χάνεις :P
Printable View
χάνεις :P
Η αληθεια ειναι οτι τον τελευταιο καιρο που σκεφτομαι οτι το καλοκαιρι διπλα απο το δυο θα παρει θεση το εξι, μ'εχει πιασει ενα ψιλοσκιαξιμο, οποτε εν μερει συμπασχω. Ελπιζω αμα φτασω τα πρωτα -αντα να το αντιμετωπισω πιο ψυχραιμα απο το Μπερνη.
ντάξει νέος δεν είσαι τώρα πια στα 30, είσαι από τους 'μεγάλους' που λένε τα παιδάκια δημοτικού και τους φωνάζουν 'κύριε'.
ε μην ανησυχείς, τουλάχιστον δεν είσαι 40 !!!
εξάλλου είσαι άντρας, έχεις το αποκλειστικό γεννετικό προνόμιο της ισόβιας ανωριμότητας!!
το μυαλό σου μπορεί να μείνει πάντα στα 4,5,12,16,17 :D
εγω ξερω οτι θα πεθανω στα 33, αλλα ειναι για το καλο σας! φροντιστε σε καμια 6-7χρονια να εχετε μετανοησει γιατι δεν παιζει να ξανακατεβω!
Το να κλέβεις ταυτότητες (μου) είναι γαμώ τις αμαρτίες ρε πούστη.
το αντεληφθην σε προηγουμενο σου ποστ, αλλα επειδη δεν διαλεξε εσενα ο Μπαμπας παλι, δεν θα τα βαζεις μαζι μου!
Έλα ρε μπέρνη, μπήκες στο δεύτερο μισό της ζωής σου; Καλή φάση.
poutana ola. de paei na pei oti niwthw kala allapoutana ola
thn pesame s 19xrona mpaza etsi gia na niwsoume kala sto kleisimo ths vraduas
fpps kiolas
agamhtes dhladh
καλά και εγώ δεν πίστευα πως θα φτάσω στα 28 παρά...
αλλά έχουμε γεννηθεί για μεγάλα πράγματα!:headbang:
ρε σεις, σοβαρά τώρα. τί είναι αυτό που κάνει ένα άτομο να φρικάρει όταν γίνει 30;
η σκέψη ότι 'είμαι 30 και δεν έχω κάνει όσα θα ήθελα στη ζωή μου και οι φίλοι μου τα κάνανε και τα τελευταία 20 χρόνια κάνω τα ίδια πράματα και αν δεν έχω κάνει όσα θέλω μέχρι τα 30 τότε είμαι άχρηστος' ;
είναι άγχος επειδή 1) δεν έχει καταφέρει κάποιος όσα ήθελε μέχρι τα 30 ή επειδή 2) δε βρίσκεται στο συμβατικό κοινωνικο-οικονομικο-lolz0rικό επίπεδο που βρίσκονται οι φίλοι του, δηλαδή να έχουν οικογένεια παιδιά αμάξι κλπ;
εγώ πχ έχω σχεδόν καταφέρει (το ελπίζω τουλάχιστον) αυτό που θέλω να κάνω, όχι μέχρι τα 30, αλλά για την υπόλοιπη ζωή μου, τι στα κομμάτια! να γίνω κάποια μέρα συγγραφέας φαντασίας εννοώ. ασχολούμαι ήδη απο τα 17 και τώρα είμαι 25. ναι γελάστε οκ αλλά η ιντερνετική μου υπόσταση είναι μόνο μία όψη μου :D εντάξει προχωράει αργά αλλά ίσως το 2011 να έχω εκδόσει το πρώτο μου βιβλίο τι στο καλό, αν δε το έχω καταφέρει πριν τα 30 θα πανικοβληθώ ξαφνικά;
είναι μαθηματικό το θέμα των 30 ή ψυχολογικό;
8a uparxoun sto biblio sou kai troll?
ΛΟΛΖ : D με τον τρόπο που το εννοείς, ναι :D
αλλά με την κανονική έννοια όχι, είναι επιστημονικής φαντασίας - τρόμου δφωσγδφ
θα υπάρχει όμως ένας χαρακτήρας με όνομα Έπικ Λαλζ!! έτσι για το χαλάρωμα ^_^ και πολλές λεσβίες. όπως σε κάθε σοβαρή ιστορία τρόμου άλλωστε.