απο ποτε ειναι ασχημο το ΓΑΜΗΣΙ?
Printable View
απο ποτε ειναι ασχημο το ΓΑΜΗΣΙ?
An eprokeito kathara peri gamhsiou, den tha etrexe o filtatos burnin me thn oura sta skelia na ta mpalwsei sth mia k sthn allh.
Den exw tipota enantia sto gamhsi, arkei na einai ksekatharo eksarxhs pws prokeitai mono giauto. H aneilikrinia k h koroidia me ahdiazoun oso tipota sauton ton gtp kosmo.
Τι πιστευεις για την οργανωμενη πολυγαμια?
-''γαμάς ε?ωραίος ωραίος!!!''
ρε μην το παίζετε όλοι αθώες περιστέρες.
καλά ξηγιέσαι δικέ μου, σφίγγω το χέρι από μακριά.
Eksartatai. An exw sxesh k agapaw k den tha to dextw, giati polu apla tha me ponaei na moirazomai kapoion. An twra exw mia sxesh xalarh k einai ksekatharo ap thn arxh pws eimaste k kala mazi alla phdiwmaste me opoion goustaroume, den tha'xa kanena provlhma. Genika tha'thela na ftasw sto epipedo na mhn me enoxlei genika h polugamia, giati o anthrwpos einai ap'th fush tou polugamiko on, alla k gw s'auth thn koinwnia megalwsa k mou perasane kapoia stereotupa k de goustarw na moirazomai kapoion pou agapw.
To kerato pantws k ta souksou mouksou pisw ap thn plath tou allou ta thewrw oti pio sixamero. Vreite t'arxidia na lete k na zhtate auta pou thelete apo ton allon epitelous.
εμένα η υπερθέρμανση του πλανήτηQuote:
Originally Posted by X
Quote:
Originally Posted by X
λαθος. διορθωσε το λιγο.
Quote:
Originally Posted by Raven Lord
εμενα οι γατες. οι οποιες, και ειναι ανειλικρινεις, πουτανες και (με καποιο τροπο) συμβαλλουν στην υπερθερμανση του πλανητη.
ευχομαι να πεθανουν.
Εγώ όσες φορές έχω βρει το θάρρος να πω αυτό που αληθινά θέλω (παρτούζα με τις φίλες της) έχω εισπράξει γέλιο (και πάλι καλά γτ αν καταλάβαιναν ότι το έλεγα σοβαρά θα εισέπραττα χαστούκι και μπινελίκι).Quote:
Originally Posted by X
Τέσπα ας μη ξεφεύγουμε από το τόπικ με ανούσιες ηθικολογίες, μπέρνη όπως σωστά είπε και ο ian storm είναι βασικό να λες αυτές τις αρλούμπες που μπερδεύουν τις γκόμενες, ¨εσύ φταις που έχω χάσει τον ύπνο μου και η ψυχή μου πονάει" ¨είμαι ειλικρινά πολύ μπερδεμένος με τη σχέση μας" "όταν έκανα έρωτα με την άλλη έβλεπα εσένα, δεν μπορούσα να τελειώσω και όταν τελείωνα την φώναξα με το όνομά σου αλλά ευτυχώς δεν κατάλαβε, ποτέ δεν ήταν τόσο έξυπνη όπως εσύ" κλπ.
Αλλά ρε φίλε είναι σημαντικό να λες την (μισή φυσικά) αλήθεια, ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΤΗ ΛΕΣ, είναι λεπτά τα όρια ανάμεσα στο να γαμάς κάθε μέρα και άλλη και το να γίνεις ρόμπα τελείως και ρεζίλι των σκυλιών, ειδικά στην εποχή μας με το ρουφιανοιντερνετ.
PS Μια καλή ιδέα για να βάλεις πλώρη προς τον ΚΥΡΙΟ ΣΤΟΧΟ (μη ξεχνιόμαστε) αλλά και να κερδίσεις χρόνο είναι να πεις στην τρίτη γκόμενα (με τα βυζιά) ότι θέλεις να βγείτε για να συζητήσετε ένα προσωπικό σου θέμα και να πάτε για κανα κρασί και εκεί να της πεις ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ (αυτή που έγραψα εγώ εννοείται ότι πηγαίνεις με τις δύο γιατί δεν μπορεί να σε καλύψει καμία τους και είναι ρηχές αλλά δεν θέλεις να τις πληγώσεις και από μικρός άλλα όνειρα είχες και τα κομμάτια σου κλπ, μη τα ξαναλέμε) οπότε ακόμα και αν δεν σου κάτσει τουλάχιστον θα προβληματιστεί στο να τα κάνει όλα πουτάνα μπροστά στην αφοπλιστική σου ειλικρίνεια / αθωότητα.
ΓΕΝΟΚΑΣ ΚΑΝΟΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗ ΠΑΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙΣ ΠΟΝΗΡΑ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ, ΔΕΝ ΣΕ ΠΑΙΡΝΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΠΟΝΗΡΕΣ ΑΠΟ ΣΕΝΑ, ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΕΞΥΠΝΑ.
αν ο πιτσαδορος εχωνε στη γερμανια δε θα ηταν τοσο σπαστικοςQuote:
Originally Posted by X
και σιγα μη χωσει ανατολικες γερμανιδες
τα χαλασατε? :(
ναι, με χυλοπιτιασε :(
ε μιτς
καντο στικι.
εχει γινει στικυ απο μονο του, με τοσο ΣΠΕΡΜΑ που εχει ριξει ο Μπερνι.
X ποσο χρονονε εισαι?