ωραια ηταν αλλα κατι πρεπει να γινει με το πρωτο δεκαλεπτο...
Printable View
ωραια ηταν αλλα κατι πρεπει να γινει με το πρωτο δεκαλεπτο...
στο μπάσκετ φίλε και πελάτη δεν αγχωνόμαστε με τόσα που μας έχει προσφέρει η ομάδα.Quote:
Originally Posted by FIXXXER
Ολυμπιακός πολύ καλός, είναι και επισήμως πια μες στα 2-3 φαβορί της Ευρωλίγκας. Παναθηναικός επιεικώς άθλιος και πολύ λολ να πηγαίνεις για πλάκα σε έδρα ομάδας που έχασε πριν 2 βδομάδες από Λέικερς στην παράταση.
πραγματικα αγνωριστη η barca φετος
υπολογιζουμε χωρις το ξενοδοχο μου φαινεται
Lol, apo pou kai ws pou ayto? Yparxoun toulaxiston 4-5 alles omades oi opoies an sou paroun diafores 10 pontwn, san to xthesino 10-20 ena prama, oxi mono den tha se afisoun na tous ftaseis, alla tha se liwsoun. Kai as kanoume kati apisteyta 5lepta ksespasmata, opws ayto sthn arxh tou deyterou hmixronou xthes. An diorthosoume ayto to gamhmeno to prwto 10lepto exw terasties elpides gia Final Four, alla ayto pros to paron theloume trellh douleia kai megalh meiwsh lathwn. Foverh atmosfaira xthes, eixa na paw SEF apo to 1997 kai sigkinithika. Apisteytes atakes apo dw kai apo kei typou "re 20 ekatomyria dosame gia ayton, giati den katharizei to match na teleionoume?".Quote:
Originally Posted by Kelldorain
Λοιπόν εξαρχής της Ευρωλίγκα τα φαβορί ήταν 5-6 ομάδες: Τσσκα, Παο, Σιένα, Ταού, Μπάρτσα και Οσφπ. Η Ταού όσο την έχω δει δεν μου αρέσει καθόλου και η Σιένα δεν πείθει. Επίσης η Μπαρτσελόνα αν και έχει πάρα πάρα πολύ καλή ομάδα δύσκολα σε πρώτη χρονιά με τόσες αλλαγές θα διεκδικήσει κούπα , για του χρόνου βλέπουμε. Έμειναν Τσσκα, Οσφπ και ο Παναθηναικός , ο οποίος όμως χθες έδειξε ότι κουβαλάει τις περισσότερες περυσινές αδυναμίες.Αν πόνταρα αυτή τη στιγμή σε τελικό, θα έλεγα Τσσκα-Ολυμπιακός
Εμείς θα το πάρουμε ρε.
ειναι πολυ νωρις ακομα να μιλαμε για τελικους και φαιναλ φορ
ο οσφπ θελει να αποκτησει ομοιογενεια και σταθεροτητα
και θα αργησει ακομα
αλλα ακομα και ετσι τα παιχνιδια που πρεπει τα παιρνει σχετικα ευκολα
σε σχεση με τον "οτινανισμο" επι γκερσον
ειπαμε
πολυ νωρις
οσο για τσιλι δειχνει οτι δεν ειναι ο παιχτης που θα βαζει 30αρες και ουτε ο γιαννακης του ζηταει κατι τετοιο
τα θετικα του για μενα ειναι οτι παιζει πολυ καλη αμυνα ειναι ομαδικος και δεν εκβιαζει προσπαθειες
ο φετινος Οσφπ παντως δεν εχει φτιαχτει για να βαζει 30 ποντους ο αστηρ του ΝΒΑ. Καλο ειν αυτο.
φοβερή μαγκιά το κόρεο πάντως.
http://www.youtube.com/watch?v=BG8CMHHhNsY
poly gamato .Quote:
Originally Posted by irreligious
Tρελό διπλό μες στην Πόλη.
Με τόσες ελλείψεις που είχαμε είναι πραγματικός άθλος.
Εχει μεγάλες δυνατότητες αυτή η ομάδα κι ας κοροϊδεύανε πολλοί μετά την 30άρα από την ΤΣΣΚΑ.
μπράβο ο πανιώνιος!
εμείς βλέπω ζοριζόμαστε, αλλά δε νομίζω να υπάρξει πρόβλημα.
εντιτ: γαμημένοι με κόλλησαν στο live score! τέλος καλό
Quote:
Originally Posted by eleventh guardian
Πανιωνάρα ολέ 8)