Σκατά στα μούτρα τους και σκατά στα μούτρα αυτών που αναπαράγουν τις ατάκες τους.
Printable View
Σκατά στα μούτρα τους και σκατά στα μούτρα αυτών που αναπαράγουν τις ατάκες τους.
χαχα "φαλάνη 5-0" η υπερπαραγωγή του TRT, γαμώτο έχω δει ελάχιστο, που μπορούμε να το βρούμε αυτό το καλτιλίκι;
Αυτές ήταν εποχές
http://www.youtube.com/watch?v=BYN3f_ag84Y
Οτι ειπε!
το comfuzio στην ET3 γαμούσε , μετά δεν έτυχε να τους ξαναδώ :)
βραβείου ξεράσματος σκατών από το στόμα για διαφημίσεις wind.να πεθάνουν.
ο κανακαρης εκανε την Σαντυ θειτσα...να σαπισουν ταρχιδιατ
ειδα λιγο χθες
κουρασε
μονο το ανεκδοτο του παναγιωτοπουλου αξιζει
χριστινα-ευγενια τις πηδαει ο κανακης?
τι λεει το ρεπορταζ
xristina dinei o kanakis.
persi to vlepa kamia fora epeidi mou aresan kapws otan milousan sovara kai enimerwnan parallila me kraugalea apospasmata eidisewn ktl
fetos, mia fora pou eida, foul tis saxlamaras, ksexeilwmenes kryades, mallon auto poulaei pio poly. antelif8ikan mallon pou exoun perissoteri apixisi (ilikies <18) kai tou dinoun kai katalabainei±!@
panagiotopoule pes ki esy re.
Εκδηλώνω την αμέριστη στήριξη μου στο κίνημα κατά του Ράδιο Αρβύλα. Βουρ για ένοπλο. Θα αυτοδιαλυθούμε μόνο όταν τα κεφάλια τους (πλην του Στάθη) επιδεικνύονται καρφωμένα σε δόρατα γύρω απ' το άγαλμα Βενιζέλου.
inb4
Quote:
Originally Posted by kanakis
με το φετινο ΡαδιοΑρβυλα μεχρι και οι ηλιθιοι στο γραφειο εχουν ξενερωσει.
απο εκει να καταλαβεις.
Εντάξει, δε νομίζω ότι αξίζει αντίστοιχης μοίρας και ο Σερβετάς. Παναγιωτόπουλος πρώτος και Κανάκης δεύτερος (τον κομπάρσο δεν θυμάμαι πως τον λένε) στο απόσπασμα το γρηγορότερο δυνατόν.