πες, παίζει να χάνω κάτιQuote:
Originally Posted by Kveldssanger
Printable View
πες, παίζει να χάνω κάτιQuote:
E όταν οι Sunn κάνουν sold out συναυλίες δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι τους ακούν 10 άτομα. Ή όταν στο Roadburn γίνονται sold out τα εισιτηρια ενα εξάμηνο πριν. Και μιλάμε για κοινό που αγοράζει πολλούς δίσκους. Δεν λεω ότι πουλάνε και εκατομμύρια αλλά δεν είναι ακριβώς και η μπάντα της γειτονιάς σου.
Α εγώ μιλούσα για τις μπαντες της "σκηνής". Προς στιγμήν νόμιζα ότι θα μου λεγες ότι οι Growing πουλάνε τρελλά και θα πεφτα από τα σύνεφα (θετικά). Ναι οι SunnO))) -παρότι δεν παίζουν στο roadburn, αλλά και να παιζαν σε καμία περίπτωση δεν είναι ο λόγος που εξαντλούνται τα εισιτήρια- έχουν μια κάποια επιτυχία, αλλά όπως έχω ξαναπεί στα παλιά θέματα που συζητούσαμε, hype για μένα θεωρείται αυτό που ακολούθησε πχ την brit pop με sold out σε αρένες και όχι τα κλαμπάκια που γεμίζουν (?) οι SunnO))).
άσχετο, πέρσι δεν είχαν παίξει σε ένα after party?
Ναι :( , με Φοβέα Χεξ :( και Φηερ Φωλς Μπερνινγκ :(
Α οκει, αν το θέτεις από αυτή την σκοπιά πάω πάσο. Δεν νομίζω ότι ποτέ θα βρούμε τέτοια νούμερα σε τέτοιους χώρους (οι οποίοι δύσκολα θα έχουν απήχηση στο ευρύ κοινό). Αλλά στον μικρόκοσμο του ακραίου χώρου δεν μπορείς να πεις ότι δεν ειναι από τα δημοφιλέστερα είδη αυτή τη στιγμή. Αρκεί μόνο να ρίξεις μια ματιά τριγύρω σου στο ER.
καμπούρη τηλεφωνιόμαστε?Quote:
Originally Posted by Helm
αφού είναι καλό γιατί να μην το ακούει πολύς κόσμος? Και γιατί να μην είναι δημοφιλές. Αυτό είναι ταυτόχρονα σημάδι πως οδεύουμε προς έναν κόσμο με παρόμοια μυαλά που προσκυνούν την ίδια αρχέγονη(sic) θεά. Αλλά επιστρέφουμε πάλι στη συζήτηση για τα προβλήματα του hype και δεν επιθυμώ αυτή τη στιγμή.Quote: