Απλά πιστεύω ότι με άλλα 2 tracks θα ήταν ιδανικό (για μένα)
Printable View
Απλά πιστεύω ότι με άλλα 2 tracks θα ήταν ιδανικό (για μένα)
Με την πρώτη ακρόαση έχω πάθει μια πλάκα με το άλμπουμ και το Solitude έχει φάει μερικά ρηπητς. Αυτά από μένα.
Μετά λοιπόν από πολλές ακροάσεις, ναι, το καινούριο γαμάει.
Χωρίς να θέλω σε καμιά περίπτωση να το εννοήσω σαν επιρροή, κάποια σημεία ηχητικά εμένα μου θυμίζουν Tiamat εποχής A Deeper Kind, κάτι που για μένα κάνει το άκουσμα ακόμη πιο γνώριμο.
ΟΚ για το Solitude τι να πούμε, ανατριχίλα.
Ε.Quote:
Originally Posted by Parasight
ε.
ε.
ειπαμε!
θα πεσει κεραυνος να μας καψει!!
πεσε για υπνο κωλογερε.
Δλδ τι άλλο να πω ρε, είπα ΗΧΗΤΙΚΑ. Συνειρμικά έστω. Πώς κάνεις έτσι ρε γμτ, οκ δεν ξαναγγίζω τους Ulver σου, αφού τους έχεις αποκλειστικότητα. Ή τεσπα να κάνουμε οι αδαείς μια αίτηση με το υποψήφιο post μας και να την υποβάλλουμε προς έγκριση. Αν είμαστε τυχεροί μπορεί και να ποσταριστεί.
χαχαχαχα, μ' αρεσει οταν τα παιρνετε ολα στα σοβαρα! οχι οτι δεν πιστευω δηλαδή ότι δεν υπάρχει καμία σχεση αναμεσα στα δυο πράγματα, αλλά οκει, εσένα δεν σκοπευα να στην πω ετσι και αλλιως. it's fun to be elitist though!
Quote:
Originally Posted by Mitsmann
Χμ, το "Solitude" είναι διασκευή Black Sabbath και μόνο ο Κβελντ το είχε πάρει πρέφα; Σάπιο, βασίλειο, Δανία κλπ.
Επίσης Φέννεσζ με Ούλβερ.-
χμ;
Είμαι εδώ για να απαντήσω στις απορίες σου
Giati
!Quote:
Originally Posted by Khalkji
δεν ήταν πραγματική απορία μωρέ... όπως φαντάζομαι ούτε η δικιά σου για το αν πήραμε πρέφα το διασκευόνι =)
yparxei periptwsh na min katalave kapoios oti einai diaskeuh?
Εγώ δεν κατάλαβα ότι είναι διασκευή!