδομη δε κανει χωρις αυτον =ρ
Ποιος καλος μαστορας (ζουν ελπις?) θα με αγορασει ενα εισητηριο γιατι μαλακιες ειναι και ΓΙΝΟΝΤΑΙ?
μαλλον τηα πας γιατι το αχιζοθν αν και 28 ρε μαλακα 28 ελεοσ. τελικα ατηινα ποθ τηα γινει το λιωε ρε? ολο αλλαζοθν το χςρο και μπερδεθτικα. σαωωατο τηαναι? γιοα πειτε