Μη μουτζώνεις τους καλλιτέχνες. Έχουν αισθήματα.
Printable View
Μη μουτζώνεις τους καλλιτέχνες. Έχουν αισθήματα.
Είσαι καλλιτέχνης;
Όχι αλλά έχω αισθήματα
Και κάλο στον εγκέφαλο έχεις, αλλά δεν είναι εκεί το θέμα μας.
Τους είπατε ότι το όνομα είναι γτπ και δεν σας αρέσει, σας είπαν, οκ, δεν πειράζει, εμείς θα το κρατήσουμε γιατί μας αρέσει. Ε, ξεκολλάτε. Έλεος
Όχι! Θα γίνει αυτό που θέλω εγώ!
Οκ, μουνόδουλοι είμαστε, οπότε ας γίνει αυτό που θέλει η κοπέλα μας.
Είσαι ξεφτέρι μαλακάκο.
Ωραία.Quote:
Originally Posted by Lost_In_Cooperland
Το σχολιάσαμε το κομμάτι.
Κι αφού πρέπει να το πω τόσο ωμά:
CD μπάντας με αυτό το όνομα θα ντρεπόμουν να αγοράσω/ κλέψω/ ακούσω.
Είναι τόσο χάλια που δεν πρόκειται να πάνε πουθενά με αυτό το όνομα γιατί δείχνει έλλειψη γούστου.
ΟΚ; Είναι τώρα αρκετά σοβαρό θέμα το όνομα για να ασχολούμαστε με δαύτο;
Και φίλος από τη μπάντα, η Ελλάδα είναι μια χαρά. Για ρίξε ένα βλέφαρο στο θρεντ των Satyagraha ή των Ice In Eyes να δεις πόσο κράξαμε εμείς οι κομπλεξικοί Έλληνες τα ονόματα τους. Ελληνική τυρίλα μυρίζει το όνομα, όχι τα σχόλια για αυτό.
Και για να έχω και μια πισινή, το κομμάτι στο MySpace είναι καλό σαν εκτέλεση αλλά τετριμμένο σαν ιδέες. Δεν μπορείτε να μου την πείτε τώρα, γουώου.
oxi kaka logakia gia tous satyagraha mh se parei kai se shkwsei e. :P
esy katalaves ap olo auto oti e8apse tous sayagraha?
Πιστεύω καταλαβαίνεις ότι γράφεις ακυρότητες.
Αυτό πραγματικά είναι δικό σου πρόβλημα. Υπάρχουν πάρα πολλές μπάντες, με πολύ χειρότερα ονόματα που και καριέρα έκαναν και εκπληκτική μουσική έγραψαν.Quote:
Originally Posted by Phantom Duck
Και από πότε το εν γένει γούστο ενός μουσικού καθορίζει το πόσο καλή μουσική παράγει; Στα αρχίδια μου, αν το γούστο του, οι απόψεις του κτλ , ταιριάζουν με το δικά μου. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι αν παίζει ωραία μουσική. Ίσως ένα άσχημο όνομα να με προδιαθέσει αρνητικά, αλλά σίγουρα δεν θα μείνω εκεί, θα ψάξω και την ουσία. Εσύ μείνε στην επιφάνεια αν γουστάρεις.Quote:
Originally Posted by Phantom Duck
Και για να μη το γαμήσω άλλο στο οφτόπικ. Το τραγούδι μου φάνηκε καλό. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο. Βέβαια είναι μακριά από αυτά που ακούω. Το όνομα είναι το ίδιο απρόσωπο και αδιάφορο όπως και το 95% των ονομάτων συγκροτημάτων. Τουλάχιστον είναι εύηχο.
symboulh:
de to allazete se "core of sience"? :D
mpravo tzimh.
Πες ένα. ΕΝΑ. Αν μου πεις κανένα τύπου Anal Cunt ή Agoraphobic Nosebleed μπορώ να σου εξηγήσω γιατί δεν είναι η ίδια περίπτωση. Και ονόματα τύπου Satanic Warmaster ή ξέρω γω καμια epic metal μπάντα του στυλ "Metal Warriors" πάλι δεν είναι το ίδιο. Άλλο το όνομα να μη σου αρέσει κι άλλο να δείχνει κάτι για το επίπεδο σκέψης της μπάντας.Quote:
Το γούστο του μουσικού δεν έχει σχέση με τη μουσική που παράγει; Και πώς θα αποφασίσει γαμώ το κερατό μου αν η μουσική που ακούει είναι καλή και άξια κυκλοφορίας; Πλάκα μου κάνεις; Αν το γενικότερο ύφος της μπάντας (από όνομα έως εξώφυλλο/ artwork, attitude, εταιρία και στίχους) είναι παιδικό και δείχνει ότι η μουσική έχει το βάθος ενός "αντιγράφω και μαθαίνω" της Β' Δημοτικού πώς θα μπορέσει ο άλλος να τους πάρει σοβαρά (γενικά μιλώντας;).Quote:
"Σάιενσκορ".Quote:
Εχεχεχ.
Τεσπά, δεν κάνω άλλο post περί του θέματος σε αυτό το thread. Αν θέλει κάποιος ας κάνει άλλο thread ή split να συνεχίσουμε την κουβέντα. Sorry για το offtopic.
goustarw trelA omos....