αυτό είναι σωστό. τόσες φράξιες όσα και τα άτομα.... :)
Printable View
αυτό είναι σωστό. τόσες φράξιες όσα και τα άτομα.... :)
τροτσκιστης;:PQuote:
Originally Posted by Raven Lord
Πασοκοι ρεβιζιονιστες δλδ.
τωρά θα πεις ή θα μ αναγκάσεις να μπω irc;Quote:
Originally Posted by Kingdom Gone
ή δε θυμάσαι;
οπορτουνιστοσταλινορεφορμιστολικβινταριστή.
Δε 8υμάμαι μωρή ματατζού. Σε κάποια φάση είχε πέσει στα χέρια μου μια αναρχομπροσούρα όπου υπήρχε ένας πονεμένος που έκανε κριτική στην εαακ και μεταξύ άλλων έκανε ένα τεράστιο ιστορικό των διασπάσεων στην πάτρα ειδικά, απο τον τεμπονέρα μέχρι σήμερις. Μέσα σόλα είχε και κάτι αυτονομιστές, δε ξέρω αν υπάρχουν ακόμα ή οτιδήποτε. Επίσης δε 8υμάμαι ποια μπροσούρα ήσαν και ποιός την έβγαζε. Δε 8υμάμαι ούτε που κατέληγε ο τύπος τελικά, αλλα αυτό που σου λέω.
Είμαι φράξια αντι-φραξιονιστών, pogrohmista, ΑΝΤΙΚΥΠΡΙΑΚΟ ΜΕΤΩΠΟ, ΕΛΛΑΚ-ΕΑΑΚ, γκρούπα ελευ8εριακών προγραμματιστών, ΡΑΡΓ-ΜΛ, Νεοϊστική Νεολαία, αισίως ΠΑ.ΡΕ.ΜΕ (πανελλήνιο ρεφορμιστικό μέτωπο) κ.α.Quote:
Originally Posted by rage_for_order
Ποστ της χρονιάς ρε πούστη μου, ακόμη μία φορά.
Καλά τα λέει ο ικονοκλαστ, αλλά αν είχε γεννηθεί μερικά χρόνια νωρίτερα θα ήταν στην EON.
Λοιπόν, 8έλω να ζητήσω δημόσια συγγνώμη απο τον ντέγκιαλ και τους λοιπούς πασόκους του φόρουμ που τυχόν έχω βρίξει. Μπορεί να ειν πασόκοι αλλα τουλάχιστον δεν είν αρανίτες.
o deggial den einai pasokos...
a re deggial diavaza to mesimeri gia tin galliki epanastasi apo tin istoria tis tritis gimnasiou kai eixa kavlwsei...
alla auta einai kseperasmena pramata re paidi mou proodeutika gia tote sintiritika gia to simera...
Kala.Tigka sthn akyrila kai to topic kai to poll.Ta 2 synthimata eixan bgei sth diaspash ths EFEE.Sygkekrimena, thn prwth fora pou thn epesan oi tote EAAKites me kadronia ktl fwnaza "EAAK BIA TROMOKRATIA". Th deyterh eixan balei kopeles mprosta na dinoun louloudia kai fwnazan "EAAK ITHOS POLITISMOS". Kai meta tous ksanabaresane ;p
Pantws, kamia tash den mporei na xarakthristei me apolytous orous "kakh", opws epixeireitai edw mesa apo merikous pansofous tou requiem. Einai gegonos oti arketoi ARANites einai athlioi, all ayto dn arkei gia na tous peis olous pasokous ktl ktl. Ektos an eisai KNE ;)
ναι, αλλά οι ΑΡΑΝ μιλάνε για φοιτητικές εκλογές και αγώνες μέσω των ΔΣ των ΦΣ των ΑΤΕΕΕ ΑΤΕΕΕΕ ΤΣΑΠ ΤΣΑΠ, ενώ έχει περάσει ένας νόμος πλαίσιο και δεν πρέπει να τεθεί σε λειτουργία, παναγία μου. Ε, κι οι πασόκοι τα ίδια λένε.
koita to pasok bazei kai polla alla sto paixnidi.tespa, egw mazi sou eimai ;p
:touched: (Καλά το σκηνικό για τη δεύτερη φορά είναι ψέμα αλλά αυτες οι μικρές αρβύλες που διασπείρονται είναι το σπέσιαλ πάντα)Quote:
Originally Posted by Antrikos
Κοίταξε μιλώντας για πασόκια και ειδικά για την αραν, ιγώ κρίνω όχι μόνο βάσει προσώπων (οι μεγαλοαρανίτες μου γύρναγαν τ' άντερα και πριν αλλα και ειδικά μετά το τελευταίο διήμερο της εαακ), ή της στρατηγικής τους (που την περιέγραψε ο χόλκ) αλλα και με βάσει την ίδια τους την πολιτική ανάλυση η οποία είναι ένας αχανής αχταρμάς που μου δημιουργεί την εντύπωση οτι είναι πρόσχημα μόνο και μόνο για να διασπαστούν ("Εντροπία και Σύγχρονη Αριστερά", ρακούνιν, εκδόσεις ζώα του δάσους).Quote:
Pantws, kamia tash den mporei na xarakthristei me apolytous orous "kakh", opws epixeireitai edw mesa apo merikous pansofous tou requiem. Einai gegonos oti arketoi ARANites einai athlioi, all ayto dn arkei gia na tous peis olous pasokous ktl ktl. Ektos an eisai KNE ;)
Το ΕΑΑΚ ήθος πολιτισμός για την ακρίβεια η Αριστερή Αποσύνθεση ήθελε να γίνει το κύριο σύνθημα για το marketing των σχημάτων,κατά το ΠΑΣΠ - ΙΔΕΑ και άλλα τέτοια.
εξω οι φλωροι αρανιτες-πουκαμισακηδες απο την εαακ.
σκατα στον αντιλογο