μπερδεμενα μας τα λεν αλλα γουσταρουμε,πρεπει να σπουδασαν τη τεχνη του μυαλου
Printable View
μπερδεμενα μας τα λεν αλλα γουσταρουμε,πρεπει να σπουδασαν τη τεχνη του μυαλου
Ειδα το πρωτο μονο και θα ασχοληθω, μαρεσε αρκετα, αλλα οτι λεει ο καρχαρτ, ηδη απ οτο πρωτο επεισοδιο. Δε μπορω να μη σκεφτομαι Αlias πρωτον, και δευτερον, καπου εχω πιασει την ολη διαδικασια δημιουργιας του Abrahms και νταξ, αν ειναι καλο δε με ενοχλει, απλα ηταν αλλιως να μην ξερεις τι θα γινει. Εισαγωγη, δραση, μερικα στοιχεια, δραση, μερικα στοιχεια ακομα, μυστηριο, λιγο μυστηριο ακομα, αποκαλυψη, λυση, τρελο cliffhanger με εντονη μουσικη.
γιατι γαμιεται ετσι η εικονα στα τελευταια λεπτα;ή μηπως ηταν απλα η εκδοση dot;
καλο βτς
tesera episodeia (twra tarxisa) twra to idio prama
o bishop ekane ena peirama prin 10 xronia kai xerei th paizei
ntax kalh fash alla kourastiko
εμενα αλλο πραγμα εχει αρχισει να με χαλαει...οτι τεινουν να κανουν καθε επεισοδιο αυτοτελη ιστορια
Σε μια μέρα είδα και τα έξι επεισόδια(φουπ).
Φαίνεται πολύ ωραίο όμως.
σημερα ιζολ επομενο επ. 11/11/2008
Το πήρατε χαμπάρι ρε ότι έχουμε καινούριο;
Γάμησε λέμε. Επιτέλους έπαψε να είναι τελείως σταντ αλόουν έπισοουντζ. Δεδομένου του πως τελείωσε το χτεσινό.
Να προσέχετε για τον The Watcher. Είναι σε κάθε επεισόδιο.
ωωωωχ μη μου λέτε τέτοια, και τα κατέβασα να τα δω με την ησυχία μου ακριβώς επειδή είναι standalone τα επεισόδια. εκτός αν κάνουν τη μαγκιά των mythology episodes a-la x-files.
Μωρέ γενικά stand alone είναι, αλλά μόλις τελείωνει το ένα κάτι σε καίει να δεις το επόμενο.
Ειδικά μετά το φινάλε του τελευταίου. :shock:
:shock: :shock: γαμησε
νταξ είδα 01 ως 07, ένα μάτσο αρχιδιές γενικά.
με έψησε το πάιλοτ στο τέλος που έσκασε το βιονικό χέρι και νόμισα οτι θα το πήγαινε στο scifi αλλά μαλακίες, τηλεπάθειες και συνομωσίες. για όποιον ήταν 5 χρονών όταν παίζονταν τα xfiles και δεν τα πρόλαβε ok, αλλιώς ε και τι.
ε...παλι καλα που δε πηγε στο scifi
η ξανθούλα πάντως την τρώει την Σκάλι για πρωινό