Που χάθηκε όμως, έχει καιρό να δώσει υλικό στους φανς
Printable View
σημερινή ανακοίνωσή του:
Quote:
Από σήμερα η συνεργασία μου με το iefimerida.gr έλαβε τέλος.
Από την επόμενη εβδομάδα θα μπορείτε να με διαβάζετε στο ανανεωμένο site
του Κώστα Βαξεβάνη http://www.koutipandoras.gr/
και σύντομα σε ένα νέο Ελληνικό έντυπο μέσο.
arxise tis vlasfimies twra
Κάτι καραγκιοζιλίκια διαβάζω τις τελευταίες 2 μέρες στο προφίλ του με το ομνια τιβι και τέτοια ανούσια.
Γενικά έχει κάτι εκλάμψεις αλλά ο τύπος μόνο σε μένα σπάει αρχίδια?φάσκει και αντιφάσκει αφορίζει για ψήλου πήδημα,έχει ένα ελιτισμό της πούτσας,αυτοαναιρείται διότι άλλα λέει άλλα έκανε, αφ'υψηλού κριτική και κλάιν μάιν.
Το χειρότερο όλων όμως είναι τα πουτανακια του που σχολιαζουν μπραβο παναγιωτη πεστα παναγιωτη,ελα να σε πιπωσουμε παναγιωτη.Τι σκουπιδια ειναι αυτα ρε?Καμμια αξιοπρεπεια?Και το ενθερμο κοινο του παρεπιπτοντως ειναι ακριβως αυτου του ειδους ο ο κοσμος που ο ιδιος κραζει στις αναρτησεις του.Κανα δυο που του μιλανε σοβαρα και πανε να αρθρωσουν λογο,τρωνε χεσιμο χωρις νοημα και αιτια με κατι αμπλαουμπλα επιχειρηματα,βγαινουν αμεσως τα χαζα που ο,τι πει το εχουν ευαγγελιο και χωνουν και αυτα στον καθε καυμενο που ματαιως μπαινει στην διαδικασια ,ουτε καν αντιπαραθεσης, απλα διαλογου με τον "καλλιτεχνη" χατζηστεφανου.Τι ασχολουμαι και εγω θα μου πεις...
Ότι είπε ο αποπάνω δεν ξέρω γιατι τον ακολουθώ, ψιλο-τρας κατάσταση.
emena m ekane mplok k ntilit epeidi se ena post opou evrize ti sigxroni texni stin ellada, eipa oti iparxoun kapoies eksaireseis opws o oikonomidis :((
γενικά η μαύρη αντίδραση που λέγανε και οι δασκάλοι μας είναι δικαιολογημένη στην εφηβεία. στα 40-50 είναι προσωπικό πρόβλημα. αν για κάποιο ανεξήγητο (ή και όχι) λόγο, έχεις ταλιμπάν ακόλουθους χωρίς να έχεις να επιδείξεις τίποτα πέρα από μία κριτική αφ' υψηλού, γίνεται θέμα.
edit: και να είμαι επιεικής και να δεχθώ ότι η κρίση αλλάζει συνειδήσεις και μπλα μπλα να ξεχάσουμε ποιος υπήρξε μπλα μπλα, αλλά κάπου πες και κάτι παραγωγικό. μπορεί να κάνω λάθος αλλά το ταργκετ γρουπ του είναι κάτι και καλά ελευθεριακοί τύποι
νομίζω ότι είναι απλά παλαβός.
ΛΟΚΟ !
Είναι λίγο σουργελάρα.
Αλλά και ποιος δεν είναι;;;
σταματησα να τον παιρνω στα σοβαρα όταν έγραψε ότι είναι ο,τι καλτερο έβγαλε η ελλάδα μετά τον πλάτωνα.
Που το έγραψε αυτό; Γκουγκλάρω ανεπιτυχώς.
Σήμερα, Τετάρτη, στις 12 το βράδυ είσαι στο σπίτι σου στο ιντερνετ και γκουγκλάρεις «Παναγιώτης Χατζηστεφάνου: είμαι ό,τι καλύτερο έβγαλε η Ελλάδα μετά τον Πλάτωνα» και αυτό ανεπιτυχώς;