τελικά, όντως, σταματήσατε να βλέπετε μπάσκετ...
Printable View
τελικά, όντως, σταματήσατε να βλέπετε μπάσκετ...
To volley και θα το δω και έχω παίξει κάμποσο στα νιάτα μου. Μπάσκετ ακόμα περισσότερο. Ακόμα και όταν δεν παίρναμε τα πρωταθλήματα και στα δυο, τα παρακολουθούσα. Πόλο δε θα αρχίσω να βλέπω ακόμα και αν σας γεμίζουμε τον πάτο κρέας.
αρα δεν προκειτε να δεις ποτε :!:
Σα να λέμε το ίδιο :!: :!: :!:
αντε ρε πουστη να ρθει η κυριακη... 8)
Οι γαύροι με έχουν απογοητεύσει πάρα πολύ. Δε γράφει κανείς εδώ, όλοι περιμένουν το ματς για να "μας δείξουν" (αν πάει καλά) ή να μας πουν για "έλλειψη κινήτρου" (αν στραβώσει) και δε δεσμεύονται από πριν για τα κιλά κρέας που θα γεμίσουν τον πάτο μας. :(
Λετο εκτός αποστολής γιατί ο Βαλβέρδε μπορεί.
Ε λογικά ο Τζόλε θα έπαιζε επειδή είναι ντέρμπι, αλλά εκτός αποστολής ρε βαλβίδα? Σε χαλούσε στον πάγκο ε..
Παίζει να είναι όρος για να μείνει, να πάρει πόδι ο λετος.
Καλή προβοκατόρικη προσπάθεια εκμαίευσης ποστ! Αλλά το λέω τώρα: Είχα κάθε καλή διάθεση να ανταλλάξουμε παραδοσιακά μπινελίκια, αλλά μετά το ΟΥΕΦΑ και τις δηλώσεις, αν υπήρχε τρόπος να μην πάρουμε το πρωτάθλημα και να τρώμε τεσσαροπεντάρες, θα το ήθελα. Γαμώ τον Σώκο και το κωλοταβάνι του.Quote:
Originally Posted by Odonian
Σε άλλα νέα, σήμερα είδα στον ύπνο μου ότι χάσαμε 2-0 από τον Λεβαδειακό.
Quote:
Originally Posted by Odonian
Καμια σχεση! Εγω δε γραφω γιατι ο τιτλος του θρεντ ειναι γελοιος ακομα και γι αυτους που τους τη σπαει η σοβαροφανεια. Οχι οτι με ενοχλει, απλα ειναι συζητηση καφενειου (εστω και επιτηδευμενα ειρωνικα) και μου τη σπαει. Αναφορικα σε αυτο που λες, με λιγοτερο απο 2-0 θα νιωθω οτι η ομαδα μου ειναι τελειωμενη. :) Εστω και χωρις Λετο. Σας λυπηθηκε ο Βαλβερδε.
Ρε άστοδιαλο αμφότεροι, μου χαλάτε το τόπικ.
Ίβανσιτς βασικός μάλλον
ΜΟΝΟ ΚΩΛΟ ΣΗΜΕΡΑ
πολύ κακό προαίσθημα για τα σημερινά ματς . :|