Ο Καλκης ετσι κι αλλιως στηριζει ντου, αρα.
Printable View
Ο Καλκης ετσι κι αλλιως στηριζει ντου, αρα.
απο τις πιο αθλιες συναυλιες που εχω δει.
βαρετοι ως εκει που δεν παει,νυσταξα μεχρι αηδιας.σε σημειο να γυρισω σπιτι απο τοσο νωρις,καπακι μετα το λαιβ.
6500 φυτα,μεταλλαδες που ακουν αμον αμαρθ και στρατοβαριους,τρεντηδες,κατσαπανκς,χιππηδες,"χουλιγκανια",αριστεροκουλτουρομαλακες και χαζογκομενιτσες.500 μπηκαμε χωρις εισητηριο,με ενα απο τα πιο ομορφα ντου που εχουν γινει(οι πορτιερηδες ετρεχαν να σωθουν).επικο σκηνικο να πηδαμε μεσα στα μπαρ και να ψυριζουμε ολοκληρες 20αδες με μπουκαλακια νερο(2 ευρω το ενα??αντε γαμηθειτε..).
στηριζω με παθος εναν μπαρμπα-αναρχα που μου ελεγε απ εξω "τι σκαπε και αναρχιες και ενα καρο μαλακιες.το anarchy for sale των dead kennedys σημερα ειναι πιο ζωντανο απο ποτε.παρτε παιδακια,σας πουλαμε αναρχια με σκηνικα σωου που δειχνουν πενταφυλλα(ουαααου!) και με τον διοργανωτη να τσεπωνει καμια 150 χιλιαρικα σημερα"
αναρχοχαζοχαρουμενοι ολου του κοσμου ενωθειτε υπο τους μαγευτικους ηχους των σκα πε.αχαχαχα
Step right up folks
Anarchy for sale!
T-shirts only 10 dollars
Badges only 3.50
I nicked the design, never asked the band
I never listen to them either
Buy Buy Buy from Circle A
Like hula hoops, it's a disposable craze
Another fast-food fad to throw away
Get your Anarchy For Sale
Anarchy For Sale
Anarchy For Sale
ι
μπαρμπα-ανάρχες σας κανονίζουν τα ντου, αυτοί είστε μαλάκες. καταταλλα τσιπροκατάσταση, καλά τα λες. αλλά αν ήμουν θεσνίκη θα πήγαινα ε.
2 ευρω πουλούσαν τις μπύρες, τα νερά 0,5
καλά ήταν, πλάκα είχε, ζήτω το charasch
ναι ε?μαλακια τοτε.να αγοραζαμε κανενα νερακι....
επισης πες του μπαρμπα-βλακα (που standard ειναι δημοσιος υπαλληλος καπου) τα λεφτα τα τσεπωσαν οι SKA-P και οχι οι διοργανωτες :)
εσυ standard 12-2 καθε βραδυ ντυνεσαι νυφουλα και βγαζεις κανα χαρτζιλικι. ο καθενας κανει οτι μπορει για να τα βγαλει περα. επισης και τα παιδια της παπαρηγα πανε standard σε ιδιωτικο σχολειο εδω και 20 περιπου χρονια. κι επισης ειναι και standard τα λεφτα του μπαμπα και αλλα πρωτοτυπα επιχειρηματα
απο την αλλη γιατι να κανεις ντου σε μια συναυλια που δε γουσταρεις καθολου... μαλλον για τα εναλλακτικα γκομενακια των οποιων οι αρσενικοι ομοειδεις ειναι μαλακες φλωροι. αυτο ειναι το κλασσικο γλυφω εκει που φτυνω. στο νταλαρα πχ γιατι δε γινεται κανενα ντου; εγω ειμαι υπερ να γινονται ντου οταν ρε παιδι μου γουσταρω να τους δω αλλα δεν εχω να σκασω τα φραγκα.
ολα τα αλλα ειναι μαλακιες, μονο εγω εχω δικιο
from-ASS-arise η αποψαρα σου, εαν δεν καταλαβαινεις τι γραφει ο αλλος η ρωτας η στο ΠΙΚΠΑ (για να την βγαζεις και περα ευκολα).
Εγω απλα ειπα οτι η αναρχογκρουπαρα που γουσταρεις ζητησε αντιστοιχα λεφτα με τους ACDC για να παιξει :)
τότε γιατι το εισητίριο είχε 20 ευρώ?
γιατι οι διοργανωτες δεν ειναι DIDI .. η ποιος ξερει?
Εαν σε ενδιαφερει ομως το θεμα (και το group), δεν κανεις πλακα κτλ, δεν σου φτανει οτι ειπα (και καλα κανεις) στην ιδια πολη εισαι ...ρωτησε να μαθεις.
Τεσπα μονο στον reject αναφερομουν, αρκετα ειπα ...φτανει.
edit: σχημα λογου ρε συ pinatero, τραγικα νουμερα ζητησαν λεω απλα δεν θελω να γραψω λεπτομεριες.
ποια ιδια λεφτα με τους ac/dc μη λεμε και Παπαριες? κι ουτε υποστηριζω ska-p, στ'αρκιδια μου! μπηκα και γω τζαμπε κανα τεταρτο αφου ξεκινησαν, πολυ χλιαροι σε σημειο που μου αγγιζαν το αδιαφορο και για μενα, αν και παλια ακουγα! αντιθετα πολυ κεφι απο τον υπολοιπο κοσμο!!! εναν κοσμο ετεροκλητο οπως πολυ πετυχημενα σχολιασε ο πανκης καποια συγκεκριμενα ειδη.. επιτελους βρηκε αυτη η ισπανοκαυλιαση καπου να ξεσπασει!!
δεν είμαι στην ίδια πόλη, αυτό που με ενδιαφέρει είναι ότι πήγα, πέρασα όμορφα, έφυγα, με λίγα λεφτά για εισητίριο, και λίγα λεφτά για τις υπηρεσίες μέσα στο live. Τώρα τα θεωρητικά δεν με ενδιαφέρουν καθόλου, ποιος έβγαλε λεφτά, ποιος πήρε πόσα, αν είναι αναρχικοί ή κομμουνιστές, στην πούτσα μου λουλούδια.
wom
κι εσυ μαλλον δεν καταλαβες καθολου αυτο που ειπα.
τελοσπαντον δε μ αρεσουν καθολου οι σκαπε και εκει να ημουν και τζαμπα να παιζαν δε θα πηγαινα.
δεν πηγαιναν ολα αυτα που γραψα σε σενα. για σενα εγραψα μονο για το ποσο ευκολα εβγαλες συμπερασμα για το τι δουλεια κανει καποιος. εκτος αν δεν καταλαβα καλα.
μην αρπαζεσαι τοσο ευκολα, δεν κανει καλο
δεν αρπαζομαι κουβεντα να γινεται,
Σαρκαστικο το σχολιο για το επαγγελμα , απλα ηθελα να πω (στον reject κυριως επειδη ανεφερε νουμερα εσοδων) οτι αυτο ηταν live σε σταδιο με 20ε εισητηριο, 2ε μπυρα την στιγμη που εγω υποστηριζω (οποιος θελει το ψαχνει) οτι το group ζητησε πολλλλΛΛΛΛΛα λεφτα.
Αυτα για συγκριση με τα αντιστοιχα live πχ του Gagarin.
Περι ντου, αναρχο-φημη που ισως εχει το group η/και οι ακροατες τους δεν εχω να πω κατι.
Γαμώ ήταν το λαιβ, παρ'ολο που δε με τρελαίνουν οι σκα-π. Τρελό κέφι.
Πάνκη είσαι μεγάλη τουβλάρα. Γαμημένε ελιτιστή του πανκ και της αναρχίας. Βλήμα.
Λόκαστ μαλακία που δεν κανονίσαμε να βρεθούμε :(
Περισσότερα απο Αθήνα.