Εμενα μοθ χαλασε η κουρευτικη μηχανη ρε πουστη αλλα πηγα και πηρα καινουρια και ειναι και καλυτερη. 30 ευρω, καλα δεν ειναι, ξερει κανεις?
Printable View
Εμενα μοθ χαλασε η κουρευτικη μηχανη ρε πουστη αλλα πηγα και πηρα καινουρια και ειναι και καλυτερη. 30 ευρω, καλα δεν ειναι, ξερει κανεις?
Quote:
Originally Posted by FIXXXER
του γκαζόν προφανώς
Για το κεφαλι προφανως.
Μου τελείωσε η μουστάρδα.. μισό να κλείσω λίγο και την εξώπορτα, submit!
Fixxer τι μάρκα? Θέλω να αλλάξω και την δική μου και ψάχνομαι.
fiksa k emena nomiza oti mouxe xalasei h gamwmhxanh alla telika xtes doulepse. kai 30 eura mia xara einai.
ontopic: TELEIWSE TO MESHMERIANO FAI GAMW TO GZENIO DIA KAI PREPEI PALI NA TH BGALW ME SOUBLAKIA GAMW TO KREATO THS BALXALA.
Μια απλη Philips πηρα στο φιλικο Ραδιο Κορασιδες της γειτονιας μου!! Το πιο απλο μοντελο, 7 σκαλες, αχρειαστες ολες καθως απλα βγαζουμε το προστατευτικο και γινεται μια χαρα η δουλεια. :P Μοντελο, QC 5010 (υποθετω σημαινει Qουρευτικο Cαυλιτζεκι του 5010).Quote:
Originally Posted by H.
Quote:
:?:Quote:
Ενημέρωση προς ασχέτους λοιπόν, οι κουρευτικές μηχανές άμα βγάλεις το καβλιτσέκι που έχει τις σκάλες σε κάνουν γλόμπο (και συνεπώς γαμώ τα παιδιά).
Fixxxxer κι εγώ μια τέτοιανε έχω αλλά πλέον μπουκώνει πανεύκολα (ακόμα κι όταν την κάνω εσωτερικό καθαρισμό) γι' αυτό ψήνομαι για καμιά άλλη μάρκα.
:(
re mlk H.. re mlk dld.
αχαχαχαχαχαχ αχου το.
i diki mou i philips den exei mpoukosei akomi tosa xronia.
edit: Ρε σεις, τι ειπε το παλικαρι και τον κραζετε.
Asxeto alla oi koureutikes den se kanoune glompo. afhnoune proe3exousa trixa. Glompo se kanoune oi 3yristikes mhxanes alla aues den koureuoune.