shmantiko post.
Printable View
shmantiko post.
[quote=Sotos_The_Tequiler]έχεις τίποτα άκρες να τσιμπήσουμε κανα κασόνι;[/quote:3qwbit5a]Quote:
Originally Posted by "Raven Lord":3qwbit5a
:? όχι, αλλά ήπια πρόσφατα ένα bushmills black, το οποίο δεν ήξερα ότι υπάρχει - ήξερα μόνο τα κλασσικά 10άρι και 16άρι (τα οποία χύνουν το σύμπαν) - και πραγματικά μέτρησε πολύ 8)
an mh ti alloQuote:
Originally Posted by X
Akouste ton Raven Lord wre sisters of mercy tou ER gamwto!
Dioti emeis sth 8essalia pame ston omorfo kai 8rylliko moboro (phgadi Fteliou) kai to pinome xyma me glykanison kai trwme kabourosalata pou kanei matia na dakryzoun. Kai meta tragoudame me ki8ares to defender sthn paralia kai skylia alyxtoun kai geitonoi brizoun.
Raven Lord an kalokairi se ferei to kyma kata kei ela na se kerasw ena ME gia na omorfynoume th bradia.
thnx φίλος, θα φέρω και το δικό μου για ανταλλαγές πολιτιστικών απόψεων. :D
τα αρνητικα του τσιπουρου με γλυκανισο ειναι ο πονοκεφαλος και τα χανγκοβερ της επομενης μερας.λοκ
ναι, αν πίνεις σε καμιά άκυρη ταβέρνα λογικό... αν πιείς το σωστό τσίπουρο και ΦΑΣ τον κατάλληλο μεζέ, δεν έχει ούτε πονοκέφαλο ούτε τίποτα
και πάλι...Quote:
Originally Posted by Raven Lord
αν πιεις μια μέρα μια ποσότητα τσίπουρο-χωρίς
και μια άλλη μέρα την ίδια ποσότητα τσίπουρο-με (ίδιας περιεκτικότητας σε αλκοόλ)
τότε μόνο θα καταλάβεις τη διαφορά της επόμενης μέρας ;-)
διαφωνώ και πιστεύω ότι αυτή η εντύπωση υπάρχει γιατί είναι δύσκολο κάποιος στην ίδια περιοχή να έχει πρόσβαση σε "καλό" τσίπουρο και των δύο τύπων. π.χ. εδώ δεν παίζει καλό "χωρίς"...
ίσως είναι και θέμα συνήθειας.
ρεηβεν στειλε καμια μπουκαλα γιατι εδω μονο κατι πεταμενα βρισκουμε
Pantws oi aka8artoi antepanastates pou to pinete me akomh ton poulo pairnete sto poll :P :P :P :P
RAven kiegw thelw mia ntamitzana ME.
χαχαχαχα, όσοι θέλετε να έρθετε Τρίκαλα να κεράσω ρε :P
@boris, έτσι είναι η αριστερά. καταδικασμένη να εκφράζει τη μειοψηφία :P :P :P
Εγώ έχω την εξής απορία: η γιορτή τσίπουρου γίνεται την ίδια μέρα πανελλαδικά? π.χ. Καρπενήσι είναι τέλος Οκτώβρη κάθε χρόνο (μη γελάσει κανείς εεε)
όχι, βέβαια το λογικό είναι να γίνεται σε κοντινές ημερομηνίες, αφού τότε παράγονται τα τσίπουρα