Κάποια στιγμή 98 πρώτο εξάμην σχολής με μόντεμ 33,6.
Printable View
Κάποια στιγμή 98 πρώτο εξάμην σχολής με μόντεμ 33,6.
:touched:Quote:
Originally Posted by xmou
γύρω στο 99 αρεά κιε που κ συστηματικά απο 2002 με irc κ το τσατ στο σάητ των Μέγκαντεθ.
Το 93 στο ΕΜΠ κι εγώ. Με το που μπήκα, έψαξα μπας και βρω το πρωτο 7αρι των Last Drive σε καποιο ξενο δισκαδικο/συλλεκτη κλπ. Τελικα το βρηκα στο Μοναστηρακι το 2004.
Το 99 ανακαλυψα το stonerrock.com και από τότε είμαι συνέχεια μέσα :|
To 1995 από το πανεπιστήμιο Κρήτης που ένας φίλος του πατέρα μου διδάσκει υπολογιστές και μας έβαλε με ένα φίλο μου σε πρότζεκτ να δουλέψουμε ως γκράφικ ντιζάινερς. Εκεί κάτσαμε σε πισι πέντιουμ 120 με 32 μεγκαμπάιτ ραμ που είναι σα να λέμε κάτσαμε στον ντιπ μπλου (το πισι σπίτι είχε 40 ΜΒ σκληρό).
Μας άνοιξε και λογαριασμό τσάμπα σε μια εταιρεία φίλου του και πάθαμε πλάκα με το Γιούνιξ και το "Γιου χαβ νιου μέηλ" που ήταν λες και αποκτήσαμε τηλέφωνο για πρώτη φορά.
Ιντερνετικά, εγώ έμπαινα στο μέγκαντάινερ, το τσατ που είχε φτιαχτεί για το Γιουθανέιζια των Μέγκαντεθ, σε τέλνετ και είχα μιλήσει και με τον Μαστέιν και ήταν αδεργουέρντλι εξπίριενς. IRC μπήκα το '96 πρώτη φορά. Σε κάτι μεταλάδικο ιντερνάσιοναλ και αυτό, δεν θυμάμαι καν.
Αρχές 96 είχα το πρώτο μου γουεμπσάιτ, που έγραφα απόψεις για μπάντες και δίσκους, κάτι σαν το BNR αλλά με πολύ περισσότερο μπλα-μπλα (όμπβιουσλι) και είχε και μεγάλο σουξέ. Δηλώνω περήφανα ότι είχα το πρώτο γουεμπσάιτ έβερ για μπάντες όπως οι Αναϊλέητορ, οι Έξοντους, οι Φλότσαμ αντ Τζέτσαμ, οι Γουΐπλας κ.α. Μάλιστα, μια μέρα μου ήρθε μέηλ από τον Τζεφ Γουώτερς ότι είχε δει την σελίδα μου και εκτιμησε τα σχόλιά μου και ότι θα μου έστελνε το νέο δίσκο του, Ριφρές Δι Ντίμον (που δεν μου έστειλε ποτέ το κάθαρμα).
Επίσης στο ίδιο σάιτ εκθείαζα τον Κάι Χάνσεν και έθαβα τον Γουέικαθ-Βάικατ. Τότε σύχναζα και στο ΓιορΤέρν που πήγαινε και ο Γ-Β και του τα'λεγα και εκεί αλλά τελικά γίναμε φίλοι όταν του έστειλα ατάτσμεντ φωτογραφίες της Τζένυ Μακάρθι. Έτσι, στο Μπέτερ Δαν Ρόου θα με βρείτε στην λίστα με τα σπέσιαλ θενξ του.
Κατα τ'άλλα το μεγαλύτερο πρέσενζ ονλάιν το είχα στα τσατ/φόρα των Μπλάιντ Γκάρντιαν, που παρακαλώ είχα και φέηκ ακάουντ/άλτερ ίγκο --> FordPrefect και κοροΐδευα μικρά παιδιά και με μισούσανε.
Αυτά. Με συγκίνησε ο λόκαστ με την ανάμνηση του να ακούω "εμπρός;" από το μόντεμ. Εγώ ξεκίνησα με 14400 και ζήλευα τον φίλο μου που είχε καινούργιο σφαίρα, στα 28800.
Μιας και πιάσαμε τις αναμνήσεις θα πω 2 λέξεις αν και δεν πολυπεριμένω να τις θυμάται και κανένας...
"kali", "gamenet"
ξυσταρχιδιας, εδω λεμε παιζαμε "ΟΥ-Ο" , απο τοτε την ειχαμε καταλαβει την κομπιουλινκ τι απατεωνια ηταν
93 nomizw
14.400 kai internet xwris GUI se 486
twra pou to skeftomai paizei kai 92 isws?
pantws kai pio prin gia xronia Compulink standard. Lokal Bass.
Ksoakim o vous.
(psss)
Κάπου το 1997, από pc φίλου μου και από net cafes για IRC κυρίως. Πάντως αυτό με την απάντηση από το modem ίσα ίσα που το πρόλαβα γιατί νομίζω τότε ήταν που γίναν όλες οι γραμμές ψηφιακές. Δεν θυμάμαι τι site βλέπαμε, πάντως στο IRC μπαίναμε στο παλιό τέμπολ και τα σπάγαμε :touched:
den ksero ti espage o filos sou, esena pantos se koroideuan oloi apo tote giati paizei na soun kai pio vlakas apoti eisai tora, pragma sxedon yperanthropo.
Χαχαχαχ, με εσένα βλακάκο πάλι γελάμε ακόμα.
Χαχαχαχ,
....
Την έχω πάντως την περιέργεια πώς έπαιζες uo το 94 όταν βγήκε το 97 (που πηγαίναμε να κλείσουμε 2ετία παίζοντας warcraft2 και duke3d στο gamenet...)Quote:
Originally Posted by locust
Quote:
Originally Posted by regularpaul
na prospathiso na fantasto timi?
pelates mou.....xaxaxaxax :twisted: :twisted: :twisted:
trivia: pws ginete na eixa ping sto gamenet katw apo 1ms ?
Vantor!?!?! :PQuote:
Originally Posted by mage