με φαλάφελ έχει πλάκα. αλλά γκεηότητες =P
Printable View
με φαλάφελ έχει πλάκα. αλλά γκεηότητες =P
Εξυψωθείτε εσείς, εγώ να φάω ήθελα.Quote:
Originally Posted by xHERETICx
με σόγια είναι και πολύ γαμάουα, αλλά αν δεν είναι βιολογική μπορεί να είναι μεταλλαγμένη.Quote:
Originally Posted by Hunted_By_A_Freak
hunted σου απάντησε, τι καταλαβες;
Εσύ δεσποινίς από πάνω άρχισε να ποσταρεις σοβαρά στο εν λογω θρεντ γιατι πλησιάζουν διακοπές χομ αλόν =ρ
επίσης με μανιτάρια είναι γαμάουαΧ2Quote:
Originally Posted by Candiru
δεν ξέρω παραλλαγή για τηγανιτές πατάτες =pQuote:
Originally Posted by Kveldssanger
Μου αρέσει η ποιητική στροφή στο παρόν θρεντ...(πολύυυυ προηγούμενα ποστς). Επιβεβαιώνει ότι η μαγειρική είναι τέχνη και μάλιστα του εφικτού! Ή του ανέφικτου, ανάλογα με τον φόβο και το πάθος.
Σχετικά με σουβλακοκαλαμάκια: το πιο κουφό απόλα εκεί 'σα κατ' είναι ότι λένε (ναι, επιμένω, το έχω ακούσει πολλές φορές) "ένα καλαμάκι με γύρο", όπου καλαμάκι=το όλον (πες το σάντουιτς ή δεν ξέρω τι άλλο) και γύρος = το περιεχόμενον προφανώς. Αυτό δεν δικαιολογείται με καμία ετοιμολογική/σημαιολογική/ψυχαναλυτική σπουδή μεταμοντέρνων ανθρωπιστικών επιστημών!
Άσε το άλλο: η τυρόπιτα τί ακριβώς περιέχει; Έτσι για να ξεκαθαρίζουμε ποιο είναι το κατεξοχήν τυρί αυτού του τόπου.
Candiru, ο βασιλικός φημολογείται ότι ταιριάζει με κανέλα και ζάχαρη -στην κόκκινη σάλτσα πάντα. Με θυμαρορίγανη θα ήταν δολοφονικός συνδυασμός πιστεύω.
Quote:
Originally Posted by VirusXI
Ετσι. Οποιος τρωει ντοματα ειναι αχρηστος.
Ειμαστε πολλοι τελικα για να μας αγνοησετε.Quote:
Originally Posted by Mitsmann
αν βάλεις βασιλικό δεν θα βάλεις τα άλλα ενοείται.Quote:
Originally Posted by the_kindly_one
όσο για τα καλαμάκια με γύρο κλπ, είναι σαν τους αλλοδαπού ς που έχουν μικρή γνωση των κωδίκων της κυρίαρχης γλώσσας: ας πούμε αθηναίοι σε σαλονικιό γυράδικο :lol:
ειστε τότε μόνο για να τις τρώτε στη μάπα.Quote:
Originally Posted by Boom!
manitaria suckQuote:
Originally Posted by Candiru
:thumbsup:
manitaria ρουλες