kanoniko
Printable View
Και κάτσε αγοράζεις ένα καρο μπουστερς και τα μοιράζεις ισόποσα (διάβαζα για μετοχές μην δίνεις σημασία) και μετά κάνετε decks από αυτά; Και πόσο κοστίζει η όλη φάση; :P
psit, 3analew, psh8eite gia online, tsampa einai (oxi me to a8lio duels of the planeswalkers e, to opoio einai gtpk.)
SpiritCrusher δεν έχεις ντραφτάρει ποτέ; Πραγματικά χάνεις, πρέπει να το κάνεις κάποια στιγμή.
Βασικά δε μοιράζονται απλά ισόποσα οι κάρτες, αλλά κάθε παίχτης ανοίγει ένα booster, κρατάει την καλύτερη κατά τη γνώμη του κάρτα, ενώ στη συνέχεια το περνάει στον διπλανό του αφού παίρνει το booster από τον άλλο του διπλανό. Και έτσι λοιπόν φτιάχνει deck. Μου'χει λείψει :|
Γενικά δεν έχω πολυασχοληθεί με το άθλημα. Είχα πάρει starter pack επί εποχής 7ης αλλά από εκεί και μετά τίποτα, λίγο ότι δεν είχα άτομο, λίγο το κόστος ε δεν το συνέχισα.
hurhur, arxes ths dekaetias organwname epika booster draft sthn patra, me apokoryfwma ena pou eixame sthsei me palies kartes xwrismenes se kai kala boosters, se ka8e ena apo ta opoia eixame balei kai kana 2 powerful kartes styl swords to plowshares h terminate h dark ritual :P
AHAHahAhaH
Βγήκε το Decks Collection για το Planeswalkers. Γύρω στα 10 νέα decks βλέπω, κάτι είναι και δαύτο.
Όχι βρε, δεν είναι καινούρια decks. Απλά με 1€ για κάθε deck ξεκλειδώνεις όλες τις κάρτες του, κάτι που γίνεται και με ώρες παιχνιδιού. Για τους άμπαλους δλδ :P
Α και επίσης με επιπλέον λεφτά σου μετατρέπει το deck σε foil. Ε οκ μαλακίες, foil κάρτες στην οθόνη σου, μιλάμε για μεγάλη αξία :P
Το έχω βαρεθεί εν τέλει, έχω βδομάδες να το ακουμπήσω. Αυτοί οι περιορισμοί του το κάνουν να μην έχει διάρκεια. Αν δεν βάλουν στο μέλλον κάτι σχετικό με deck building, δε βλέπω να προχωράει για πολύ ακόμα.
Ουσιαστικά με έκανε να πεθυμήσω να παίξω Magic. Ήδη ξέθαψα κάρτες και έφτιαξα στα γρήγορα ένα discard deck πολύ καλύτερο από που έχει στο Steam 8)
Παίζει κανείς εδώ mtg online?
Ναι, αμε!