Re: ΜΠΑΣΙΝΑΣ (aka aksizei diko tou topik, epos analogo Immortal)
Επισης θαυμαζω οργανωση ΠΑΕ.
Ανακοινωνουν οτι παιρνουν το Μπασινα. Της πουτανας απ τον κοσμο. Εννοειται οι "κυκλοι" της διοικησης λενε στανταρ οτι ειμαστε αισιοδοξοι. (αυτος ο Χρυσικοπουλος, με μανιταρια φτιαχνεται?) Ο κοσμος τα εχει παρει στο κρανιο.
Και στο τελος δε κλεινει ουτε αυτον (παλι καλα, αλλα ασχετο με το ποστ μου) και εχεις την πιο πορωτικη επικοινωνιακη ηττα που εχω δει στους αιωνες.
"Αποτυχαμε να κλεισουμε ΚΑΙ αυτον που ηταν ελευθερος και μας ηθελε, ενω βεβαια ο κοσμος μπαη δε γουεη θα μας πεταγε ντοματες αν τον παιρναμε"
Ελα μωρη Επικοινωνια ΠΑΕ.
αλλου ειναι το προβλημα
οι αγανακτησμενοι ολυμπιακαρες που εβγαιναν στα ραδιοφωνα λεγοντας οτι θα καψουν τα διαρκειας τι θα απογινουν-θα τα αντικαταστησει η παε :?:
Βασικα δεν εχω καταλαβει. Εσυ ψηνοσουν?????
εγω δεν σε εβρισα :evil:
αλλα οσο σιχαινομαι τον πουτανας γιο αλλο τοσο μου τη δινουν και οι ολυμπιακαρες του καναπε
Μπα? επειδη καποιος δεν παει γηπεδο, δε μπορω να πει οτι δε θελει Μπασινα???
η μηπως αν πας 3, 5, 10 φορες το χρονο εχεις λιγοτερο σωστη αποψη για ενα θεμα σε σχεση με τον ΟΠΑΔΑΡΑ που παει παντου?
αυτα ειναι ηλιθιες λογικες.
Quote:
Originally Posted by House Of Low Culture
ανακούφιση.
καποιος που δεν παταει ποτε γηπεδο και απλα λεει στο καφενειο οτι ειναι ολυμπιακος -αεκ-παοκ ή οτιδηποτε δεν με ενδιαφερει η γνωμη του-και λογικα ουτε στη παε τους ενδιαφερει πολυ γιατι δεν ειναι πελατες της.
δεν λεω να πηγαινεις γηπεδο και να χειροκροτας σαν μαλακας οτι γινεται -αλλα αν καποιος απο φασιζει αν θα ερθει γηπεδο με ορο την ελευση ή οχι του μπασινα(και καθε μπασινα) μην σωσει να ερθει
Quote:
καποιος που δεν παταει ποτε γηπεδο και απλα λεει στο καφενειο οτι ειναι ολυμπιακος -αεκ-παοκ ή οτιδηποτε δεν με ενδιαφερει η γνωμη του-και λογικα ουτε στη παε τους ενδιαφερει πολυ γιατι δεν ειναι πελατες της.
Έλεος. Συνήθως το αντίθετο ισχύει αφού η πλειοψηφία αυτών που πάνε γήπεδο είναι σκυλάκια της κάθε παε. Και μην αρχίσεις να μου λες πως δεν ισχύει γιατί παραδείγματα συνόλο καθυστερημένης κερκίδας υπάρχουν άπειρα. Φυσικά δεν είναι ο καθένας που πάει γήπεδο σκυλάκι, για τους περισσότερους μιλάω. Είναι σαν να μου λες ξέρω γω ότι όποιος δεν δωρίζει λεφτά σε ένα κόμμα δεν μπορεί να του ασκει κριτική
Τζιτζι αστερισκος, εισαι βλακας, δε χρειαζεται καν να βλεπεις ποδοσφαιρο για να καταλαβεις οτι ο Μπασινας ειναι σιχαμενος.
http://www.tfutbol.com/oyuncu/Basinas.jpg
apogohteysh.paliotera 8a ebgaine anakoinwsh emeis pote den endiafer8hkame gia ton mpasina.
8a kanoume agwgh sth sportday kie tetoia.twra o ntemhs AN ypograpsei o basinas 8a to diafhmizei san metagrafikh nikh ths aek epi tou osfp.kai 8a perasoume oloi mas kala kai o mpasinas kalytera.
:)
fixxxer αν απο τα παραπανω καταλαβες αυτο-μαλλον εσυ εισαι ο βλακας
kelldorain συγκρινεις μια παε με ενα πολ. κομμα οποτε δεν απανταω καν
Quote:
Originally Posted by Scarbaf
Quote:
ανακούφιση.
Δεν τα συγκρίνω. Απλά λέω ότι δεν είναι ανάγκη να χρηματοδοτείς έναν οργανισμό/επιχείρηση για να μπορείς να ασκήσεις κριτική. Ίσα ίσα που αν τον χρηματοδοτείς τότε η κριτική σου δεν λαμβάνεται σοβαρά
διαφωνω αλλα σταματω. το σημαντικο ειναι αυτο
Quote:
Originally Posted by psychotron
Quote:
Originally Posted by Scarbaf
Quote:
ανακούφιση.
:D
πωπωπω....ξαναβρήκα το κουράγιο μου,την ελπίδα μου και το φως μου...
αϊντε να τα πούμε την Πέμπτη στην κερκίδα με τους καρκινιάρηδες, πάνε να μας πεθάνουνε καλοκαιριάτικα..