γιατι καμπριο ομως;
Printable View
γιατι καμπριο ομως;
εύγε.Quote:
Originally Posted by Harbinger of Death
no reply,last goodbye.
1. Doom-free yourself.βγαζει μεσα απο μια σκατενια αποψη μια ελπιδα οτι μπορουν ολα να αλλαξουν.ακομα και ο εαυτος σου.
2. Heresy-genocide.υστερια,απογνωση για οσους χαθηκαν και θα χαθουν.λυσσα...
3. Discharge-fight back ακομα και αν εισαι αδυναμος,μην γυρνας το μαγουλο....
4. Wipers-when its over γιατι θα γελαμε οταν θα εχουν τελειωσει ολα.
5. D.r.i-five year plan.η Εκδικηση.η χαρα του να γαμας οποιον σε γαμησε.
6. Final conflict-last sunrise.γιατι μου θυμιζει την καταστροφη της εφηβειας μου,οπως και ενα αυτοσχεδιο τι σερτ που ειχα φτιαξει.
7. Verbal abuse-disintegrate.εεε γιατι ξεκωλιαζει τους κουλτουρομαλακες.
8. Partisans-no U turns.γιατι γαμαει παναγιες και με κανει να χορευω μετα απο τοσα χρονια...
9. Blitz-voice of a generation.Γιατι μεσα του ακουω τους αποηχους μιας ξεχασμενης γενιας.
10. 7 seconds-young till I die.Γιατι ειναι το καλυτερο hxc τραγουδι ποτε.
ποσταρισμα απο πεμπτη που θα χω ολα τα κομματια. Βαριεμαι να κατεβαζω τώρα.
Βάλς των Χαμένων Ονείρων ρε μαλάκες... :touched:
Ξέχασα.
@zihuatanejo
Ντάξει. Οι επιλογές σου με σκότωσαν. Τα I want to break free, Valse d'Amèlie ήταν στους φιναλίστ μου. Μπορεί και να μην τα έβαλα επειδή είχαν ήδη μπει.
Edit: δεν είναι κατάσταση σε αυτό το thread. Λες και είμαι σε δημόσια υπηρεσία.
λοιπόν. είναι χαζό να σπαω το κεφαλι μου. είναι πολλά αυτα που θα πρεπε να μπουν.
Στην παρακατω λίστα δε θα βρείτε κομμάτια οπως R.E.M., Pink Floyd, Portishead Parathyrohead κ.λ.π. Αναγνωρίζω ότι είναι καλοί αλλα δε με νοιάζει. Δε μιλήσαν ποτε μεσα μου τετοιες μπάντες. Θα βαλω εδω κομμάτια που αλλα τα ακούω απο μικρός χωρίς σταματημό και άλλα που είναι special guests και όταν σκανε μου κανουν πουτανα την αδρεναλίνη.
Είναι πολύ σημαντικό να τονίσω, ότι δε με απασχολεί η τεχνική της καθε μπάντας, τα περίτεχνα ρίφφ της και πόσα θέματα εχει το κομμάτι κ.λ.π. Παίρνοντας ως δεδομένο ότι η μουσική δενει με εικόνες, στιγμες της ζωής, μυρωδιές θα παραθέσω κομμάτια που για καποιους ανεξήγητους λόγους με σηκώνουν την τρίχα. Επίσης όταν λέμε αγαπημένο μου κομμάτι δε σημαίνει απαραίτητα ότι είμαι στο δωματιο με κεριά και ακούω καταθληπτικές μελωδίες που με βυθίζουν, σκαω κι ενα μπαφίδι και μου τη λεει αλλιώς. Ένα αγαπημένο κομμάτι μπορεί να σε κανει να θέλεις να γελάς, να χορεψεις ή ακομα να πιείς ενα ποτήρι κρασι. Τέσπα φλυαρίες.
Ορίστε η δική μου λίστα. δεν υπαρχει σειρα προτίμησης. Απλά είναι η λίστα που θα μου βάλεις και θα με κανεις να σου καθαρίζω το δωματιο για 10 χρόνια.
1.The Gathering - Saturnine taken by If Then Else (2000)
Με μαγεύει η φωνη, είναι συνδυασμένο με χειμώνα στο χωριό και δε σας κρύβω ότι μερικές φορές με παιρνουν τα ζουμιά γιατι νιώθω την αδικία που πνίγει την ηρωίδα/ήρωα του κομματιου.
2.Homo Iratus - Dead Upon Conception taken by Human Consumes Human (2001)
Με το κομμάτι τούτο γίνομαι Χούλκ. Με παλαβώνει. Θελω να κανω σαματα και πόγκο. Οταν το παίξαν λάιβ το 2000 επαθα την πρώτη ρίξη χιαστων.
3.King Diamond - Room 17 taken by The Spider's Lullaby (1995)
κούνημα και κακό! Έχει ωραία ιστορία ο δίσκος, και μ'αρέσει το χώσιμο του. Ετσι όπως τραγουδάει εχει πολλή φαση και η θεατρικότητα σε βάζει πραγματικά μεσα στο δωματιο με τις αραχνες.
4.Prodigy - Funky Shit taken by The Fat of the Land (1997)
δυσκολεύτηκα πάρα πολύ με τούτο καθώς μ'αρεσουν κι αλλα απο τους προντιτζι, αλλα με κανει να χορεύω και να περνώ καλα.απλα τα πραματα.
5.Rammstein - Mein Herz Brennt taken by Mutter (2001)
α καλα τώρα. μ'ανατριχιάζει, εχει πολύ παθος και τρομερή κλιμάκωση!
6.Pantera - Fucking_Hostile taken by Vulgar Display Of Power (1992)
ρε χαρά στα τέρματα, γεμίζει η ψυχούλα σου. νευριάζεις με καναν μαλάκα, γυρνας σπίτι αφου τον εχεις μπινελικώσει και βάζεις και τον Ανσέλμο να του τα πει κι αυτός ενα χεράκι.
7.Γρηγόρης Μπιθικώτσης - Βρεχει στην φτωχογειτονια
πω πωωω, μεγαλεία..... και παραλληλα ταπείνωση. σε κανει να τιμάς αυτα που χεις. Περνα η ζωή σου μπροστα απο τα μάτια σου. Ειδικά όταν παίζουν και ξύδια.
8.Little Richard - Tutti Frutti
Womp-bomp-a-loom-op-a-womp-bam-boom κι όποιος δε κουνιέται ειναι ΜΑΛΑΚΑΣ
9.Rainbow - Gates Of Babylon taken by Long Live Rock'n'Roll (1978)
ντίο και πάλι ντίο! είναι ωραίος.Ατμοσφαιρικό κομμάτι και πολύ ταξιδιάρικο.
10.Death - Spirit Crusher taken by The Sound Of Perseverance (1998)
δε λέω τιποτα γι'αυτο.
ρε μαλακα συμπο είναι αδικοι οι όροι. ειναι αδικοι. να πα να γαμηθείς. δεν εχει χώρο!
Το θρέντ είναι υπέρμετρα γκέη, δεν μπορώ να μην συμμετέχω λοιπον!
1)Frank Zappa - Peaches en regalia
Ο αγαπημένος μου καλλιτέχνης και το αγαπημένο τραγούδι αντίστοιχα!
2)Chick Corea - Spain
Με τρελαινει το θέμα του όπως και όλο το τραγούυδι γενικότερα προφανώς!
3)MrBungle - Ars moriendi
Ο συνδυασμός βαλκανικών στοιχείων με την τρέλα τους με συναρπάζει!
Τα υπόλοιπα σε τυχαία σειρά!
4)Pink floyd - lucifer sam
Ηθελα να βάλω ένα παλιό και έβαλα αυτό που μου κανε εντύπωση μικρός γιατί μου θύμιζε το μπάτμαν
5)Genesis - musical box
Η μεγαλειότητα του symphonic prog! όπως λέει ένας φίλος "οι genesis ανέβασαν τόσο ψηλά τον πήχη που λογικό ήταν το προγκ να παρακμάσει μετά". Ίσως έχει δίκιο!
6)SRV - Riviera paradise
Ε να βάλω και ένα κιθαριστικο! Θα βαζα johnson αλλά και ο ίδιος αυτό θα βαζε, τον ρώτησα!
7)gentle giant - wreck
Για την επικότητα του ριφ, ωστε να μην βάλω κανενα King will come.
8)king crimson - happy with what you have to be happy with
Ήθελα να βάλω ένα σύγχρονο. Το συγκεκριμένο με εντυπωσιάζει και στιχουργικά!
9)ozric tentacles - Coily
Το πρώτο τραγούδι απαφτούς που γουσταρα τόσο επειδή το άκουγα στο ραδιώφωνο! ως εισαγωγή σε εκπομπή!
10)jethro tull - acres wild
Λόγω παραδοσιακών στοιχείων.
Λείπει ο cave αλλά δεν ταιριάζει με τα υπόλοιπα!
Άλλωστε το θρέντ είναι για τον πέο
Dax Riggs - Didn't know Yet What I'd Know When I was Bleeding
My heart is satellite remote
We vs. Death - My Dog Is Watching Me
του ρου ρου ρου ρου... τουρουρουρουρου! μελωδία και πάμε σαξόφονο ή ότι είν' αυτό
Kyuss - Catamaran
καλοκαίρι... πονος... δεν είμαι σίγουρος για πιο λόγο όμως
Queensryche - The Mission
η καλύτερη μελοδία που έχει γραφτεί ποτέ
Acid Bath - Dead Girl
Έρωτας...
Slo Burn - Positiva
προσωπική επιλογή
Madrugada - Strange Colour Blue
Ουρανός, Ομορφιά, Μοναξιά
Minsk - Embers
Is it time the sun arrived to burn away the numb, In the flesh denying the eyes of time
Sigur Ros - Staralfur
γιατί όταν το ακούω αισθάνομαι ότι κολυμπάω στη θάλασσα, μόνος τα ψάρια δίπλα μου, ήσυχα, ήρεμα, όμορφα
Wipers - Doom Town
Life's so incomplete...
edit: έλεος!
πέντε ποστς μέχρι να γραπσω το δικό μου!!
βάζω και μπόνους γιατί μπορώ
(bonus) Μπιθικώτσης - Ένα όμορφο αμάξι με δύο άλογα
γιατί είναι όλα αυτά που έζησα και θα ζήσω
όταν λέτε "προσωπική επιλογή" εννοείται πως οι άλλες ήταν επιβεβλημένες;
Δηλαδή ήρθε ο άλλου και του λέει βάλε κρασί, φέρτε να πιούμε, κιέχει ένα φεγγάρι απόψε;;
θαμπς απQuote:
Originally Posted by Harbinger of Death
Βάλτε κρασίQuote:
Originally Posted by carheart
Φέρτε να πιούμε
Satan.
για το slo burn έβαλα προσωπική επιλογή επειδή δεν έχει κάτι το πρωτότυπο ώς τραγούδι απλά έμενα με σιγκινεί και με τραβάειQuote:
Originally Posted by carheart
Οταν λενε προσωπικη επιλογη φιλε καρχαρτ, εκτιθενται γιατι το συμπερασμα ειναι οτι ειτε το συγκεκριμενο τραγουδι δεν το θεωρουν τοσο γαματο ωστε να μπορει/πρεπει να εκτιμηθει απο ολους, απλα του εχουν μια αδυναμια. Η με την ιδια "λογικη", ειναι σαν να λενε οτι τα υπολοιπα 9 ειναι γαματα και θα πρεπε να εκτιμηθουν απο ολους, αλλα στους ιδιους δεν αρεσουν και τοσο ωστε να εμπαιναν αντιστοιχα και σε μια ελλιπη λιστα απο 10 αγαπημενα τους τραγουδια, κι οχι αναγκαστικα τα καλυτερα.
ε όλα θα πρεπε να ναι ετσι.