Ωραίος!
Printable View
ΛΟΙΠΟΝΖ
ΛΟΛΖ0ΡΖ
ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΡΕΙΑ - ΕΠΠΙΡΙΑ - ΕΠΙΡΡΕΙΑ - ΠΩΣ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ - ΜΠΥΡΑΣ, 7 ΚΟΥΤΑΚΙΩΝ ΒΕΡΓΙΝΑΣ (Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ FALSE ΑΛΛΑ ΣΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ΧΩΝΕΙ ΜΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕ) ΕΧΩ ΣΩΑΣ ΤΑΣ LOADERS ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ ΑΝΕΤΑ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΧΩΝΟΥΝ ΤΗ ΓΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΛΩΡΙΕΣ ΒΥΖΑΡΕΣ ΤΗΣ, ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΠΑΙΞΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ GODS OF WAR ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΕΧΩΣΑ ΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΗΤΑΝ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΚΟΡΥΦΗ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ GODS OF WAR ΕΙΝΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ODIN KAI ΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΘΟΡ
ΛΟΛΖ
ΧΩΝΕΙ
ΧΩΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ
ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ Χ ΣΥΜΠΑΘΩ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΛΟΛΖ
τον ΑΡΗ δεν τον χωνει κανεις
azor πουτάνες, άρης η θρας;
ΜΗ ΒΓΑΙΝΕΤΕ OFF TOPIC ΓΑΜΩ ΤΟΥΣ HAMMERFALSE
lolz
: D
αγαπαμε loader :touched::touched::touched:
Χμμμ κάτσε Αζόρ, να διαλέξεις μπορείς;
Καλόοοοοο δλδ... Π.χ. μπορείς να μην ακούς θράς και να ακούς ας πούμε από δω και στο εξής R n' B;
Μπορείς π.χ. να πίνεις Perrier και όχι ξύδια;
Μπορείς να μη γαμάς πουτάνες και να βρείς ένα φίνο γκομενάκι;
Μπορείς να γίνεις ξέρω γω γαύρος και όχι Άρης..
Θα μου πεις όχι.. Αλλά αν σου έλεγα να διαλέξεις ένα απόλα;
Ε;
θα απαντησω αυριο το βραδυ που θα ειμαι σουρας :!:
XRISTE MOU TO PATERA EINAI ANIERO!!!!
Καλά, το Let the Gods Decide είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΥΜΝΟΣ.
Δεν ξέρω καν πόσες φορές έχω ακούσει το EP, σταθερά στο repeat είναι.
Όχι πως μπορείς να περιμένεις κάτι λιγότερο από αυτούς. Δηλαδή και μια μετριότητα να πάρουν, όταν εκτελείται από Manowar με μπάσο DeMaio και φωνή Adams ξεφεύγει σε σχέση με λοιπούς κοινούς θνητούς.
Οι Manowar διασκευάζουν Καλλίρη λοιπόν :dfinger:
φοβερο ποστ ΜΑΛΑΚΑ ΜΑΓΟΥΛΑ
σ'αγαπαω,σ'εκτιμαω,εισαι ΘΡΑΣΕΡ αλλα στηριζω μανογουορ ΦΑΝΑΤΙΚΑ
Ε καιγω στηρίζω μάνογουορ ντε, έχω όλα τα σιντιά τους μέχρι το warriors of the world + καναδυό λάιβ, αλλά αν μου πεις ότι σου άρεσε το ΠΑΤΕΡΑ θα πέσεις πολύ στην υπόληψη μου, να το ξέρεις αυτό.
ε ηταν βαρετο.