Όντως!
on topic χειρότερο θεωρώ το southern και γενικά τις γλυκές γεύσεις
Printable View
Όντως!
on topic χειρότερο θεωρώ το southern και γενικά τις γλυκές γεύσεις
όσοι δεν γουστάρετε ουίσκυ είτε δεν έχετε πιει ποτέ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ουίσκυ, είτε δεν σας αρέσουν τα ξύδια γενικώς. αν συμβαίνει το δεύτερο πάω πάσο, αν συμβαίνει το πρώτο εσείς χάνετε. 8) αν κάποιος ενδιαφέρεται να μορφωθεί www.malts.com
α, και το σάουθερν δεν είναι ουίσκυ :evil:
Mia xara ksudia pinw k mia xara ouiskia exw piei. Einai ola sixamera kai h murwdia k mono me kanei na thelw na ksernaw gia wres.Quote:
Originally Posted by Raven Lord
και ποιο είναι το καλύτερο που έχεις πιει καΙ έβγαλες συμπέρασμα?
(καρντού, ντιμπλ, γκλενφιντιχ και λοιπά εμπορικά θεωρούνται άκυρα ως απάντηση)
γιατι;Quote:
είναι απλά καλούτσικα. και αυτά λύσεις ανάγκης όταν δεν μπορείς να βρεις κάτι καλύτερο. (αν και το καρντου μου αρέσει αρκετά)
το πολ και το θρεντ γενικα αναφερονται στο χειροτερο ουισκι.
αμα θελετε καντε θρεντ με το καλυτερο ουισκι και μη βρωμιζετε το συγκεκριμενο με τα πουτσιλικια σας.
Και τι προτείνεις σα καλύτερο;
Pou na kserw re aderfe pio einai to kalutero, afou ola skata htan? Siga mhn krataw k markes kathe malakias pou me potizoun..Quote:
το λινκ που έδωσα το ανοίξατε?
Εγώ το άνοιξα αλλα στην αρχή με πέταξε σε ένα council εκεί που έλεγε να μη πιω κατω απο 18 και να μην οδηγάω πιωμένος και τέτοια. Μετά του δωσα σωστή ηλικία και μου δωσε ένα site με γευσιγνώστε ειδικούς και φίλους του ουισκιού και τέτοια. Είδα τις απαντήσεις των ειδικών και γενικά ενδιαφέροντα είναι όλα αυτά δε λέω. Αλλα δεν απαντούν στην ερώτησή μου, δλδ εσύ τι πίνεις αν 8εωρείς οτι glenfiddich και dimple (cardhu δε 8υμάμαι να έχω πιεί) και όλα τα υπόλοιπα είναι "λύσεις ανάγκης";
enough said. περιττό να συμμετέχεις περαιτέρω :PQuote:
Originally Posted by X
to karoto έδωσε μια καλή απάντηση :wink:
ikonoklast, ξεκίνα από κάτι τέτοιο
Σοβαρευτείτε.