αν χρησιμοποιείς kde το amarok είναι ότι πρέπει.
Printable View
αν χρησιμοποιείς kde το amarok είναι ότι πρέπει.
Το Amarok χρησιμοποιώ, είναι αρκετά βολικό, παρότι δεν έχω KDE (οπότε τα fonts είναι σπαστικά).
γνωμικός είσαι; :P
Ναι. Είναι πρακτικό, σχετικά ελαφρύ και ρυθμίζεται πανεύκολα. Το KDE δεν είναι καθόλου άσχημο, αλλά με ενοχλεί που είναι πιο βαρύ.
Αρκεί να τσεκάρεις τα ελληνικά στο System-Administration-Languages.Quote:
Originally Posted by .
τονους πως βαζω ρε παιδια?
ubuntu kai gnome exeis?
Ναι φοβερό είναι το gnome, στα ubuntu αυτό είχα, απλά τώρα που είμαι με Zenwalk έχω αφήσει το xfce.Quote:
Originally Posted by Deggial
Λογικό αφού στο zen το gnome είναι σπασμένο :P
Το Beryl τα σπάει.
xm evala ubuntu kai sto desktop pc mou alla de mou emfanizei katholou ton ena apo tous 2 eswterikous sklirous enw me ton ekswteriko den exei provlima.
peite ti kanw.
ακριβώς το ίδιο πρόβλημα είχα και εγώ αλλά τη βρήκα την άκρη
egw den katafera na vrw akri akoma :|
mou vgazei kati tetoio :
mount : wrong fs type, bad option, bad superblock on /dev/hdb ktl
voithate.
Σίγουρα έδωσες το σωστό partition; Γράψε sudo fdisk -l για να δεις όλα τα partitions.
Και καλύτερα να το βάλεις να γίνεται Mount κατά το boot, με τον τρόπο που λέει λίγο παρακάτω στο λινκ που έδωσε ο afroleft, εδώ
sudo cfdisk /dev/hda ( ή hdb/hdc ανάλογα με το τι σειρά έχει ο δίσκος. hda είναι ο πρώτος Parallel ata, hdb o δεύτερος κοκ. Αντίστοιχα λειτουργεί και με τους Serial ata δίσκους, μόνο που το nodes των συσκευών είναι sda/sdb/sdc με την ίδια λογική. Αν το Ubuntu δεν έχει cfdisk δοκίμασε με fdisk)
Aφού βρεις το σκληρό και πιο συγκεκριμένα το partition του σκληρού που θες να κάνεις mount ( πχ το 4ο partition tou 2ou Pata σκληρού ) γράφεις
sudo mount /dev/hdb4 /mnt/mycustomfolder (ή όπου αλλού θες να τον κάνεις mount. Προυπόθεση να υπάρχει το directory)
Προαιρετικά μπορείς να δώσει και το file system του partition (συνήθως το βρίσκει μόνο του) με το flag -t vfat/ntfs , ανάλογα με το τι είναι ο σκληρός σου. Ελπίζω να βοήθησα. Αν θες κάτι ρώτα...
edit: με πρόλαβε ο cloud