Re: Εσείς με τους σκύλους
ta dika mou skilia exoun sovaro logo ipar3is.
filane to e3oxiko min mpoune oi kakoi alvanoi ke klepsoun tous kanapedes, ta krevatia ke to ipersixrono psigio me koumpakia gia diafores xriseis.
episeis ta xrisimopioume gia na mas patane ta podia enw perpatame me pragmata sta xeria, etsi oste na ma8oume na min peftoume stis triklopodies tou sistimatos.
ke telos gia na tous vgazoume ta tsimpouria ke me to ema pou xinete na andro8oume apenanti stin epanastasi pou 8a ginei.
:)
kala kamia fora alifoume lipos ta mounia mas gia na mas pernouun ke kana glifomouni, alla oxi panta.
Quote:
Originally Posted by ~ladykiller~
kala kamia fora alifoume lipos ta mounia mas gia na mas pernouun ke kana glifomouni, alla oxi panta.
Αυτό δεκτό ρε παιδί μου, έχει μια υπόσταση. Η άλλη η καριόλα τι το παρατάει το ζωντανό στα μπαλκόνια να μας γαμήσει τις ψυχές να πούμε.
Quote:
Originally Posted by ikonoklast
σε τι τους χρησιμοποιείτε;
Ε, για να φυλάει τα πρόβατα, να λύνει διαφορικές εξισώσεις, τα κλασσικά.
Οι δίπλα μας είχανε ένα σκύλο και τον είχαν σε αυτό το μαύρο χάλι για 6-7 χρόνια. Πέθανε απο κατάθλιψη λογικά.
Quote:
Quote:
Originally Posted by ~ladykiller~
Αυτό δεκτό ρε παιδί μου, έχει μια υπόσταση. Η άλλη η καριόλα τι το παρατάει το ζωντανό στα μπαλκόνια να μας γαμήσει τις ψυχές να πούμε.
Βασικά η σωστή γραμμή είναι φυστικοβούτυρο στα παπάρια.
k pedigri pal sti gkwlotripida
Ο βικότνικ τον έχει βγάλει έξω κανονικά.
Quote:
Originally Posted by Phantom Duck
Ο βικότνικ τον έχει βγάλει έξω κανονικά.
τον σκύλο του;
Quote:
Originally Posted by Deggial
Quote:
They took 'r jeobs!
Quote:
Originally Posted by Deggial
Quote:
τα δικά μου φυλάνε τις κότες και τις γαλοπούλες από τις κακές αλεπούδες και κουνάβια.
κακά είναι τα ζώα που τρώνε αυτά που τρώμε;
Μη μου λέτε για πρόβατα και γαλοπούλες και αγρούς. Εγώ ρώτησα τι σκατά ρόλο έχει ένας σκύλος που λιμοκτονεί σε ένα μπαλκόνι δύο επι μισό μέτρα.
Κανονικά 8α ρώταγα και τι ρόλο έχει ο ίδιος σκύλος αν ψωριάζει σε ένα διαμέρισμα αλλά δε βαριέσαι.
ακόμα χειρότερα τι ρόλο παίζουν ζώα της άγριας πανίδας σε ένα διαμέρισμα σε γυάλα ή κλουβί
Αμε, σαύρες, φίδια, οικολόγοι, κολοκροκόδιλοι.
Το μόνο σοβαρό ζώο για σπίτι είναι οι παπαγάλοι. Πάρτε παπαγάλο ή πάρτε τον πούλο.